PS5Demon's Souls -peli9812821

  • Alkuperäinen armoton haaste – kokonaan uudelleen rakennettuna
  • Uhmaa ysinäisenä soturina kohtalokasta sumua ja kohtaa suurimmat haasteen ansaitaksesi Demonien surman arvonimen
  • Pelin ikäraja: 18
  • Vaatii internet-yhteyden sekä PlayStation Plus -jäsenyyden

AlustaPlaystation 5

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

PS5 Demon's Souls -peli

Kokonaan uudelleen rakennettu uusintaversio vetää sinut mukanaan Demon's Soulsin synkkään tarinaan ja armottomiin taisteluihin.

PlayStation Studios ja Bluepoint Games tarjoavat uusitun version PlayStation-klassikkopelistä Demon's Souls. Täysin uusiksi rakennettu ja mestarillisesti paranneltu versio esittelee usvaisen, synkän fantasiamaan kauhut kokonaan uudelle pelaajasukupolvelle. He jotka ovat kohdanneet sen kärsimykset ja koettelemukset ennenkin, voivat jälleen kerran haastaa pimeyden höystettynä häikäisevällä visuaalisella laadulla ja uskomattomalla suorituskyvyllä.

Vallanhimossaan Boletarian 12. kuningas Allant kanavoi muinaista sielutietoutta herättäen samalla aikojen alkuhämäristä demonin, joka tunnetaan nimellä Muinainen. Muinaisen saavuttua väritön usva nieli maan ja päästi valloilleen painajaismaisia otuksia, jotka janosivat ihmissieluja. Poloiset, joilta riistettiin heidän sielunsa, menettivät järkensä – heille jäi vain halu vahingoittaa jäljelle jääneitä selväjärkisiä.

Nyt Boletaria on erotettu ulkomaailmasta ja ritarit, jotka rohkenevat tunkeutua syvän usvan sisään vapauttaakseen maan kirouksestaan, katoavat jäljettömiin. Olet yksinäinen soturi, joka uhmaa kohtalokasta sumua. Sinun on kohdattava haasteista suurimpia ansaitaksesi Demonien surman arvonimen ja lähettääksesi Muinaisen takaisin ikiuneensa.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Pelin ikäraja: 18

Takuu: 12 kk

Asiakastuki: PlayStationin asiakastuki puh. 09-424 50803 (ma-pe klo 10-17) / support@fi.playstation.com / https://www.playstation.com/fi-fi/support/

Tuotekoodit

EAN-koodi

711719812821

Telian tuotekoodi

9094082