Nintendo SwitchMonster Hunter: Rise -peli211152

  • Seikkaile ninjakulttuurin inspiroimassa, rehevässä maailmassa ja kukista hirviö toisensa perään kiivaissa taisteluissa
  • Voit pelata yksin tai kavereiden kanssa
  • Pelin ikäraja: 12

AlustaNintendo Switch

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

Nintendo Switch Monster Hunter: Rise -peli

Taistele pelottavia hirviöitä vastaan ja käytä palkkioitasi rakentaaksesi suuri ja voimakas eeppisten aseiden ja panssareiden varasto. Monster Hunter: Rise sijoittuu ninjahenkiseen maahan, josta löydät kylän nimeltään Kamura Village. Tutki reheviä luonnon alueita ja taistele pelottavia hirviöitä vastaan tullaksesi mahtavaksi metsästäjäksi.

Puoli vuosisataa lähes täydellisen tuhon jälkeen metsästäjien on kohdattava uusi ja kauhistuttava olento, joka uhkaa upottaa maan jälleen kaaokseen. Metsästä hirviöitä yksin tai tee yhteistyötä ystävien kanssa, ota tehtäviä vastaan ja kukista massiivisia monstereita valitsemillasi aseilla.

Peli sisältää täysin uusia tapoja pelata kuten Wire Action, jonka avulla voit kokeilla suuria korkeuksia. Saat myös koiraystävän nimeltään Palamute, joka on tärkeä ja jännittävä lisä jo ennaltaan mahtaviin taisteluihin, joista Monster Hunter tunnetaan.

Muinaisen Japanin inspiroimassa maailmassa voit tutkia reheviä luonnon alueita ilman latausaikoja alueiden välillä: opi metsästäjän tapoja, paljasta muinaisia salaisuuksia ja puolusta maailmaa uhkaavalta tuholta. Olet aina valmis seuraavaan haasteeseen.

Pelaa Nintendo Switchillä kotona tai ollessasi tien päällä.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Pelin ikäraja: 12

Asiakastuki: https://www.nintendo.fi/tuki

Tuotekoodit

EAN-koodi

045496427283

Telian tuotekoodi

9097972