LGRP4 XBOOM 360 -bluetooth-kaiutinRP4G

 • Aito monisuuntainen tilaääni – täyttää koko tilan riippumatta kaiuttimen sijainnista
 • Luo säädettävällä valaistuksella sopiva tunnelma jokaiseen tilanteeseen
 • Kuuntele musiikkia pitkän akunkeston ansiosta jopa 10 tuntia putkeen

VäriTummanvihreä

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 360

   Tilaääni

  • Säädettävä

   Valaistus

  • 10 h

   Akunkesto

  • Bluetooth

   Yhteys

  LG RP4 XBOOM 360 -bluetooth-kaiutin

  LG RP4 XBOOM 360 -bluetooth-kaiutin muuttaa tapaa, jolla kuulet äänen. Kaiuttimen äänitekniikka ja kartiomainen muotoilu saa aikaan monisuuntaisen äänen, joka täyttää tilan luonnollisella ja korkealaatuisella äänellä – riippumatta siitä mihin sen sijoitat. LG RP4 XBOOM 360 on kuin laadukas ja tyylikäs huonekalu, joka tarjoaa lämmintä tunnelmaa ja modernia estetiikkaa tilaan kuin tilaan.

  Patentoitu äänitekniikka

  Perinteiset kaiuttimet, joissa on useita suuntaajia ja kaiuttimia, hajauttavat äänen rajoitetussa tilassa. Kaiuttimesta lähtevä ääni saattaa vääristyä, etkä kuule musiikkia niin kuin se on tarkoitettu kuunneltavaksi. LG on soveltanut uutta patentoitua tekniikkaa, joka mahdollistaa kaiuttimesta lähtevän äänen leviämisen kauemmas, laajemmalle alueelle ja täyttäen koko tilan jokaista nurkkaa myöten. Voit siis nauttia korkealaatuisesta äänestä ilman, että sinun tarvitsee etsiä ihanteellista kuuntelukohtaa.

  Kirkas ja rikas ääni

  LG RP4 XBOOM 360:n kauniin ulkomuodon ja korkealaatuisten ääniyksiköiden alla oleva titaanidiskanttikaiutin toistaa diskantin tarkasti ja yksityiskohtaisesti, joten kuulet korkeimmatkin äänet kirkkaina ja tarkkoina. Lisäksi lasikuitubassokaiutin tuottaa rikkaan ja dynaamisen basson sekä korkealaatuisen yleisäänen.

  Luo haluamasi tunnelma

  LG RP4 XBOOM 360 -bluetooth-kaiutin on viimeistelty upealla persoonallisella valaistuksella. Halusitpa sitten säätää valaistuksen rentoutumiselle tai juhlimiselle sopivaksi, löydät aina mielialaasi sopivan valaistuksen. Kaiuttimessa on säädettävänä kolme tunnelmavalaistustapaa (ympäristötila, luontotila ja juhlatila), jotka tarjoavat yhteensä yhdeksän erilaista esiasetusta eri valaistustyyleillä.

  XBOOM-sovellus

  Käytä XBOOM -sovellusta mukauttaaksesi valaistustasi. Valittavanasi on jopa 16,8 miljoonaa väriä, jotka saavat sinut uppoutumaan entistä syvemmälle musiikin tunnelmaan. Voit myös käyttää erilaisia DJ-äänitehosteita: Scratch, DJ Effect, DJ ohjain. Sovellus on ladattavissa Android Google Play -kaupasta tai Applen App Storesta.

  Tartu ja ota mukaan

  Alumiinikahva tekee kaiuttimesta helposti kannettavan ja lisää käyttömukavuutta tarjoamalla tukevan otteen, joka helpottaa siirtämistä. Kaiuttimen akunkesto on jopa 10 tuntia, joten voit liikkua vapaasti ja saat kaiuttimesta iloa koko juhlien ajaksi. Voit myös yhdistää kaiuttimen kätevästi joko langattomasti bluetoothilla tai sitten 3,5 mm:n sisäänmenon kautta.

  LGRP4_highlight_lifestyle_2

  RGB-valaistus

  16,7 miljoonan värin valaistus

  Luo haluamasi tunnelma kolmella eri valaistustavalla, yhdeksällä eri esiasetuksella sekä 16,8 miljoonan värivaihtoehdolla.

  LGRP4_highlight_lifestyle_3

  360-ääni

  Koko huoneen täyttävä tilaääni

  Kaiuttimen uusi LG:n patentoitu äänitekniikka luo optimaalisen heijastinrakenteen, joka saa äänen kuulumaan koko tilassa riippumatta kaiuttimen sijainnista.

  LGRP4_highlight_lifestyle_1

  Premium-kaiuttimet

  Kirkas diskantti ja rikas bassoääni

  Korkealaatuinen titaanidiskanttikaiutin saa korkeimmatkin äänet kuulumaan kirkkaina ja terävinä. Lasikuitubassokaiutin pitää huolen syvästä ja dynaamisesta bassoäänestä sekä laadukkaasta yleisäänestä.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Vahvistimen lähtöteho: 120 W

  Liitäntä: Bluetooth tai Aux-tulo (3,5 mm)

  Akku: 28,86 W, akunkesto 10 h

  Akun latausaika: 5 h

  Monivärinen (RGB) kaiuttimen valo: Kyllä

  Laiteparin muodostaminen useamman puhelimen kanssa (Android/iOS): Kyllä

  DJ-toiminto (vain sovellus): DJ-tehosteet, DJ-scratcher, DJ-pad, Samplen tekijä

  Mitat: 247,5 x 514 x 247,5 mm

  Paino: 5,8 kg

  Myyntipakkauksen sisältö: LG RP4 XBOOM 360 -bluetooth-kaiutin, virtajohto, ohjekirja, takuukortti

  Takuu: 24 kk

  Asiakastuki: 0800 05454 / https://www.lg.com/fi/tuki