Uutuus

PS5Helldivers 2 -peli1000040853

 • Värväydy Helldiversin riveihin ja liity taisteluun vapauden puolesta vihamielisessä galaksissa nopeassa ja rajussa kolmannen persoonan ammuntapelissä
 • Käytä monenlaisia hyökkäys- ja puolustusvälineitä
 • Peli vaatii PlayStation Plus -palvelun. Vain verkkopeli
 • Ikäraja: 18

AlustaPlaystation 5

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

Helldivers 2 -peli

Värväydy Helldivers-joukkoihin ja osallistu vapaustaisteluun vihamielisessä galaksissa nopeatempoisessa, kiihkeässä ja raivokkaassa räiskintäpelissä takanäkymästä.

Kiireinen lähetys – Super-Maan asevoimat

Vapaus. Rauha. Demokratia. Nämä ovat synnynnäisiä oikeuksia Super-Maan lapselle. Sivistyksemme tukipilarit. Olemassaolomme ehto. Mutta sota jatkuu. Ja kaikki on taas vaarassa. Liity galaksin kaikkien aikojen mahtavimpaan sotajoukkoon ja varmista kotimme turvallisuus ja vapaus.

Nouse legendaksi

Sinut liitetään enintään neljän Helldiverin ryhmiä ja lähetetään suorittamaan strategisia tehtäviä. Suojatkaa toistenne selustaa – omien tuli on valitettavasti sodassa väistämätöntä, mutta ilman yhteistyötä voitto on mahdoton saavuttaa.

Varusteet

Ryöpytä vapautta ilmasta, hiiviskele vihollisalueen läpi tai pure hammasta ja rynnäköi päistikkaa taistelun kitaan. Voit itse valita, miten toimitat vapautta; saat käyttöösi laajan valikoiman räjähtävää tulivoimaa, hengen pelastavaa panssaria ja taistelua muuttavia sotajuonia… jokaisen Helldiverin arsenaalin helmiä.

Asehankinnat

Super-Maa tunnustaa kovan työsi arvokkailla asehankinnoilla. Niillä saat käyttöösi erilaisia palkkioita, joista on hyötyä sinulle, ryhmällesi, hävittäjäaluksellesi ja koko sotaponnistukselle.

Uhat

Kaikki jokaisella planeetalla haluaa sinut hengiltä. Siitä meidän pitää selvitä. Kullakin vihollisella on erilaiset ja ennakoimattomat ominaisuudet, taktiikat ja käytös – mutta ne kaikki taistelevat raivokkaasti ja vailla pelkoa tai moraalia.

Galaktinen sota

Vihollisplaneettojen valtaaminen, hyökkäysten torjuminen ja tehtävien suorittaminen edistävät kokonaisponnistustasi. Tämä sota voitetaan tai hävitään jokaisen siihen osallistuvan toiminnan perusteella. Seisomme yhdessä tai kaadumme yksitellen.

Taktinen sodankäynti

 • Mukautuva liipaisimet: Selvitä kunkin aseen rekyyli, tulinopeus ja paino.

 • Kosketuspalaute: Tunne, miten muukalaisplaneetat heräävät henkiin ympäristö-, varuste- ja säätehosteiden myötä.

 • Sisäänrakennettu mikrofoni: Keskustele taktiikoista toverien kanssa taistelun sekamelskassa.

 • PS5 Tempest 3D AudioTech: Havaitse tarkasti lähestyvät viholliset, läheiset taistelut ja kaukaiset tuskanhuudot mistä tahansa suunnasta.*

*3D-ääni sisäänrakennettujen television kaiuttimien tai analogisten/USB-stereokuulokkeiden kautta.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Kategoria

Toiminta

Alusta

PlayStation 5

Peli

Julkaisupäivä

8 helmikuuta 2024

PEGI-luokitus

18

Julkaisia

SIEE

Kehittäjä

Arrowhead Game Studios

Asiakastuki

PlayStationin asiakastuki

PlayStationin asiakastuki puh. 09-424 50803 (ma-pe klo 10-17) / support@fi.playstation.com / https://www.playstation.com/fi-fi/support/

Tuotekoodit

EAN-koodi

711719578611

Telian tuotekoodi

9120040