PS5Ratchet & Clank Drift Apart -peli9826194

 • Unohtumaton seikkailu intergalaktisessa sekamelskassa, joka ottaa kaiken irti PS5-konsolista
 • Mielettömiä aseita, uusia kasvoja ja häikäisevä ulkoasu
 • Hypi ulottuvuuksien välillä ja nauti immersiivisistä ominaisuuksist

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  PS5 Ratchet & Clank Drift Apart -peli

  Hypi ulottuvuuksien välillä Ratchetin ja Clankin kanssa ja kukista paha keisari toisesta todellisuudesta. Siirry vauhdikkaasta maailmasta toiseen käsittämättömillä nopeuksilla ja nauti uskomattoman kauniista grafiikasta sekä mielettömästä asearsenaalista, kun intergalaktiset seikkailijat ampaisevat PS5-konsolille.

  Paha robottikeisari aikoo valloittaa eri ulottuvuuksien maailmat, ja Ratchetin ja Clankin ulottuvuus on hänen seuraava kohteensa. Puhalla pölyt dynaamisen duon älyttömistä aseista, pysäytä ulottuvuuksienvälinen tuhotyö ja kylvä tuhoa laajalla arsenaalilla uusia aseita.

  Lisää kärkikaksikon rinnalle monia tuttuja liittolaisia sekä uusia kasvoja – hahmovalikoimassa on mm. uusi määrätietoinen vastarintataistelija Lombax, joka auttaa taistelussa robottiuhkaa vastaan. Pelaa Ratchetilla tai tutustu Clankin uusiin ulottuvuuksienvälisiin mekanismeihin.

  Nauti PlayStation 5-konsolin ennennäkemättömän nopeuden ja immersiivisten ominaisuuksien mahdollistamasta unohtumattoman kauniista seikkailusta. Ansioituneen Insomniac Games -studion täysin alusta asti luomassa pelissä pääset näkemäsi tuolle puolen – langaton DualSense-ohjain herättää pelin toiminnot henkiin käsissäsi.

  Koe ulottuvuusportaalien intergalaktinen sekamelska, kun ne yhdistelevät uusia maailmoja toisiinsa ja muuttelevat pelattavuutta. Ota etumatkaa taistelussa hyppimällä taistelukentältä toiselle ja korjaa planetaarisia repeämiä ratkaisemalla ulottuvuudesta toiseen jatkuvia pulmia. Käy ennennäkemättömillä planeetoilla ja näe vaihtoehtoisia versioita vanhoista tutuista paikoista, joissa kuhisee PlayStation 5 -konsolin tehon ansiosta enemmän uutta elämää kuin koskaan ennen.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Ikäraja: 7

  Takuu: 12 kk

  Asiakastuki: PlayStationin asiakastuki puh. 09-424 50803 (ma-pe klo 10-17) / support@fi.playstation.com / https://www.playstation.com/fi-fi/support/

  EAN -koodi: 0711719826194

  Telian tuotekoodi: 9100569

  Valmistajan tuotekoodi: 9826194