PS5New Joe & Mac: Caveman Ninja - T-Rex Edition -peli12434EUR

  • Matkusta takaisin kaukaiseen menneisyyteen, jolloin "Rock & Roll" oli vain kiviä ja "Fast food" oli illallinen, jota ei voinut saada kiinni
  • Auta Joeta ja Macia pelastamaan kylän naiset ja taistelemaan tappavia dinosauruksia ja lihansyöjäkasveja vastaan
  • Alkuperäisen arcade-pelin täydellinen ja uskollinen HD-uusintaversio
  • Pelin ikäraja: 7
  • Vaatii internet-yhteyden sekä PlayStation Plus -jäsenyyden

AlustaPlaystation 5

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

PS5 New Joe & Mac: Caveman Ninja - T-Rex Edition -peli

Tervetuloa esihistorialliseen viidakkoon. Matkusta takaisin kaukaiseen menneisyyteen, jolloin "Rock & Roll" oli vain kiviä ja "Fast food" oli illallinen, jota ei voinut saada kiinni.

Kaksi luolakaveria nimeltä Joe & Mac asuvat rauhallisessa ja siistissä kylässä. Siistiä se oli, kunnes neandertalilaiset veivät kaikki kylän naiset. Nyt Joen ja Macin tehtävä on pelastaa heidät kaikki ja taistella tappavia dinosauruksia ja lihansyöjäkasveja vastaan tässä hullunkurisessa ja värikkäässä toimintatasohyppelypelissä jurakauden ajoilta, jossa on täysin uusittu grafiikka.

Uudelleensuunniteltu – Koe alkuperäisen arcade-pelin täydellinen ja uskollinen uusintaversio, jossa on uudet grafiikat, uudet äänet ja parempi ohjaus, joka tarjoaa ennennäkemättömän kokemuksen.

Kokonaan uudet pelitilat – Löydät valikosta kaksi pelitilaa, arcade-tila (Remake) ja laajennettu tila, joka tuo sinulle pidemmän pelikokemuksen.

Matka ystävän kanssa, Co-op Mode – Yksi esihistoriallinen äijä ei ehkä riitä. Pyydä ystävä pelaamaan kanssasi, jotta voit jakaa vahvemman seikkailun.

Kaikki uudet ominaisuudet uusissa tiloissa – Harjoitustila, boss rush -tila, score attack -tila ja, pelataksesi nopeammin kuin koskaan, speedrun -tila.

Kaikki nämä ominaisuudet muodostavat hauskan, värikkään ja omituisen pelin, joka on haastava ja täynnä sisältöä.

T-Rex-painos sisältää peruspelin, 2 tarra-arkkia, 3D-avaimenperän ja japanilaisen keräilykortin.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Pelin ikäraja

7

Takuu

12 kk

Asiakastuki

PlayStationin asiakastuki puh. 09-424 50803 (ma-pe klo 10-17) / support@fi.playstation.com / https://www.playstation.com/fi-fi/support/

Tuotekoodit

EAN-koodi

3701529501067

Telian tuotekoodi

9112446