NokiaXR20 5GVMA750F9FI1CN0

 • Kovista näytöistä kovin – Corning Gorilla Glass Victrus -näyttölla varustettu
 • Kolmen vuoden käyttöjärjestelmän päivitykset ja neljän vuoden tietosuojapäivitykset
 • Nopea 5G yhteys käytössäsi nyt ja tulevaisuudessa

VäriHarmaa

Muisti128 Gt

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 6,67"

   Näytön koko

  • 48 MP + 13 MP

   Takakamera

  • 8 MP

   Etukamera

  • 5G

   Yhteys

  • 58 / 100

  Nokia XR20 5G

  Nokia XR20 5G on suunniteltu kestämään aikaa. Puhelimen kuori on erittäin kestävä ja näyttö on kovimmista näytöistä kovin. Se kestää elämää, kuten naarmuuntumista, pudottamista, lämpötilan muutoksia, vettä ja lasten sekä lemmikkien käsittelyä. Nopea 5G, kolmen vuoden OS-päivitykset ja neljän vuoden kuukausittaiset suojapäivitykset takaavat, että puhelimesi on ajan tasalla aina vuoteen 2025 asti. Jos jotain odottamatonta sattuisi tapahtumaan, käytössäsi on maksuton näytönvaihto vuoden ajan ja kolmen vuoden takuu.

  Tehty kestämään

  Nokia XR20:n tyylikäs kuori on valmistettu armeijan MIL-STD-010H -standardien mukaisesti ja takaa löytyy 3D-nanopintainen takakansi, joka taas tarjoaa hyvän otteen. Korkealuokkainen alumiini ja IP68 -luokiteltu veden- ja pölynkestävyys takaavat laitteelle paremman kestävyyden.

  Uusin Android

  Nokia XR20 -puhelimessa on Android 11 -käyttöjärjestelmä, joka on uusin, turvallisin ja nopein tähän mennessä. Kolmen vuoden käyttöjärjestelmän päivityksien avulla myöskin laitteesi paranee ajan myötä. Älypuhelimesi on ajantasalla jopa vuoteen 2024 asti.

  Kovista näytöistä kovin

  Äärimmäisen kestävä Corning Gorilla Glass Victrus -näyttö on kestävintä tekoa tähän mennessä. Siinä on paranneltu pudotuskestävyys, naarmuuntumisen esto, lämpotilan kestävyys sekä tietenkin vesitiiviys. Suunniteltu kestävyys jopa 2m pudotuksesta ja näyttö ottaa lisäksi kosketusta jopa märillä sormilla ja käsineillä.

  Tallenna elämäsi

  48 MP + 13 MP kaksoiskameralla ja Zeiss-optiikalla varustettu XR20 on aina ikuistamassa elämäsi kaikkia hetkiä. Uuden äärimmäisen vakaalla kuvan stabiloinnilla varustetun SpeedWarp-toiminnon ansiosta siirryt nopeasti tärkeimpiin hetkiin. Samalla tuulen melua vaimentava OZO-ääni tallentaa vain sen, mitä haluat.

  Turvassa ja suojattuna

  XR20 5G saa kuukausittaiset suojauspäivitykset jopa neljän vuoden ajan, joten työtiedostosi, sosiaalisen median tiedot, videosi ja valokuvasi ovat aina suojauksessa. Näin sinulla on yksi asia vähemmän huolehdittavana.

  Kolmen vuoden takuu

  XR20 5G:n laajennetun kolmen vuoden takuun ansiosta puhelimesi käyttöikä on entistäkin pidempi. Nokia XR20 -puhelimen mukana ei toimiteta muovista seinälaturia, sillä ympäristövaikutuksia on vähennetty.

  Lisäksi laitteella on 12kk näytönvaihtotakuu.

  Nokia-XR20-kuva-otsikko

  Muotoilu

  Pitkäikäiseksi suunniteltu

  XR20 on valmistettu armeijan MIL-STD-810H-standardin mukaan ja siinä on 3 vuoden takuu. Puhelimen voi pudottaa ja kastella ja sillä voi kuvata huoletta myös myrskysäällä. Jos se likaantuu, sen voi puhdistaa vedellä ja saippualla.

  nokia_XR20-og_image

  Näyttö

  Vahvoista vahvin näyttö

  Corning® Gorilla® Glass Victus™ -näyttö kestää tiputuksen ja naarmut sekä lasten oikut ja lemmikit. Se sietää auringonvaloa ja sitä voi ohjata märin käsin tai käsineet kädessä.

  nokia_XR20-DTC-CAMERA-desktop

  Kamera

  Tallenna elämäsi täydessä vauhdissa

  XR20:n kaksoistakakamerassa on 48 MP:n kenno, 13 megapikselin superlaajakulma sekä salama yksityiskohtien vangitsemiseen valaistuksesta riippumatta.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Matkapuhelin

  Palvelun tarjoaja

  Ei määritelty

  SIM-korttien lkm.

  Kaksois-SIM

  Puhelinominaisuudet

  Puhelintoiminnot

  Kaiutinpuhelin, soiton ajastin, lentotila, värinähälytys

  Muisti

  Sisäisen muistin kapasiteetti

  128 Gt

  Valmistajan takuu

  Takuu 

  36 kk

  Asiakastuki

   https://www.nokia.com/phones/en_int/support