Nintendo SwitchThe Legend of Zelda: Skyward Sword HD -peli211164

 • Vihdoinkin voit kokea Master Swordin alkuperän Nintendo Switchillä
 • Alun perin Wiille vuonna 2011 julkaistu peli nyt uudistettuna versiona 60 framea sekunnissa
 • Pelaa Joy-Coneilla, Pro Controller -ohjaimella, kannettavassa tilassa näppäimillä tai Switch Litellä
 • Ikäraja: 12 vuotta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

  Huikea peli on nyt entistä huikeampi. Alun perin Wiille julkaistu Skyward Sword -peli on nyt uudistettu Switch-pelaajia ajatellen. Peli pyörii 60 framea sekunnissa, jonka lisäksi ohjattavuutta ja pelin grafiikkaa on paranneltu. Voit valita pelaatko liikeohjauksella kahdella Joy-Con -ohjaimella samalla tavalla kuin alkuperäisessä versiossa. Vaihtoehtoisesti voit pelata myös Nintendo Switch Pro Controller -ohjaimella, kannettavassa tilassa tai Nintendo Switch Lite -konsolilla.

  The Legend of Zelda -sarjan aikajanan varhaisimmassa tarinassa Linkin täytyy matkustaa pilvien yläpuolella olevan maailman ja alla olevan suuren tuntemattoman välillä etsiessään lapsuudenystäväänsä, Zeldaa. Varustettuna luotettavalla miekallaan ja kilvellään Link kohtaa voimakkaita vihollisia, ratkaisee haastavia pulmia ja liitää taivaan halki valtavalla Loftwing-linnulla tässä eeppisessä seikkailussa.

  Kun pelaat kahdella Joy-Con -ohjaimella, ne ovat miekkasi ja kilpesi. Heilauttamalla oikeaa Joy-Conia Link heilauttaa miekkaansa pelissä ja käyttämällä vasenta Joy-Conia Link nostaa kilpensä suojautuakseen vihollisten hyökkäyksiltä. Tällaisia fyysisiä liikkeitä voidaan käyttää myös erilaisten työkalujen ja esineiden hyödyntämiseen, kuten jousipyssyn liikuttamiseen tai pommien heittämiseen.

  Ensimmäistä kertaa voit pelata tätä seikkailua myös painikkeilla, mikä mahdollistaa pelin pelaamisen kannettavassa tilassa tai Nintendo Switch Litellä. Kun käytät tätä ohjaustapaa, voit ohjata Linkin miekkaa kallistamalla oikeaa ohjaussauvaa valitsemaasi suuntaan.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Pelin ikäraja: 12

  Asiakastuki: https://www.nintendo.fi/tuki