PS4NBA 2K22 -peli1089255

 • Pelaa NBA- ja WNBA- suosikkijoukkueilla, tähdillä ja koe ammattikoripallon aitous korkeimmalla tasolla
 • Luo oma tarinasi MyCAREER-pelitilassa
 • Rakenna oma unelmajoukkueesi MyTEAM-pelitilassa hankkimalla tämän päivän tähtiä tai tähtiä entisajoilta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  Sony PS4 NBA 2K22 -peli

  Sukella todellisen tuntuiseen koripallopeliin, jossa voit pelata NBA- ja WNBA- suosikkijoukkueilla, tähdillä ja kokea ammattikoripallon aitous korkeimmalla tasolla. Luokkansa paras visuaalinen ilme, pelaajien tekoäly, ajantasaiset luettelot, historialliset joukkueet ja monien muiden ansiosta peli ei ole koskaan tuntunut todellisemmalta ja täydellisemmältä kuin NBA 2K:ssa.

  Tunne väkijoukon energia, ottelun voimakkuus loputtoman viihteen parissa. Luo oma tarinasi MyCAREER-pelitilassa, jossa on luvassa odottamattomia käänteitä. MyPLAYER-pelitilassa olet osa valtavaa yhteisöä, koulutat itseäsi Gatoraden koulutuskeskuksessa tai hankit uusia varusteita.

  Rakenna oma unelmajoukkueesi MyTEAM-pelitilassa hankkimalla tämän päivän tähtiä tai tähtiä entisajoilta. Ota ohjat käsiin pääjohtajana ja kontrolloi liigojen toiminta MyNBA, MyWNBA ja MyLEAGUE -pelitiloissa. Koe viime hetken tapahtumat seuraten tilastoja, arvioita eri pelaajista, tapahtumista, varusteista ja ole osa yhteisöä.

  Nauti 2K Beats soundtrackin uudesta musiikkia. Seuraa katuvaatteiden uusia trendejä tai suunnittele omat merkkivaatteesi.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Pelin ikäraja: 3

  Takuu: 12 kk

  Asiakastuki: PlayStationin asiakastuki puh. 09-424 50803 (ma-pe klo 10-17) / support@fi.playstation.com / https://www.playstation.com/fi-fi/support/

  EAN -koodi: 5026555429559

  Telian tuotekoodi: 9102757

  Valmistajan tuotekoodi: 1089255