Nintendo SwitchKirby and the Forgotten Land -peli211199

  • Lähde Kirbyn kanssa unohtumattomalle matkalle ihastuttavaan 3D-tasoloikkaseikkailuun
  • Tutki mystistä maailmaa, joka on täynnä hylättyjä rakennuksia ja menneen sivilisaation jälkiä
  • Pelin ikäraja: 7

AlustaNintendo Switch

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

Nintendo Switch Kirby and the Forgotten Land -peli

Lähde voimakkaan ja suloisen sankarin Kirbyn kanssa seikkailuun tässä värikkäässä 3D-tasoloikkaseikkailussa. Luvassa on ihmeitä, erämaita ja Waddle Dee -hahmoja.

Kirby saapuu tuntemattomaan maahan ja huomaa, että Beast Pack on kidnapannut useita Waddle Dee -hahmoja. Pelastaakseen ystävänsä Kirby lähtee matkalle uteliaan Elfilinin kanssa, jonka hän kohtaa tässä uudessa maailmassa.

Voit käyttää useita Kirbyn kykyjä taistellaksesi vihollisia vastaan ja tutkiaksesi useita värikkäitä 3D-maailmoja. Tässä paikassa, jossa luonto ja aikaisempi sivilisaatio ovat sulautuneet yhteen, sinua odottaa useita erilaisia alueita, jotka ovat täynnä tasoloikkahaasteita. Kun lähdet vapauttamaan jokaisen kentän lopussa loukussa olevia Waddle Dee -hahmoja, saattaa olla hyvä tutkia tarkasti kaikki pienimmätkin nurkat ja jopa pelastaa mahdollisimman monta matkan varrella.

Beast Pack yrittää tehdä tehtävästäsi mahdollisimman hankalan, mutta Kirbyn klassisen kopiointikyvyn ja uusien lisäysten, jotka tunnetaan nimellä Drill ja Ranger, avulla onnistunut siinä varmasti. Drill-kopiointikyvyn avulla Kirby voi kaivautua maahan ja hyökätä vihollisten kimppuun alapuolelta tekemällä voimakkaan iskun. Viholliset näkevät pian myös tähtiä, kun Kirby vapauttaa Ranger-kopiointikyvyn, jonka avulla voit tähdätä kaukana olevia vihollisia.

Kirbyllä voi olla myös apuri mukanaan tässä seikkailussa. Pelaajana nro 2 pelaat silloin Bandana Waddle Dee -hahmolla, joka voi hyökätä vihollisten kimppuun keihäällään. Molemmat pelaajat voivat kukin käyttää omaa Joy-Con -ohjainta tässä moninpelitilassa.

Kirby and the Forgotten Land seikkailun keskuksena toimii Waddle Dee Townin. Kaupunki kehittyy yhä enemmän pelastettujen Waddle Dee -hahmojen määrän perusteella. Erilaisia kauppoja avautuu ja pääset nauttimaan kaupunkilaisten suosikkipeleistä. Kirby voi jopa auttaa Waddle Dee Caféssa. Siellä sinun täytyy käsitellä nopeasti asiakkaiden tilauksia pitääksesi heidät tyytyväisinä ja kerätäksesi huippupisteet. Wise Waddle Dee löytyy myös Waddle Dee Townista ja hän antaa sinulle hyödyllisiä vinkkejä. Verkkoyhteyden kautta voit myös saada selville joitakin maailmanlaajuisia pelaajatietoja, kuten pelastettujen Waddle Dee -hahmojen kokonaismäärän ympäri maailmaa ja sen hetkisen suosituimman kopiointikyvyn.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Laji

Tasohyppely

Alusta

Nintendo Switch

Peli

Julkaisupäivä

2022

Monipuolinen soitin

Kyllä

Pelaajien enimmäismäärä

2

ESRB luokittelu

Kaikki 10-vuotiaat ja sitä vanhemmat (10+)

ESRB sisältökuvaajat

Piirretty väkivalta

PEGI-luokitus

7

Australian hallinnon verotus

Parental Guidance (PG)

Julkaisija

Nintendo

Kehittäjä

HAL Laboratory

Myyntipakkauksen sisältö

Nintendo Switch Kirby and the Forgotten Land -peli

Valmistajan takuu

Takuu

12 kk

Asiakastuki

https://www.playstation.com/fi-fi/support/

Tuotekoodit

EAN-koodi

45496429522

Telian tuotekoodi

9107881