PS4NHL 24 -peli1098955

  • Pelaa saman sukupolven PlayStation- ja Xbox-konsoleiden pelaajien kanssa ja heitä vastaan tähän saakka yhdistetyimmässä Chel-kokemuksessa
  • Uudistettu fysiikkapohjaisen kontaktien ja animaatioiden ansiosta koet suuria hetkiä missä tahansa ottelun vaiheessa
  • Koe vertaansa vailla oleva pelaajan hallinta uudella pelisilmäsyöttöjärjestelmällä ja täyden hallinnan taitoliikkeillä
  • Pelin ikäraja 12 vuotta
  • Vaatii internet-yhteyden sekä PlayStation Plus -jäsenyyden

AlustaPlaystation 4

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

PS4 NHL 24 -peli

EA Sports NHL 24:n upouudet peliominaisuudet herättävät autenttisen kaukalotoiminnan eloon. Koe kovapaineisen pelin kiire ja rankkuus uupumismekaniikalla, jossa hyökkäysalueen jatkuva paine johtaa uusiin peliä muuttaviin vaikutuksiin, kuten maalivahdin väsymiseen, joka hidastaa hänen reaktioaikaansa sitä enemmän, mitä enemmän hän väsyy hyökkäystoiminnan vuoksi. Koe vertaansa vailla oleva pelaajan hallinta uudella pelisilmäsyöttöjärjestelmällä ja täyden hallinnan taitoliikkeillä. Uudet HUT-hetket antavat sinun toistaa jääkiekon historian klassikkohetkiä ja nykypäivän upeimpia pelikuvioita.

Uupumismekaniikka

Chelin pelaamiskokemuksen täydellinen uudistus, joka palkitsee pidennetyt hyökkäystapahtumat sekä ajan hyökkäysalueella ja lisää peliin dynaamisen uuden autenttisuuden ja jännityksen kerroksen.

Fysiikkapohjainen kontakti

Muuta ottelun suuntaa fysiikkapohjaisella kontaktilla rikkoessasi pleksin ja lähettäessäsi pelaajia vaihtopenkille tuntuvilla taklauksilla. Uudistettu fysiikka ja uudistetut animaatiot mullistavat fyysisen kontaktin ja tarjoavat ennennäkemättömän realistisia taklauksia. Uudet räsynukkereaktiot ja animaatiopohjaiset reaktiot luovat suuria hetkiä missä tahansa ottelun vaiheessa.

Täyden hallinnan taitoliikkeet

Täydellinen ohjauskomentomääritysten päivitys tekee kohokohtavideoihin kelpaavien pelikuvioiden käyttämisestä entistä intuitiivisempaa ja helppokäyttöisempää. Lisäksi uudet kyvyt hämätä, syöttää tai harhauttaa jokaisesta liikkeestä avaavat kokonaan uuden luovuuden ja taktiikan tason.

Pelisilmäsyöttöjärjestelmä

Ohjaimen etupuolen painikkeiden uudelleenmäärittäminen ja uudet visualisoinnit syöttöjen vastaanottajien yläpuolella mahdollistavat entistä suoremman syöttämisen ja kyvyn syöttää mihin tahansa milloin tahansa. Yhden kosketuksen syöttäminen antaa sinun siirrellä kiekkoa nopeasti ja hyödyntää tärkeät mahdollisuudet.

Cross-Play

NHL 24 sisältää cross-play-ominaisuuksia, jotka ovat käytettävissä online-joukkuepelitiloissa, jotta voit pelata saman sukupolven PlayStation- ja Xbox-konsoleiden pelaajien kanssa ja heitä vastaan tähän saakka yhdistetyimmässä Chel-kokemuksessa.

World of Chel

Pelaa yhdessä ystävien kanssa ja heitä vastaan eri konsoleilla erilaisissa World of Chel -tiloissa crossplayn ansiosta, etene Battle Passissa saadaksesi huippupalkintoja, mukauta kaikkea saumattomasti Luontivyöhykkeellä ja koe virtaviivaistettu sekä uudelleensuunniteltu kehittynyt EASHL.

Hockey Ultimate Team

Olipa kyseessä sitten ottelu jääkiekon historian aikakirjoista tai viime viikon ratkaiseva pudotuspeleihin pääsyn varmistava pelikuvio, toista jääkiekon huippuotsikot HUT-hetkissä – ja ansaitse palkintoja sen tekemisestä. Uusi reaaliaikainen tavoitteidenseurantajärjestelmä perustuu korttityyppeihin, joukkueisiin, pelaajiin sekä toimintaan kaukalossa ja päivittää pelaajien edistymisen pelissä.

Kerskailuhetket

Kerskailuhetket lisäävät ylimääräisen autenttisuuskerroksen ja tuovat peliin yli 75 uutta maalituuletusta, ja kokonaan uudistettu esitystapa täydentää monipuolistettua yleisön tunnelmaa, joka saa pelin pelaamisen tuntumaan siltä kuin olisit itse mukana.

Pelinsisäiset ostot

Tämä peli sisältää valinnaisia pelinsisäisiä virtuaalivaluutan ostoja. Virtuaalivaluutalla voi hankkia virtuaalisia pelinsisäisiä esineitä, kuten satunnaisen valikoiman virtuaalisia pelinsisäisiä esineitä.

Sisällön siirto

Jos aloitat NHL 24 -pelin pelaamisen PlayStation 4 tai Xbox One -konsolilla, voit siirtää HUT-joukkueesi arvon ja edistymisen konsolisi seuraavalle sukupolvelle eli PlayStation 5 tai Xbox Series X|S -versioon. Tämä siirtyminen tarkoittaa NHL 24 -pelissä seuraavaa. Voit suojata nykyisessä kokoonpanossaan 20 pelaajakorttia + valmentajan ja siirtää ne uudelle konsolille. Kun sisältö siirretään PlayStation 4 -versiosta PlayStation 5 -versioon tai Xbox One -versiosta Xbox Series X|S -versioon, 4. sukupolven sisältö muunnetaan turvallisuussyistä ei kaupattavaksi. Kaikki kokoelmassasi jäljellä olevat kolikot ja kortit saavat vastaavanlaisen arvon kaupattavina paketteina uuden sukupolven tilisi aloittamiseksi.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Kategoria

Urheilu

Alusta

PlayStation 4

Peli

Julkaisupäivä

1 lokakuuta 2023

PEGI-luokitus

12

Julkaisia

Electronic Arts

Kehittäjä

EA Vancouver

Online-pelaajien määrä

1–12

Offline-pelaajien määrä

1–4

Asiakastuki

PlayStationin asiakastuki

PlayStationin asiakastuki puh. 09-424 50803 (ma-pe klo 10-17) / support@fi.playstation.com / https://www.playstation.com/fi-fi/support/

Tuotekoodit

EAN-koodi

5030947125219

Telian tuotekoodi

9116863