PS4Cyberpunk 2077 -peli1077755

 • Tarinavetoinen avoimen maailman roolipeli synkässä tulevaisuudessa
 • Astu palkkamurhaaja V:n saappaisiin, tutki valtavaa, rappeutunutta maailmaa ja valitse puolesi
 • Kehitä taistelutaitojasi ja hakkerointikykyjäsi pelin edetessä – voit myös muokata kehoasi kyberparannuksilla

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  Sony PS4 Cyberpunk 2077 -peli

  Cyberpunk 2077 on CD Project Red -studion tarinavetoinen avoimen maailman roolipeli synkässä tulevaisuudessa. Se tuo ensimmäisen persoonan näkökulman takaisin roolipeleihin. Syventyminen tarinaan on ollut pääosassa Cyberpunk 2077:n suunnittelussa, ja peli koetaankin kokonaan päähenkilön näkökulmasta. Cyberpunk 2077 sekoittaa film noir -elokuvien elementtejä videopelien tulevaisuuden kanssa.

  Vuonna 2077 USA on palasina ja megakorporaatiot hallitsevat pilvenpiirtäjiensä kattohuoneistoista käsin alhaalla vipeltävien ihmisten elämän kaikkia osa-alueita. Katuja kontrolloivat huumeita kaupittelevat jengit, varastettujen tavaroiden kauppiaat ja uusien teknologiapaheiden sanansaattajat. Kaiken tämän keskellä rappeutuminen, seksi ja pop-kulttuuri risteävät väkivaltarikosten, äärimmäisen köyhyyden ja katteettomien lupausten kanssa. Selviytyäksesi ja säilyttääksesi itsenäisyytesi sinun tulee muokata kehoasi kehittyneillä kyberesineillä ja ottaa vastaan hommia, joita kukaan muu ei uskalla tehdä. Olet valinnut vapaan elämän irti systeemin kahleista – ainoat säännöt, joita noudatat, ovat omat sääntösi.

  Cyberpunk 2077:ssä pelaat henkilönä nimeltä V. Olet nousukiidossa oleva palkkamurhaaja, olet juuri saanut ensimmäisen tärkeän keikkasi ja ryhdyt tulevaisuuden katujen palkkasoturiksi. Luo oma sankarisi ja uhmaa Yhdysvaltojen vaarallisinta megakaupunkia. Peli antaa pelaajan muokata hahmostaan täysin omanlaisen sukupuolesta, ulkonäöstä ja henkilökohtaisesta taustasta lähtien. Edetessäsi pelissä taistelutaitosi ja hakkerointikykysi kehittyvät, ja voit myös muokata kehoasi kyberparannuksilla, kuten infrapunasilmillä ja hermostoa stimuloivilla refleksien tehostajilla. Pelissä on joustava luokkasysteemi: Ryhdy Netrunneriksi, Techieksi tai Soloksi, tai vaikka sekoitukseksi kaikkia kolmea.

  Peli ei pakota pelaajaa valitsemaan mitään tiettyä roolia, vaan antaa valita parhaat puolet vaikka kaikista luokista samaan aikaan. Pelissä hyvän ja pahan rajat eivät ole selvät, ja sinun tuleekin tehdä vaikeita valintoja, jotka määrittävät kuka sinä olet samalla kun koko kaupunki haluaa sinut polvillesi. Night City on leikkikenttäsi – urbaani viidakko, joka tarjoaa luksusnautintoja liiallisuuksiin asti, tai kuulan kalloon, mikäli hypit vaikutusvaltaisten tyyppien nenille. Night Cityssä on kuusi erilaista piirikuntaa, sadoittain rakennuksia tuhansine huoneineen tutkittavaksi ja kymmeniä kilometrejä teitä ajettavaksi. Pue yllesi kalliita design-vaatteita, varasta autoja ja hanki laittomilta markkinoilta armeijan huipputeknologiaa avuksi tehtäviin. Sijoita sitten tienaamasi veren tahrimat dollarit asuntoihin ympäri kaupunkia. Night City on täysin verkossa ja tarjoaa monia portteja kyberavaruuteen. Tutkiessasi internetiä törmäät ennemmin tai myöhemmin piilotettujen systeemien kerroksiin, palomuureihin ja turvallisuusohjelmiin, joiden tarkoitus on käristää aivosi. Tehtävien aikana kohtaat myös vihamielisiä, megakorporaatioiden rakennuksia puolustavia netrunnereita – sekä kyberavaruudessa että oikeassa maailmassa.

  Peli on tarinavetoinen ja toimintapainotteinen pelikokemus elokuvamaisella juonella, ja tarjoaa täyteläisen yksinpelikokemuksen. Pelkästään päätarina on monen kymmenen tunnin pituinen, ja lisäksi mukana on runsas määrä lisäpuuhasteltavaa, minkä ansiosta Cyberpunk 2077 sopii sekä hc-pelaajille sekä niille, jotka haluavat hypätä suoraan Night Cityyn mellastamaan.

  Fyysisen version mukana toimitetaan paperinen Night Cityn kartta, Night City -postikortteja, yhteenveto pelimaailmasta ja asetuksista sekä nippu tarroja.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Pelin ikäraja: 18

  Takuu: 12 kk

  Asiakastuki: https://www.playstation.com/fi-fi/support/

  EAN -koodi: 3391892006032

  Telian tuotekoodi: 9077809