RecycledApple Watch SE (1. Gen)1023193

 • Suuri Retina-näyttö, edistykselliset tunnistimet ja sama omaleimainen Apple Watch -muotoilu
 • Seuraa aktiivisuuttasi, tarkkaile mittaustuloksiasi ja huolehdi hyvinvoinnistasi missä liikutkin
 • Laitteessa voi olla vähäisiä käytön jälkiä, mutta ei mitään silmiinpistävää. Älykello toimii kuin uusi.

VäriTähtiharmaa / Musta

Valitse koko44 mm

YhteydetGPS

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • Retina

  Näyttö

 • 18 h

  Akunkesto

 • WR50

  Vedenpitävä

Recycled Apple Watch SE (1. sukupolvi)

Tuhdisti toimintoja

Suuri Retina-näyttö, jolta näet enemmän yhdellä vilkaisulla. Edistykselliset tunnistimet seuraavat kaikkea liikkumistasi. Tehokkaat ominaisuudet huolehtivat terveydestäsi ja turvallisuudestasi. Apple Watch SE antaa paljon enemmän ja maksaa paljon vähemmän kuin osasit odottaakaan.

Korkeammalle, pidemmälle, syvemmälle.

Lisää kierroksia harjoitteluun. Aktiivisuus­ympyrät näyttävät kaiken päivän mittaan tapahtuneen liikkumisesi kolmella mittarilla: arki­liikunta, liikunta ja seisominen. Lisäksi saat kannustusta ystävällis­mielisillä kilpailuilla, personoidulla valmennuksella ja palkinnoilla.

Venytä rajojasi.

Löydät kymmenittäin kuntoilu­lajeja, kuten juoksua, kävelyä, joogaa, pyöräilyä, HIIT-intervalli­harjoittelua ja tanssia. Voit myös muodostaa Apple Watch SE:stä parin yhteensopivan kuntosali­laitteen kanssa. Se antaa enemmän, jotta sinäkin voit tehdä niin.

Mittaa ylä‑ ja alamäet, suorat ja kurvit, töyssyt ja tasaiset.

Rannettasi nostamalla näet mittaus­tulokset, joita ovat esimerkiksi matka, vauhti, kierrokset, askel­tiheys, poltetut kalorit ja syke. Aina päällä olevasta korkeus­mittarista näet korkeus­erojen muutokset reaali­ajassa kiivetessäsi ylös tai laskeutuessasi alaspäin.

Podcasteja, ääni­kirjoja ja musiikkia korvillesi.

Apple Musicin ansiosta sinulla on 70 miljoonan kappaleen edestä motivoivaa musiikkia ranteessasi. Lisäksi voit kuunnella äänikirjaa tai viimeisimmät podcastit. Saat kaiken tarvitsemasi kannustuksen seuraaviin treeneihisi. Ja kaikkiin niiden jälkeen.

Terveytesi tasalla.

Apple Watch SE innostaa terveellisempään elämäntyyliin. Se pitää sinut ajan tasalla ja kannustaa parempiin elämän­tapoihin. Se seuraa sykettäsi ja ilmoittaa, jos jokin on vialla. Näin voit tarttua asiaan ja ottaa yhteyttä lääkäriin. Lisäksi se osaa soittaa apua hätä­tilanteessa.

Ekologinen ja edullinen älykello

Telia Recycled on tarkistettu, kunnostettu ja vuoden takuulla varustettu kierrätyslaite. Laitteen akun kunto sekä toiminnot on testattu ammattilaisten toimesta, ja ennen pakettiin päätymistä kello on myös puhdistettu perusteellisesti käytön jäljistä. Käytetty älykello on hyvä valinta, mikäli haluat nauttia älykellon näppäristä ominaisuuksista kohtuuhintaan.

Kaikki käytetyt kellot käyvät läpi huolellisen tarkistus- ja kunnostusprosessin ennen kuin ne pakataan Telia Recycled -pakkauksiin. Käytetyn älykellon hankkiminen on ekologinen valinta. Se että käytetty kello huolletaan ja uusiokäytetään, säästää luontoa kun laite ei päädy kaatopaikalle.

Kierrätetyn tuotteen hinta on luonnollisesti pakasta vedettyä mallia edullisempi, mutta edut ovat samat kuin uudellakin. Voit maksaa älykellon kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja. Telia Recycled -kierrätystuotteet ovat myynnissä valituissa myyntipisteissämme sekä verkkokaupassamme.

recycled_highlight_800x534_3

Ekologinen

Edullinen ja ekologinen valinta

Käytetyn laitteen hankkiminen on ekologinen valinta. Se että käytetty laite huolletaan ja uusiokäytetään, säästää luontoa kun se ei päädy kaatopaikalle. Kierrätetyn laitteen hinta on luonnollisesti myös edullisempi.

recycled_highlight_640x400_1

Kuntoluokka

Erinomainen

Myymme ainoastaan erittäin hyvässä kunnossa olevia laitteita. Taataksemme laitteiden erinomaisen toiminnallisen kunnon edellytämme, että käytetyt laitteet ovat läpäisseet perusteellisen testauksen. CE-merkintä ja EU-hyväksyntä.

recycled_highlight_640x400_2

Tarkistettu

Vuoden takuulla varustettu

Telia Recycled on tarkistettu, kunnostettu ja vuoden takuulla varustettu kierrätyslaite. Mahdollisissa kunnostuksissa käytämme vain valmistajan alkuperäisiä tarvikeosia. Laite on puhdistettu perusteellisesti käytön jäljistä.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Kuori

Koko: 44 mm

Materiaali: Alumiini

Näyttö

Aina päällä oleva Retina LTPO OLED ‑näyttö

Jopa 1 000 nitin kirkkaus

Safiirilasi

Yhteydet

GPS

Wifi

Bluetooth 5.0

GPS/GNSS/GLONASS/BeiDou

Kompassi

Tekniikka

Tallennustila: 32 Gt

S5 SiP ja 64-bittinen 2-ytiminen prosessori

Langaton W3-siru

Kiihtyvyys­­­anturi

Kaatumisen­tunnistus ja kolarin­tunnistus havaitsevat jopa 256 G:n kiihtyvyyksiä

Gyroskooppi

Toisen suku­polven optinen sykeanturi

Ominaisuudet

Korkean ja matalan sykkeen ilmoitukset

Epäsäännöllisen sydän­rytmin ilmoitus

Kansainväliset hätäpuhelut

Hätätila SOS

Kaatumisen­tunnistus

Vedenpitävä 50 metriin saakka

Aina päällä oleva korkeus­mittari

Sisäinen kaiutin ja mikrofoni

Mitat

Korkeus: 44 mm

Leveys: 38 mm

Syvyys: 10,7 mm

Kuoren paino: 36,5 g

Rannekkeen koko: 44 mm - sopii 140 - 210 mm ranteisiin

Akku

Litiumioniakku

Takuu

12 kk

Tuotekoodit

EAN-koodi

6418364014283

Telian tuotekoodi

9120353