HuaweiWatch GT 255024470

 • Kirkas, terävä ja herkästi reagoiva kosketusnäyttö
 • Kahden viikon akunkesto
 • Monipuoliseen hyvinvoinnin mittaukseen ja liikunnan seurantaan

VäriHopea

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 1,39"

   AMOLED-näyttö

  • 5ATM

   Luokitus

  • 30 h

   Akunkesto

  • 46 mm

   Koko

  Huawei Watch GT 2 - koe enemmän

  Tyylikäs Huawei Watch GT 2 46 mm -älykello sopii aktiiviseen elämäntyyliin, sillä tehokas akku kestää normaalikäytössä jopa kaksi viikkoa. Tyylikkään ja kestävän muotoilun ansiosta kello sopii mainiosti myös arkikäyttöön, ja kellon ulkonäköä voi muuttaa helposti vaihtamalla kellotaulua. GPS-paikannin tunnistaa jopa 15 eri lajia ja luotettava sijainnin paikannus antaa tarkkaa kuvaa ympäri maailmaa. Vedenkestävä Huawei Watch GT 2 sopii seikkailuihin ympäri maailmaa.

  Tyylikäs muotoilu

  Huawei Watch GT 2 46 mm on suunniteltu miellyttämään silmää. Kirkas ja laadukas AMOLED-näyttö on kestävää 3D-lasia. Tyylikkään ulkomuodon ansiosta kello ei näytä perinteiseltä urheilukellolta, vaan sopii myös arkikäyttöön mainiosti. Älykelloon voi helposti vaihtaa useita erilaisia kellotauluja, joten voit muuttaa ulkonäköä helposti tilanteen tai fiiliksen mukaan.

  Suomalaista analytiikkaa

  Huawei Watch GT 2 46 mm älykellon monipuoliset ominaisuudet hyvinvoinnin ja liikunnan seurantaan on kehitetty yhdessä suomalaisen Firstbeatin kanssa. Se on tarkalla GPS-paikannuksellaan yhteensopiva jopa 15 eri lajin kanssa, mukaan lukien kahdeksan ulkourheilulajia (juoksu, kävely, kiipeily, vaellus, polkujuoksu, polkupyöräily, avovesiuinti ja triathlon) ja seitsemän sisäurheilulajia (kävely, juoksu, kuntopyöräily, uinti, vapaa harjoittelu, cross trainer-harjoittelu ja soutu). Vedenkestävyyden (ATM5) ansiosta Watch GT2 sopii hyvin myös avovesiuintiin.

  Tarkka sijainnin paikannus

  Huawei Watch GT 2 46 mm tukee GPS- ja GLONASS -satelliittipaikannusjärjestelmiä. Sijainnin paikannus on aina nopeaa ja tarkkaa ympäri maailmaa. Barometri ja kompassi tekevät Watch GT2:sta täydellisen vaelluskumppanin. 3D-etäisyysmittauksen ansiosta sijainti pysyy tarkkana myös pitkillä ja korkeilla vuoristoreiteillä. Urheilullinen älykello sopii mainiosti myös ultralajeihin tai pitkille matkoille, sillä akku riittää 30 tunnin yksittäisen suorituksen seurantaan GPS päällä.

  Lempimusiikki Huawei Watch GT 2 -kellossasi

  Urheiluominaisuuksien lisäksi Huawei Watch GT 2 46 mm -älykelloon saa ladattua musiikkia, joten et tarvitse esimerkiksi lenkille enää erikseen mukaan puhelinta, vaan voit kuunnella musiikkia suoraan kellostasi bluetooth-kuulokkeiden avulla. Bluetooth mahdollistaa myös puheluiden soittamisen kellosta. Halutessasi saat kelloon ilmoitukset saapuneista viesteistä ja puheluista.

  Tarkka sykkeen mittaus ja älykäs unenseuranta

  Huawein edistyksellisen TruSeen 3.0 -teknologian, Kirin A1-prosessorin ja tekoälyalgoritmin avulla sykkeen reaaliaikainen mittaus on erittäin tarkkaa. Huawei Watch GT 2 sisältää myös Harvardin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan kanssa yhteistyössä kehitetyn unenseurantaohjelman: Huawei TruSleep 2.0:n avulla voit seurata unenlaatuasi ja tunnistaa mahdollisia uneen liittyviä ongelmia. Voit myös seurata stressitasoasi - kello auttaa tunnistamaan stressin ja neuvoo kuinka rentoutua esimerkiksi hengitysharjoitusten avulla.

  SPO2 - veren happisaturaation mittaus

  Veren happisaturaatio * (SpO2) on yksi tärkeistä elintoiminnoista, joka kertoo kehon hapensaannista. Erittäin alhainen SpO2 - pitoisuus voi johtaa vakaviin oireisiin, kuten energian puutteeseen, väsymykseen ja huimaukseen.

  Huawei Watch GT -sarjan kellot (Huawei Watch GT, Huawei Watch GT 2 46 mm, Huawei WatchGT 2 42 mm ja Huawei Watch GT 2e) tukevat uusimman päivityksen myötä veren SpO2 - tason mittausta.

  * Ei tue tietojen synkronointia iOS -laitteisiin. Tätä ominaisuutta ei ole suunniteltu lääketieteelliseksi laitteeksi, eikä sitä ole tarkoitettu minkään taudin diagnosointiin, hoitamiseen, parantamiseen tai estämiseen. Kaikkia tietoja ja mittauksia tulee käyttää vain henkilökohtaiseen tarkoitukseen.

  Huawei_watch_GT_2_01

  Suorituskyky

  Hämmästyttävä teho

  Huawei Watch GT pyrkii parantamaan akun käyttöikää. Huawein itse kehittämä Kirin A1 -järjestelmäpiiri ja älykäs virransäästötekniikka palvelee sinua yötä päivää jopa kahden viikon ajan.

  Huawei_watch_GT_2_02

  Urheilu

  Henkilökohtainen valmentajasi

  Älykello tarjoaa eri lajeille harjoittelua edeltävän analyysin, tiedonkeruun ja analyysin harjoituksen aikana ja suoritukseen liittyviä neuvoja treenin jälkeen. Reaaliaikainen sykemittaus onnistuu myös uidessa 5ATM-vedenkestävyydellä.

  Huawei_watch_GT_2_03

  Ominaisuudet

  Arkipäivän avustaja

  Huawei Watch GT 2 tukee ominaisuuksia, kuten Bluetooth-puheluita, musiikin toistoa, ilmoituksia, TruSleep 2.0 -seurantaa ja TruRelax -seurantaa. Voit käyttää myös muita ominaisuuksia, kuten sään seurantaa, herätyskelloa ja ajastinta.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

  Tekniset tiedot

  Yleinen

  Tuotetyyppi

  Älykello

  Tuettu isäntälaitteen käyttöjärjestelmä

  Android 4.4 (KitKat) tai uudempi, iOS 9 tai uudempi

  Ilmoitukset

  Kalenteri, tekstiviesti, sähköposti

  Navigointi

  GPS/GLONASS-vastaanotin

  Seurantatiedot

  Etäisyys, aika, nopeus, poltetut kalorit, toiminta, lepotoiminta, syke, otetut askeleet

  Käyttötyyli

  Watch style

  Palautetyyppi

  Tärinähälytys, visuaalinen liittymä

  Kellonäyttö

  Kyllä

  Asetut tavoitteet

  Kyllä

  Sensorit

  Kiihtyvyysmittari, ympäristön valon anturi, gyroanturi, paineanturi, geomagneettinen anturi, capacitive sensor, optinen sydänanturi

  Ominaisuudet

  Musiikin etähallinta, soittohälytykset, store & play music

  Näyttö

  Tyyppi

  AMOLED - väri

  Erotuskyky

  454 x 454 pikseliä

  Näytön koko

  1.39"

  Kuvasuhde

  Full circle

  Liitettävyys

  Langaton liitäntä

  Bluetooth 5.1 LE EDR

  Input-tekniikka

  Tyyppi

  Kosketusnäyttö

  CPU

  Valmistaja

  Huawei

  Tyyppi

  Kirin A1

  Akku / paristo

  Käynnistysaika (enintään)

  14 päivä (päivää)

  Latausaika

  2 tunti(a)

  Älykellon kotelo

  Kotelon muoto

  Pyöreä

  Kotelon koko

  46 mm

  Kotelon tiedot

  Ruostumaton teräs

  Kaista

  Nimi

  Hihna

  Sopii ranteeseen, jonka ympärysmitta

  140-210 mm

  Salpatyyppi

  Solki

  Materiaali

  Nahka

  Väri

  Soran ruskea

  Mitat & paino

  Leveys

  45.9 mm

  Syvyys

  10.7 mm

  Korkeus

  45.9 mm

  Paino

  41 g

  Muuta

  Tärisevä varoitus

  Kyllä

  Rungon materiaali

  Muovi, ruostumaton teräs

  Suojaus

  Pölytiivis, vedenkestävä

  Sisältyvät lisätarvikkeet

  Latauskaapeli, magneettinen latausasema

  Ympäristötiedot

  Vedenkestävyyden maksimisyvyys

  50 m

  Valmistajan takuu

  Takuu

  24 kk

  Asiakastuki

  +358(0)9 23 138 998 ma - pe klo 9-18 | https://consumer.huawei.com/fi/support/