MicrosoftXbox Series X 1 TtRRT-00009

 • Kaikkien aikojen tehokkain Xbox: aitoa 4K-pelaamista jopa 120 kuvan sekuntitahdilla, 8K HDR ja 12 teraflopsia tehoa
 • Entistä pienemmät latausnopeudet, teratavun verran tallennustilaa suosikkipeleillesi ja vakuuttava 3D-ääni
 • Taaksepäin yhteensopiva tuhansien Xbox One- ja Xbox 360 -suosikkipelien kanssa

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 1 Tt

  Tallennustila

 • 4K

  Resoluutio

 • AMD Zen 2

  Suoritin

 • 120 fps

  Kuvataajuus

Xbox Series X

Aitoa 4K-tarkkuuden pelaamista. Jopa 120 kuvaa sekunnissa. 8K HDR ja Xbox Velocity -arkkitehtuuri. Xbox Series X on kaikkien aikojen nopein ja tehokkain Xbox. Tuhannet neljän sukupolven Xbox-suosikit näyttävät ja tuntuvat parhaalta Xbox Series X:llä. puhumattaakan Series S- ja Series X -konsoleille optimoiduista uusista nimikkeistä.

Osta vain kerran

Smart Deliveryn ansiosta sinun tarvitsee ostaa tuettu peli vain kerran, minkä jälkeen voit pelata sen parasta versiota käytössäsi olevalla konsolilla.

12 teraflopsia tehoa

Järjestelmäsirun 12 teraflopsin suoritinteho yhdessä AMD:n Zen 2- ja RDNA 2-arkkitehtuurin kanssa luovat houkuttelevia maailmoja. AMD:n Zen 2- ja RDNA 2-arkkitehtuurin tarjoama DirectX-säteenjäljitys puolestaan mahdollistaa todentuntuiset valo- ja varjotehosteet sekä tarkat heijastukset, joiden ansiosta maailmat ovat dynaamisia ja eloisia.

Ääntä kaikkialla

3D-tilaääni on äänitekniikan seuraava kehitysaskel. Edistykselliset algoritmit luovat mukaansatempaavan äänimaailman, joka asettaa sinut kokemuksen keskipisteeseen.

Aitoa 4K-pelaamista

Xbox Series X tarjoaa uskomattoman kuvataajuuden (jopa 120 FPS) sekä tyrmäävän HDR-laadun. Uppoudu tarkempiin hahmoihin, kirkkaampiin maailmoihin ja loputtomiin yksityiskohtiin todenmukaisen 4K:n avulla. 

Suunniteltu nopeaksi

Uusi järjestelmäsiru ja Xbox Velocity Architecture yhdessä tarjoavat uskomattoman nopeuden, ja varta vasten suunniteltu 1 Tt:n SSD-asema sekä suoritin ojentavat ohjat sinulle. Nollasta sataan jopa 120 FPS:n kuvataajuudella.

Mars mars

Pelit latautuvat huomattavasti nopeammin Xbox Series X:n varta vasten suunnitellun SSD-levyn avulla. Quick Resume -toiminnolla voit vaihtaa saumattomasti useiden eri pelien välillä ja jatkaa heti siitä, mihin jäit.

Enemmän tilaa

Xbox Series X:lle yhteensopiva yhden teratavun Seagate-tallennuslaajennuskortti kytketään konsolin takaosan erilliseen laajennusporttiin, ja se vastaa täysin konsolin omaa SSD-asemaa, joten saat peleille lisää tilaa suorituskyvystä tinkimättä. Seagate-kortti myydään erikseen.

Täydellistä hallintaa

Uusi langaton Xbox-ohjain on tyylikäs ja mukava käyttää, ja mahdollistaa välittömän jakamisen jaa-painikeen avulla. Kuvioidut liipaisimet ja bumper-painikkeet tarjoavat hyvän otteen ja uuden hybridisuuntapainikkeen avulla liikeyhdistelmät onnistuvat mutkattomasti. Lisäksi Xbox Series X on yhteensopiva Xbox One -pelilisälaitteiden kanssa ja tarjoaa entistäkin nopeamman vasteen.

Taaksepäin yhteensopiva tuhansien pelien kanssa

Valmistaudu nopeampiin latausaikoihin, suurempaan tarkkuuteen, vakaampiin kuvataajuuksiin ja lyhyempään syöteviiveeseen tuhansissa Xbox Onen, Xbox 360:n ja alkuperäisen Xboxin peleissä. 

Teknologian aallonharjalla

Laitteisto- ja ohjelmistoinnovaatiot sekä tarkkaan harkittu suunnittelu mahdollistavat Xbox Series X:n tyylikkään yksiosaisen muotoilun. Xbox Parallel Cooling Architecture -tuuletusratkaisu koostuu kolmesta tuuletuskanavasta, joiden ansiosta sisäisten osien tuottama lämpö jakautuu tasaisesti, jolloin konsolin toiminta on viileää ja hiljaista. Jaetun emolevyn ansiosta konsolin sisäisten osien lämpötila pysyy tasaisena ja teho korkeana. Xbox Series X:n höyrykammio mahdollistaa ytimen sisäisen lämmön tasaisen jakautumisen. Jäähdytyselementtikotelo puolestaan on ainutlaatuinen, ei-elektroninen komponentti, jossa rinnakkaisjäähdytys yhdistyy uniikkiin rakenteeseen, mikä parantaa suorituskyvyn luotettavuutta. Pystysuora ilmavirtajärjestelmä pitää konsolin toiminnan tasaisena ja jäähdytyksen hiljaisena.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tuotteen tyyppi

Pelikonsoli

Sisäinen muisti

1 Tt SSD

Media

Ultra HD Blu-ray

Suoritin

AMD Zen 2 3.8 GHz - 8-ydin

Käyttömuisti (RAM)

16 Gt GDDR6 SDRAM at 336 GB/s

Näytönohjain

AMD RDNA 2

Kellumispisteen suorituskyky

12 TFLOPS

Verkko

Gigabit Ethernet, 802.11a/b/g/n/ac

Surround-äänituki

DTS, Dolby Atmos, Dolby Digital, Dolby TrueHD

Leveys

15.1 cm

Syvyys

15.1 cm

Korkeus

30.1 cm

Paino

4.4 kg

Ohjain

Tyyppi

Xbox-peliohjain - langaton

Ohjaimet

Oikea liipaisin, Vasen liipaisin, Oikea iskunvaimennin, Vasen iskunvaimennin, A-painike, B-painike, ristiohjain, X-painike, Y-painike, Right stick, Left stick

Videolähtö

TV-liitäntä

HDMI

Erotuskyky

8K

HDR Capable

Kyllä

Liitännät

Liitintyyppi

HDMI-ulostulo

3 x USB 3.1 Gen 1

LAN

Paikat

1 x Seagate Expansion Card

Muuta

Virtalähde

Integrated power supply

Sisältyvät lisävarusteet

HDMI-kaapeli

Valmistajan takuu

Takuu

12 kk

Asiakastuki

puh. +358 (0)9 8171 0400 | https://support.microsoft.com/fi-fi/

Tuotekoodit

EAN-koodi

0889842640809

Telian tuotekoodi

9094890