HuaweiWatch GT 455020BGS

 • Vesitiivis jopa 50 metriin saakka sekä kattavat terveys- ja urheiluominaisuudet
 • Vaikuttava ja pitkä akun kesto tarjoaa vapautta koko viikoksi – tukee myös langatonta ja käänteistä latausta
 • Seuraa stressitasojasi, unenlaatuasi, treenien edistymistä sekä motivoidu henkilökohtaisista harjoitusohjelmista

VäriMusta

Valitse koko46 mm

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • AMOLED

  Näyttö

 • 5 ATM

  Vesitiivis

 • IP68

  Luokitus

 • Bluetooth

  Yhteys

Huawei Watch GT 4

Huawei Watch GT 4 nostaa treenisi uudelle tasolle. Se tarjoaa monipuoliset ja kattavat treeni- ja terveysominaisuudet, jotka sopivat niin harrastelijalle kuin ammattiurheilijalle. Kellossa on vaikuttava 14 päivän (46 mm)/ 7 päivän (41 mm) akun kesto ja se tukee sekä langatonta että käänteistä latausta. Kun laturia ei ole saatavilla, voit käyttää Huawei-puhelintasi kellon lataamiseen. Edes vesiurheilu ei ole este kellon käytölle, sillä se on vesitiivis 50 metrin syvyyteen asti. Kun yhdistät Huawei Watch GT4 -älykellon puhelimeesi bluetooth-yhteydellä, voit kätevästi vastaanottaa ja soittaa puheluita sekä ohjata musiikkia kellon avulla.

Tarkemmat harjoitustiedot

Sykemittauslaitteistoon ja GPS-laitteistoon tehtyjen parannusten sekä algoritmien optimoinnin ansiosta sykemittausten tarkkuus ja GPS-paikannus ammattitreeneihin ovat parantuneet huomattavasti. Sykemittauksen tarkkuus on huippuluokkaa myös intensiivisemmissä treeneissä. Kello paikantaa reitin sekä reaaliaikaiset vauhti- ja matkatiedot. Jos eksyt reitiltäsi, ”reitti takaisin” toiminto ohjaa sinut takaisin sinne mistä lähditkin.

Harjoitustilat

Kello tukee GNSS-paikannusta ja tarjoaa useita ammattimaisia harjoitustiloja, kuten juoksun, pyöräilyn, uinnin, triathlonin, vuoristovaelluksen ja polkujuoksun. Voit lisäksi räätälöidä harjoitustiloja ja lisätä haluamasi harjoitustilat usein käytettyjen tilojen luetteloon nopeuttaaksesi toimintoja.

Ammattimaiset käyttötiedot

Huawei Watch GT4 tallentaa erilaisia ammattiharjoittelutietoja, kuten keston, kuljetun matkan, poltetut kalorit, tahdin, askeleen, sykealueen, aerobisen harjoittelun stressin, anaerobisen harjoittelun stressin, VO2Maxin ja palautumisasteen. Saat siis kattavan raportin harjoituksistasi. Lisäksi kello tukee automaattista SpO2-tason tunnistusta ja tarkkailee säännöllisesti SpO2-tason muutoksia päivän aikana.

RAI – Huawein uusi juoksukyvyn arviointijärjestelmä

Juoksukykyindeksi (RAI) käyttää juoksutietueita arvioidakseen juoksijan juoksukykyä ja tasoa. Esimerkiksi juoksuharjoituksen jälkeen kellon juoksuindeksi auttaa sijoittamaan juoksijan kaikkien juoksijoiden joukkoon, jolloin kellon käyttäjät saavat paremman käsityksen siitä, kuinka he edistyvät. Reaaliaikainen RAI edustaa juoksijan nykyistä tilaa, joka on juoksukyvyn taso sen jälkeen, kun juoksuharjoitus ollaan lopetettu kyseisenä päivänä. Viimeaikainen RAI lasketaan viimeisimpien reaaliaikaisten RAI-indeksien perusteella. RAI-indeksin avulla pysyt paremmin ajan tasalla juoksuharjoittelusi edistymisestä.

AI-juoksusuunnitelma

Kello tukee yksilöllisempiä, käyttäjäystävällisempiä, tieteellisiä ja ammattimaisia älykkäitä juoksusuunnitelmia, jotka on räätälöity harjoitustavoitteidesi ja -aikojesi perusteella. Harjoitussuunnitelma säätää automaattisesti harjoittelun sisältöä ja seuraavien treenien vaikeustasoa suorituksen, harjoittelun tilan ja palautteen perusteella. Lisäksi se tarjoaa yhteenvedot, joiden avulla saavutat tavoitteesi nopeammin. Henkilökohtaiset harjoitussuunnitelmat laaditaan henkilökohtaisten tietojen, juoksutavoitteiden ja juoksukykyjen perusteella, mikä mahdollistaa yksilöllisen ja tehokkaamman harjoittelun.

Tietoihin perustuva ohjaus

Ammattimaisiin teorioihin, kuten Daniels' Running Formulaan, perustuva kello antaa sopivaa ohjausta juoksutavoista, harjoituksen intensiteetistä ja harjoituksen kuormituksesta. Suunnitelmia voi hallita puhelinsovelluksen kautta ja ladata kelloon käytön helpottamiseksi. Kello muistuttaa sinua syke- ja vauhtialueestasi reaaliajassa ja tarjoaa tarkan opastuksen ja estää sinua harjoittamasta väärin.

Huawei TruSleep

TruSleep tarkkailee ja arvioi jatkuvasti unenlaatuasi. Huawein tekoälyteknologian avulla kello tunnistaa tarkasti kuusi yleistä unihäiriötyyppiä ja antaa yli 200 ehdotusta unen parantamiseksi. Lisäksi se antaa yksilöllisiä unipalveluita unenlaadun parantamiseksi.

Stressin seuranta

Analysoimalla sykevaihtelua Huawei TruRelax pystyy seuraamaan stressiä reaaliajassa ympäri vuorokauden. Se tarjoaa hengitysharjoituksia, jotka auttavat sinua vapauttamaan stressiä ja pysymään rentona myös intensiivisemmissä ajanjaksoissa.

Henkilökohtainen harjoitussuunnitelma

Voit määrittää henkilökohtaiset harjoitussuunnitelmasi. Voit asettaa esimerkiksi painotavoitteen, ja saat sen perusteella ateria- ja ravitsemusohjeita. Suositukset perustuvat painon muutoksiin, keskimääräiseen kalorivajeeseen, ruokavaliolokiin ja ominaisuuksiin, kuten kalorien laskemiseen.

Huawei Music

Halusitpa sitten vaihtaa kappaleita tai säätää äänenvoimakkuutta, voit tehdä kaiken kellolla, kun se on pariliitettynä puhelimeesi. Voit myös synkronoida musiikkia puhelimestasi ja tallentaa jopa noin 500 MP3-kappaletta kelloosi. Näiden ominaisuuksien avulla voit nauttia offline-musiikista silloin, kun puhelin ei ole mukana.

Remote Shutter -toiminto

Kun olet yhdistänyt kellon puhelimeesi, voit ottaa puhelimen kameran käyttöösi koskettamalla kellon Remote shutter -sovellusta. Napauta sitten kellon valokuvauskuvaketta ja saat napattua kätevästi kuvia puhelimesi kameralla.

Kuun vaiheet ja vuorovesimuutokset

Weather-sovellus kertoo sinulle kuun vaiheesta, vuoroveden muutoksista ja auringonnousun ja -laskun ajasta. Näet astrologiset ja kuun vaihteet kätevästi suoraan kellosta. Arvosta luonnon valtavaa kauneutta ja tutki ulkoilmaa integroimalla se ranteeseesi. Kellotaulu voi näyttää kunkin päivän auringonnousun ja -laskun ajan ja kahdeksan tyyppistä kuun vaihetta, kuten uudenkuun, täysikuun ja ensimmäisen neljänneksen.

Huonon sään varoitukset

Kellossa on sisäänrakennettu barometri, joka seuraa sen hetkistä ilmanpainetta reaaliajassa. Jos paine muuttuu jyrkästi, saat tiedon hyvissä ajoin ennen kuin huono sää valtaa lenkkipolkusi.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Näyttö

Näytön koko

1,43"

Näytön tyyppi

AMOLED

Resoluutio

466 x 466

Ranneke

Rannekkeen leveys ja pituus

22 mm leveä, sopii ranteen ympärysmittaan 140-210 mm

Runko

Rungon materiaali

Etukotelo: metallikehys + ruostumaton teräsrunko 

Takakuori: polymeerikuitukomposiitti 

Yleistä

Valmistajan väri

Active Black

Lähimaksu

Ei

eSIM

Ei

Yhteydet

Bluetooth 5.2, BLE/BR/EDR tuettu 

Käyttöjärjestelmä

HarmonyOS

IP-luokitus

5 ATM, IP68

Yhteensopivuus

Anroid/IOS

Akku ja lataus

Akun kesto

14 päivää

Langaton lataus

Kyllä

Fyysiset mitat

Mitat

46 x 46 x 10,9 mm

Paino

n. 48g (ilman hihnaa)

Myyntipakkaus

Myyntipakkauksen sisältö

Huawei Watch GT 4, langaton latausteline ja latauskaapeli, pika-aloitusopas, turvallisuustiedot ja takuukortti

Valmistajan takuu

Takuu

24 kk

Asiakastuki

+358(0)9 23 138 998 ma - pe klo 9-18 | https://consumer.huawei.com/fi/support/

Tuotekoodit

EAN-koodi

6942103104794

Telian tuotekoodi

9117202