PS5Nickelodeon Kart Racers 3 Slime Speedway -peli8300128

  • Nickelodeon Kart Racersin seuraava sukupolvi on täällä – täysin uusittuna
  • Yli 40 ikonista hahmoa täysin ääninäyteltyinä
  • 36 eri rataa intensiivisillä liman täyteisillä vaihtoehtoisilla poluilla
  • Vaatii internet-yhteyden sekä PlayStation Plus -jäsenyyden

AlustaPlaystation 5

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

PS5 Nickelodeon Kart Racers 3 Slime Speedway -peli

Nickelodeon Kart Racersin seuraava sukupolvi on täällä ja se on alusta asti uudistettu ja uudelleen suunniteltu, ja se palaa – suurempana ja parempana kuin koskaan. Yli 40 ikonisen hahmon täysin ääninäytellyllä hahmokaartilla voit ajella, liukua ja vauhdittaa tiesi maaliin Nickelodeonin legendaaristen sarjojen, kuten Paavo Pesusieni, Teenage Mutant Ninja Turtles ja Avatar: The Last Airbender, inspiroimilla radoilla.

Muunna karttasi tai uusi pyöräsi vesikulkuneuvoksi, jolla voit liikkua aivan uusissa maastoissa. Nickelodeon Kart Racers 3 -pelissä on lukemattomia uusia kustomointitasoja. Voit yhdistää Raphael Reptar-mobiilin kanssa, vaihda maalipintaa ja osia tai sukella miljooniin muihin mahdollisiin yhdistelmiin. Voit valita 90 hahmon joukosta pelityyliisi sopivia, ainutlaatuisia erikoiskykyjä sisältäviä miehistön jäseniä. Intensiivisiä limantäyteisiä vaihtoehtoisia polkuja 36 eri radalla – niin uusilla kuin vanhoillakin.

Intensiivinen jaetun näytön paikallinen ja online-moninpeli. Verkkomonipelin pelaaminen vaatii maksullisen PlayStation Plus -tilausjäsenyyden.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Pelin ikäraja

3

Takuu

12 kk

Asiakastuki

PlayStationin asiakastuki puh. 09-424 50803 (ma-pe klo 10-17) / support@fi.playstation.com / https://www.playstation.com/fi-fi/support/

Tuotekoodit

EAN-koodi

5060968300128

Telian tuotekoodi

9112465