PS5Returnal -peli9814290

  • Etsi väkisin pakotiesi pois muinaisen sivilisaation asuttamalta, jatkuvasti muuttuvalta planeetalta
  • Armottomia vihollisia, jännittävää tutkittavaa, piinaavan kiehtova tarina ja tyrmäävä maailma missä seikkailla
  • Ota kaikki irti PS5-konsolista nopeiden latausten, sopeutuvien liipaisimien ja haptisen vasteen ansiosta

AlustaPlaystation 5

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

PS5 Returnal -peli

Returnal on suomalaisen Housemarquen upea toimintapeli yksinoikeudella PlayStation 5:lle.

Pakkolaskeuduttuaan muotoaan muuttavalle planeetalle Selenen on etsittävä pakotietä muinaisen sivilisaation elottomasta maisemasta. Yksin ja eristyksissä hän joutuu taistelemaan kynsin ja hampain selviytyäkseen. Kerta toisensa jälkeen hän kokee tappion – ja joutuu aloittamaan matkansa alusta aina, kun kuolee. Planeetta muuttuu joka kierrolla ja samoin muuttuvat käytössäsi ovat esineet. Jokainen silmukka tarjoaa uusia yhdistelmiä, ja pakottaa sinut puskemaan rajojasi ja lähestymään taistelua aina erilaisella strategialla.

Häikäisevien visuaalisten tehosteiden henkiin herättämän mätänevän maailman synkkä kauneus on täynnä räjähtäviä yllätyksiä. Taistelu vie vaarallisesta luotihelvetistä ankarien ja vastakohtaisten ympäristöjen sisuksia vääntäviin käänteisiin. Tutkit, teet löytöjä, ja taistelet armottomalla matkalla, missä mysteerit varjostavat jokaista liikettäsi.

Uudelleen pelattavuus mielessä suunnitellun Returnalin satunnaisesti tuotettu maailma kutsuu sinut karistamaan tappion tomut yltäsi ja ottamaan vastaan uudet, muuttuvat haasteet jokaisen jälleensyntymän myötä.

Intensiivistä taistelua

Taistele selviytyäksesi tässä yläviistosta kuvatussa satunnaistetussa räiskinnässä. Ota mittaa armottomista vihollisista räjähtävissä taisteluissa.

Jännittävää tutkittavaa

Hyödynnä varusteita ja resursseja huolellisesti – aina kun kuolet, joudut aloittamaan alusta. Löydä muukalaisteknologiaa parantaaksesi kykyjäsi tulevilla kierroilla.

Piinaava tarina

Kokoa yhteen Selenen muistojen sirpaleita, kun hän etsii vastauksia. Muodosta henkilökohtainen yhteys planeettaan tutkiessasi sen alati muuttuvaa ja murenevaa maastoa.

PlayStation 5:lle suunniteltu

Nopeat lataukset: Hyppää maailmojen välisten portaalien läpi PS5-järjestelmän ultranopealla SSD:llä. Pääset takaisin toimintaan lähes välittömillä latausnopeuksilla, minkä ansiosta sinun ei tarvitse odotella uudelleen aloittamista kuolemasi jälkeen.

Sopeutuvat liipaisimet: Vaihda vaistomaisesti tulitusmetodien välillä käyttämällä yhtä sopeutuvaa liipaisinta – siirry suoraan tähtäimen läpi sihtaamisesta aseesi vaihtoehtoiseen tulitustapaan.

Haptinen vaste: Tunne pelin pienet ja suuret tapahtumat yhtä lailla – kun tutkit Selenen muistoja tai kun tulitat muukalaisaseilla.

Tempest 3D -äänitekniikka sitä tukevilla kuulokkeilla: Kuule toiminta joka suunnasta 3D-äänillä – ohitsesi viuhuvat luodit, yläpuolellasi kiertelevät viholliset tai kimppuusi näkymättömissä hiipivät uhat.

Pelin ikäraja: 16

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Pelin ikäraja: 16

Takuu: 12 kk

Asiakastuki: PlayStationin asiakastuki puh. 09-424 50803 (ma-pe klo 10-17) / support@fi.playstation.com / https://www.playstation.com/fi-fi/support/

Tuotekoodit

EAN-koodi

0711719814290

Telian tuotekoodi

9098129