Nintendo SwitchLuigi's Mansion 3 -peli211085

  • Luigin unelmaloma muuttuu aavemaiseksi painajaiseksi Luigi's Mansion 3 -pelissä
  • Hän saattaa yhä olla pelokas, mutta Luigilla on enemmän työkaluja ja kykyjä käytössään kuin koskaan ennen
  • Vauhdikasta moninpelitoimintaa on luvassa ScareScraper mode -pelitilassa

AlustaNintendo Switch

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

Nintendo Switch Luigi's Mansion 3 -peli

Luigi lähtee unelmalomalle Marion ja ystävien kanssa saatuaan kutsun luksushotelliin. Hänen unelmastaan tulee kuitenkin nopeasti painajainen, kun King Boo paljastaa, että kaikki on ollut vain juoni Marion ja ystävien vangitsemiseksi. Professor E. Gaddin avustuksella vastahakoinen ja pelokas sankari Luigi kulkee pahaenteisen hotellin petollisia kerroksia ylös ja alas pelastaakseen heidät.

Käytä päivitettyä Poltergust G-00 -aaveimuria murtaaksesi aaveiden puolustus, tai kutsu paikalle Gooigi, täysin vihreä kaksoisolento, joka voi auttaa Luigia selviytymään esteistä, joita hän ei yksin pysty ohittamaan. Vaihda ohjausta Luigin ja Gooigin välillä yhtenä pelaajana, tai pyydä apua ystävältäsi, jolloin molemmat pelaajat voivat ohjata omaa hahmoaan.

Vauhdikasta moninpelitoimintaa on luvassa ScareScraper mode -pelitilassa, jossa voit kisata kelloa vastaan selvittääksesi erilaisia tehtäviä useissa eri kerroksissa. ScareScraper mode -pelitilaa voi pelata verkossa* tai paikallisesti jopa 8 pelaajaa samanaikaisesti neljällä Nintendo Switch -konsolilla (vaatii useamman pelin, jotka myydään erikseen).

Hän saattaa yhä olla pelokas, mutta Luigilla on enemmän työkaluja ja kykyjä käytössään kuin koskaan ennen. Opettele käyttämään Luigin uusia voimakkaita Slam, Suction Shot ja Burst -liikkeitä. Yhdistä voimasi Professor E. Gaddin viimeisimmän keksinnön, Gooigi, täysin vihreän kaksoisolennon kanssa, joka pystyy kulkemaan ahtaiden paikkojen läpi, kävelemään piikkien päällä, ja muulla tavoin auttamaan Luigia selviytymään esteistä, joita hän ei yksin pysty ohittamaan.

Vaihda ohjausta Luigin ja Gooigin välillä yhtenä pelaajana, tai pyydä apua ystävältäsi, jolloin molemmat pelaajat voivat ohjata omaa hahmoaan samanaikaisesti. Tutki Last Resortia nousemalla sen eri teemoilla varustettujen kerrosten välillä, jotka ovat täynnä omituisuuksia ja kummittelevia vihollisia.

Jopa kahdeksan pelaajaa** voi kisata kelloa vastaan selvittääkseen tehtäviä useissa eri kerroksissa ScareScraper mode -pelitilassa.

*Vaatii Nintendo Account -tilin. Verkkopalvelut ja ominaisuudet edellyttävät aktiivista Nintendo Switch Online -jäsenyyttä.

**Tämä vaatii useamman pelin, konsolin ja/tai lisätarvikkeita. Myydään erikseen.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Takuu: 24 kk

Asiakastuki: www.nintendo.fi/tuotetuki/

Tuotekoodit

EAN-koodi

45496425609

Telian tuotekoodi

9075313