RazerHuntsman Mini Analog -pelinäppäimistöRZ03-04340500-R3N1

  • 60 % kompakti muotoilu
  • Razer Analog Optical -kytkimet
  • Jopa 100 miljoonan painalluksen kesto

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

Razer Huntsman Mini Analog -pelinäppäimistö

Razer Huntsman Mini on vaativaan pelikäyttöön suunniteltu 60 % -kokoluokan pelinäppäimistö huippuluokan Razer Analog Optical -kytkimillä. Pienen kokonsa ja suorituskykyisten kytkintensä lisäksi näppäimistö on varustettu kestävillä PBT Doubleshot -näppäinhatuilla, Chroma RGB -valaistuksella, ohjelmoitavilla painikkeilla sekä kestävällä alumiinirakenteella.

Razer Huntsman Mini on erittäin kompakti 60 % -kokoluokan pelinäppäimistö, minkä ansiosta se sopii helposti pienempään tilaan tai minimalistiseen kokoonpanoon. Pienen kokonsa ansiosta se kulkee helposti mukanasi LAN-tapahtumiin tai minne ikinä menetkin. Pienestä koostaan huolimatta se on luotu pelaamiseen huippuominaisuuksilla, joiden avulla voit mukautat sen omaan käyttöösi sopivaksi.

Laadukkaiden pelikäyttöön suunniteltujen kytkinten ansiosta jokainen näppäimen painallus toimii valon nopeudella. Razer Analog Optical -kytkimet käyttävät valonsädettä painallusten rekisteröimiseksi, mikä tarjoaa uskomattoman nopean suorituskyvyn sekä kevyen painalluksen. Kytkinten kytkeytymissyvyys on mukautettavissa 1,5–3,6 mm:n välillä. Sen lisäksi voit kytkeä käyttöösi 8-suuntaiset WASD-painikkeet 360-asteen liikkeellä. Vaativaan pelikäyttöön suunnitelluilla kytkimillä on jopa 100 miljoonan painalluksen toimintaikä.

Lujatekoiset ja kestävät Doubleshot PBT -näppäinhatut antavat näppäimille ensiluokkaisen ja laadukkaan tuntuman, joka on suunniteltu kestämään vaativaa pelikäyttöä. Komentojen ja pikatoimintojen helpottamiseksi näppäimistön lisätoiminnot on merkitty näppäinhattujen sivuun.

Suorituskykynsä lisäksi näppäimistö on varustettu monilla erinomaisilla ominaisuuksilla, kuten mukautettavalla Razer Chroma -valaistuksella, viidellä sisäänrakennetulla valaistustilalla, irrotettavalla USB-C-kaapelilla, sisäänrakennetulla viiden profiilin tallennustilalla sekä anti-ghosting-tekniikalla, joka pitää huolen että kaikki painalluksesi rekisteröidään.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Laitteen tyyppi

Näppäimistö

Taustavalaisu

RGB / 16,8 miljoonaa väriä

Liitäntä

USB-C

Syötelaite

Hot Key -toiminto

Ohjelmoitava

Lokalisointi ja suunnittelu

Pohjoismaat

Näppäinkytkintyyppi

Analog Optical Switch

Anti-ghosting

Kyllä

Gaming mode

Kyllä

Säädeltävä korkeus

Kyllä

Irrotettava kaapeli

Kyllä

Muuta

Väri

Musta

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

https://support.razer.com/

Tuotekoodit

EAN-koodi

8886419348177

Telian tuotekoodi

9114669