HuaweiWatch Ultimate55020AGF

 • Tyylikäs ja älykäs urheilukello 100 m vedenkestävyydellä ja edistyneillä sukellusominaisuuksilla
 • Huawein upouusi juoksukyvyn arviointijärjestelmä ja yksilölliset juoksusuunnitelmat vauhdittavat kehitystäsi
 • Älykkään sykemittauksen ja lämpötilan seurannan avulla seuraat terveyttäsi ja yöuniasi
 • EISA Awards -palkinto 2023–2024 – paras premium-älykello

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 48,5 mm

  Koko

 • TruSeen

  Sykemittaus

 • Langaton

  Lataus

 • 100 m

  Vedenkestävyys

Huawei Watch Ultimate

Huawei Watch Ultimate on tyylikäs, älykäs urheilukello joka kestää vettä 100 metrin syvyyteen asti. Tämä kevyt ja tyylikäs kello on naarmuuntumaton ja kulutusta kestävä. Siinä on älykäs linkitys, langaton lataus, Bluetooth-puhelut, viestiassistentti, kellotaulukauppa, musiikin toisto, äänilähetykset harjoitusten aikana, ääniavustaja, TruSleepTM, harjoitus- ja sykevalvonta, GPS ja EKG. Tarkan terveydentilan seurannan lisäksi kello tarjoaa myös tieteellistä harjoitusopastusta, jossa on ominaisuuksia, kuten Smart Trainer, Smart companion, juoksukursseja, mukautettuja kursseja, intervalliharjoittelu ja kilpailuohjaus, jotka sopivat sekä päivittäiseen käyttöön että ammattitreeneihin.

Useita ammattitason sukellusmuotoja vedenalaiseen maailmaan tutustumiseen

Watch Ultimate tukee lukemattomia ammattisukellustiloja, mukaan lukien vapaasukellus, virkistyssukellus, tekninen sukellus ja laitesukellustilat, joissa on sukellustyökalut apneaharjoitteluun, apneatestiin, no-dekompressiorajan (NDL) laskemiseen, dekompressiolaskemiseen ja muihin. Sukeltamisen aikana kello tarjoaa kompassin ja sekuntikellon ominaisuudet, lähettää muistutuksia tai hälytyksiä sukellussyvyytesi, oleskelun keston ja fyysisen tilan perusteella ja tallentaa sukellustapahtumat. Kun palaat veden pinnalle, kello vaihtaa automaattisesti vedenpinnan tilaan ja näyttää vedenpinnan tilanäytön. Voit lopettaa sukelluksen manuaalisesti tai asettaa kellon lopettamaan sukelluksen automaattisesti. Sukeltamisen jälkeen voit tarkastella sukelluslokia kellosi harjoitustietueissa, jotka myös synkronoidaan Huawei Health -sovellukseen.

RAI — Huawein upouusi juoksukyvyn arviointijärjestelmä

Juoksukykyindeksi (RAI) käyttää juoksutietueita arvioidakseen juoksukykyäsi, jotta voit kvantifioida kykysi ja määrittää tasosi. Esimerkiksi sen jälkeen, kun olet suorittanut kilpailun tai harjoittelun, indeksi auttaa sijoittamaan sinut kaikkien juoksijoiden joukkoon, jotta saat paremman käsityksen siitä, kuinka hyvin voit ja edistyt. Reaaliaikainen RAI edustaa nykyistä tilaasi, joka on juoksukyvyn taso sen jälkeen, kun olet lopettanut juoksemisen kyseisenä päivänä (joten se vaihtelee).

Yksilölliset juoksusuunnitelmat

Kello tukee yksilöllisempiä, käyttäjäystävällisempiä, tieteellisiä ja ammattimaisia ​​älykkäitä juoksusuunnitelmia, jotka on räätälöity harjoitustavoitteidesi ja -aikojesi perusteella. Tällainen harjoitussuunnitelma säätää automaattisesti harjoittelun sisältöä ja seuraavien kurssien vaikeustasoa suorituksen, harjoittelun tilan ja palautteen perusteella ja tarjoaa yhteenvedot, joiden avulla saavutat tavoitteesi nopeammin.

Älykäs sykemittaus ja lämpötilan seuranta

Huawein TruSeenTM 5.0+ älykäs sykemittaus antaa sinun saada oikea-aikaisia ​​hälytyksiä, kun sykkeesi on liian matala tai korkea. Se tukee yöuniseurantaa sinua häiritsemättä ja tarkkailee sykettäsi 24 tuntia vuorokaudessa parantaakseen terveyttäsi ja elinvoimaasi. Kello tukee myös 24/7 automaattista ihon lämpötilan seurantaa, ja voit aloittaa myös yhden mittauksen. Se varoittaa, jos se havaitsee, että sinulla on kuumetta.

Edistyneet ominaisuudet

Kuun vaiheet (yhteensä kahdeksan, mukaan lukien kuu, täysikuu ja kuu ensimmäisellä neljänneksellä), vuorovesimuutokset ja auringonnousu-/auringonlaskuajat voivat kaikki näkyä kellotaulussasi, kun nostat ranteen. Kellossa on barometri ja kompassi, jotta voit nauttia ulkoilmasta entistä enemmän. Kun tämä ominaisuus on otettu käyttöön, sisäänrakennettu barometri tarkkailee nykyistä ilmanpainetta reaaliajassa ja ilmoittaa sinulle hyvissä ajoin ennen myrskyn saapumista, jos paine muuttuu jyrkästi.

Langaton ja käänteinen lataus

Kello tukee langatonta latausta ja voi toimia tyypillisessä käytössä kaksi viikkoa täyteen latauksen jälkeen. Voit käyttää käänteistä latausta tukevaa puhelinta sen lataamiseen, kun laturia ei ole saatavilla.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Fyysiset mitat

Mitat

48,5 mm x 48,5 mm x 13 mm

Paino

n. 76 g (ilman ranneketta)

Sopii ranteeseen

140-210 mm

Näyttö

Näytön koko

1,5"

Näytön tyyppi

LTPO AMOLED värinäyttö

Resoluutio

466x466 px, PPI 311

Kello

Rungon väri

Musta

Kellon lasi

Safiirilasi

Kellotaulu

Nanokrystalli-keraaminen

Etukuori

Zirconium pohjainen nestemäinen metalli

Takakuori

Nanokrystalli-keraaminen

Rannekkeen väri

Musta

Rannekkeen materiaali

Hydrogenoitu nitriilikumi (HNBR)

Ominaisuudet

Sensorit

kiihtyvyysanturi, gyroskooppi, magnetometri, optinen sykesensori, barometri, lämpötilanturi, syvyysanturi

Painikkeet

Apupainike, toimintopainike, pyörivä kruunu

Myyntipakkauksen sisältö

Kello, latausasema (sis. latauskaapelin)

Vedenkestävyys

10 ATM

Akku

Akun kesto (normaali käyttö)

Noin 14 päivää

Akun kesto (raskas käyttö)

Noin 8 päivää

Lataus

Langaton lataus

Laitteistovaatimukset

Käyttöjärjestelmä

HarmonyOS 2 tai uudempi, Android 6.0 tai uudempi, iOS 9.0 tai uudempi

Käyttölämpötila

-20℃–+45℃

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

+358(0)9 23 138 998 ma - pe klo 9-18 | https://consumer.huawei.com/fi/support/

Tuotekoodit

EAN-koodi

6941487288397

Telian tuotekoodi

9114509