Nintendo SwitchWarioWare: Get It Together! -peli211182

  • Pelaa yli 200 hullunhauskaa mikropeliä auttaaksesi Wariota ja hänen ystäviään
  • Sekoita hahmoja ja mikropelejä maksimoidaksesi hauskuuden
  • Pelaa yksin tai ystäviesi kanssa joko samalla Nintendo Switcillä tai paikallisesti langattoman yhteyden kautta

AlustaNintendo Switch

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

Nintendo Switch WarioINTENDO SWITCH WARIOWARE: GET IT TOGETHER! -PELI

Wario kokeilee jälleen onneaan videopelien parissa, mutta tällä kertaa hän pistää kaiken peliin kirjaimellisesti. Auta Wariota ja hänen ystäviään pelaamaan tiensä läpi yli 200 hullunhauskaa mikropeliä sisältävän mikromaailman.

Mikropelit ovat hektisiä, intensiivisiä ja hieman omituisia. Samalla ne ovat viihdyttäviä ja voit pelata niitä itse tai ystävän kanssa ensimmäistä kertaa tässä pelisarjassa. Warion liiketoimintasuunnitelma on älytön, mutta ehkä voit korjata sen? Miten? Tietysti pelaamalla tätä melko hullua mikropelikokoelmaa. Luvassa on mm. robotin kokoamista, patsaan kainalokarvojen vetämistä ja paljon muuta. WarioWare: Get It Together! -peliä on hauskaa pelata yhdessä muiden kanssa. Pelaa yhdessä joko samalla Nintendo Switchillä tai paikallisesti langattoman yhteyden kautta.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun ohjaat Wariota ja hänen ystäviään heidän omissa kaoottisissa peleissään. Käytä heidän hyvin erilaisia ja järjettömiä kykyjään selvittääksesi erilaisia mikropelejä. Käännä kilpikonna käyttämällä Warion työntöliikettä tai valitse Ashley ja heitä loitsu sitä kohti. WarioWare: Get It Together! -pelissä voit sekoittaa hahmoja ja mikropelejä maksimoidaksesi hauskuuden.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Pelin ikäraja: 7

Takuu: 24 kk

Asiakastuki: https://www.nintendo.fi/tuki

Tuotekoodit

EAN-koodi

045496428792

Telian tuotekoodi

9102672