Nintendo SwitchBravely Default II -peli211129

  • Alkuperäisen Bravely Defaultin jännittävä jatko-osa
  • Sukella kiehtovaan roolipeliseikkailuun uusine hahmoineen ja tarinoineen kauniissa maailmassa
  • Pelin ikäraja: 12

AlustaNintendo Switch

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

Nintendo Switch Bravely Default II -peli

Bravely-sarjan ja Octopath Traveller -pelin tehnyt tiimi on palannut Bravely Default II -pelillä. Kyseessä on alkuperäisen Bravely Defaultin jatko-osa ja luvassa on täysin uusi tarina, täysin uusi maailma, ja täysin uudet Heroes of Light -hahmot. Bravely Default II sisältää myös uutta musiikkia säveltäjä Revolta (Sound Horizon / Linked Horizon).

Neljä kohtalon yhdistämää sankaria ovat valmiita aloittamaan upean matkan Final Fantasy -sarjan luoneen Square Enixin kauniissa ja kiehtovassa roolipeliseikkailussa. Tässä uudessa tarinassa aloitat eeppisen matkan jossa vierailet upeissa paikoissa, tapaat jännittäviä hahmoja ja taistelet pahoja roistoja vastaan. Kukistamalla Asterisk-kantajiksi kutsuttuja vihollisia sankarisi saavat niin kutsuttuja Asteriskeja, joiden avulla he voivat vaihtaa ammattiaan. Käyttämällä oikeita ammattien yhdistelmiä, voit kääntää taistelut eduksesi. Joitakin pelissä saatavia ammatteja ovat muun muassa Vanguard, White Mage, Bard, Beastmaster ja Gambler.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Pelin ikäraja: 12

Takuu: 24 kk

Asiakastuki: https://www.nintendo.fi/tuki

Tuotekoodit

EAN-koodi

045496427290

Telian tuotekoodi

9097971