PS4Ryhmä Hau - Paw Patrol Grand Prix -peli1095855

  • Kaahaa pitkin tuttuja maisemia suosikkipentujesi kanssa ja voita Pentu-Cup
  • Kutsu ystäväsi mukaan kisaamaan mestaruudesta 4 pelaajan moninpelissä
  • Peli on täysin suomenkielinen ja helpot ohjauskomennot sopivat perheen pienimmillekin
  • Vaatii internet-yhteyden sekä PlayStation Plus -jäsenyyden

AlustaPlaystation 4

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

PS4 Ryhmä Hau - Paw Patrol Grand Prix -peli

Ryhmä Hau – Paw Patrol Grand Prix on täysin suomenkielinen ajopeli koko perheelle – ei rataa liian suurta, ei kisaajaa liian pientä. Kisaa pitkin Jännälahtea Ryhmä Haun suosikkipentujen kanssa. Voit pelata jopa neljän pelaajan porukassa – mutta muista varoa pormestari Hanttisen asettamia esteitä.

Ryhmä Hau on suorittamassa kaikkein vauhdikkainta tehtäväänsä – sankarien on voitettava Pentu-Cup. Kaahaa pitkin tuttuja maisemia, kuten Jännälahtea, Jaken lumilautailukeskusta ja viidakkoa, ja ota selvää, kuka on nopein kuski.

Kutsu ystäväsi mukaan kisaamaan mestaruudesta moninpelissä, jossa voit valita kuskiksi jonkin suosikkipennuistasi – kuten vaikkapa Vainun, Kajan tai Sampan. Mutta pidä varasi: pormestari Hanttinen saattaa vaania jossain, ja hän yrittää muuttaa koko kisan katastrofiksi. Anna pennuille lisävoimia, kuten vesi-ilmapalloja, lumipalloja ja konfettipaukkuja. Voit myös avata käyttöösi erikoistaitoja – esimerkiksi Vainun sireenin, joka hidastaa Vainun ympärillä olevia kuskeja.

Tämän mikroautopelin helpot ohjauskomennot sopivat perheen pienimmillekin: autot mm. kiihdyttävät automaattisesti pitkin rataa. Tarjolla on myös toinen vaikeustaso kokeneemmille kisakuskeille. Valmistaudu siis kisaamaan 11 mahtavalla radalla suosikkipentujesi kanssa.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Pelin ikäraja

3

Takuu

12 kk

Asiakastuki

PlayStationin asiakastuki puh. 09-424 50803 (ma-pe klo 10-17) / support@fi.playstation.com / https://www.playstation.com/fi-fi/support/

Tuotekoodit

EAN-koodi

5060528037983

Telian tuotekoodi

9111947