HuaweiWatch 455020AMN

 • 1,5” AMOLED-kosketusnäytöltä seuraat kätevästi harjoituksia
 • Kolmen päivän akun kesto vakiotilassa ja jopa 14 päivän akun kesto erittäin pitkässä akun kesto -tilassa
 • Yli 100 harjoitustilaa, henkilökohtaiset harjoitusohjelmat ja monipuoliset terveysominaisuudet

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 1,5”

  Näytön koko

 • AMOLED

  Näyttö

 • Yli 100

  Harjoitustilaa

 • eSIM

  Tuki

Huawei Watch 4

Huawei Watch 4 -älykellossa on upea 1,5” AMOLED-näyttö ja 4G eSIM-palvelu, jonka aktivoimalla voit soittaa puheluja suoraan älykellosta. Kellossa on jopa kolmen päivän akun kesto normaalissa vakiotilassa. Erittäin pitkässä akun kesto -tilassa akku palvelee sinua jopa 14 päivää. Voit tallentaa kelloon yli 100 harjoittelutilaa, ja laite tarjoaa myös GNSS-sijainnin, jotta voit seurata ulkoilureittiäsi.

100+ harjoitustilaa

Huawei Watch 4 tukee GNSS-paikannusta, minkä lisäksi kello tarjoaa useita ammattimaisia harjoitustiloja. Löydät kellon urheilutiloista esimerkiksi juoksu-, pyöräily-, uinti-, triathlon-, vuoristovaellus-ja polkujuoksutilat. Räätälöi urheilutilat sinulle sopiviksi – lisää haluamasi harjoitustilat usein käytettyjen luetteloon ja poista turhat.

Ammattitason juoksudata

Huawei Watch 4 tallentaa erilaisia harjoitustietoja, kuten keston, kuljetun matkan, poltetut kalorit, tahdin, askeleen, sykealueen, aerobisen harjoittelun stressin, anaerobisen harjoittelun stressin, VO2Maxin ja palautumisasteen. Saat siis monipuolista ja laadukasta dataa treeneistäsi, jotta voit maksimoida kehityksesi. Lisäksi Huawein tieteeseen perustuva kuntojärjestelmä tarjoaa arvioita ja ehdotuksia lähtötason juoksijoille.

Vapaasukellus

Kellossa on syvyysanturit virkistyssukellusta varten, ja se tukee reaaliaikaisia syvyyden, nousunopeuden ja laskeutumisnopeuden mittauksia. Kellon syvyysmittarilla voi mitata enintään 30 metrin syvyyttä.

Apneaharjoittelu

Apneaharjoittelu tarjoaa kaksi esiasetettua apneaharjoitustaulukkoa. Niiden avulla voit muokata ja tallentaa jokaisen harjoituskerran hengityksesi ja apnean keston, ja muokata niiden perusteella henkilökohtaista harjoitussuunnitelmaasi. Huawei Watch 4 tukee sykkeesi ja SpO2-tietojen mittaamista ja tallennusta harjoituksen aikana.

Tilaindeksi

Tilaindeksi arvioi tämänhetkisen fyysisen tilasi harjoittelujakson jälkeen. Sen arvioima arvo muuttuu kertyneen harjoitusintensiteetin mukaan. Korkeampi harjoituksen intensiteetti osoittaa alhaisempaa tilaindeksiä. Tätä hakemistoa käytetään antamaan tieteellistä ohjausta ammatillisesta harjoittelusta. Voit yrittää saavuttaa optimaalisen tilaindeksin ennen urheilutapahtumaa saavuttaaksesi parhaimman suorituskyvyn.

Harjoittelukuorma

Harjoituskuormitus on yhtä kuin harjoitusaika kerrottuna harjoituksen intensiteetillä, ja se heijastaa tarkasti harjoituksen määrää ja harjoituksen vaikutusta kehoon.

Optimoi palautuminen

Treenin jälkeen näet kellon näytöltä ajan, joka kertoo kuinka kauan keholla kestää palautua täydellisesti tehdystä harjoituksesta. Lisäksi näet palautumisasteen, joka heijastaa kehon väsymystä harjoituksen aikana.

AI-juoksusuunnitelmat

Huawei Watch 4 tukee yksilöllisempiä, käyttäjäystävällisempiä, tieteellisiä ja ammattimaisia älykkäitä juoksusuunnitelmia, jotka on räätälöity harjoitustavoitteidesi ja -aikojesi perusteella. Kellon harjoitteluohjelma säätää automaattisesti harjoittelun sisältöä ja seuraavien kurssien vaikeustasoa suorituksen, harjoittelun tilan ja palautteen perusteella sekä tarjoaa yhteenvedot, joiden avulla saavutat tavoitteesi nopeammin.

Henkilökohtainen harjoitussuunnitelma

Huawei Watch 4 laatii sinulle henkilökohtaisen harjoitussuunnitelman, joka on laadittu esimerkiksi henkilökohtaisten tietojen, juoksutavoitteiden ja juoksukykyjen perusteella. Saat käyttöösi yksilöllisen suunnitelman, joka mahdollistaa tehokkaamman harjoittelun.

TruSeenTM 5.0+ ja alykäs sykemittaus

Huawein TruSeenTM 5.0+ on älykäs sykemittaus, joka välittää sinulle oikea-aikaisia hälytyksiä, kun sykkeesi on liian matala tai korkea. Se tukee yöuniseurantaa sinua häiritsemättä ja tarkkailee sykettäsi 24 tuntia vuorokaudessa parantaakseen terveyttäsi ja elinvoimaasi.

EKG-mittaus

Aloita EKG-mittaus valitsemalla EKG kellosi sovellusluettelosta ja painamalla elektrodia varovasti. Pidä sormesi kosketuksissa elektrodiin mittauksen aikana. Kun mittaus on päättynyt, kosketa lopetuskuvaketta ja katso yksityiskohtaista EKG-analyysiraporttia puhelimen EKG-sovelluksessa.

Automaattiset SpO2-mittaukset

Happisaturaatio (SpO2) on hapella kyllästetyn hemoglobiinin osuus suhteessa veren kokonaishemoglobiiniin. Matalat SpO2-tasot pitkällä aikavälillä voivat vahingoittaa aivoja, sydäntä ja muita elimiä. Huawei Watch 4 -älykello tukee automaattista SpO2-tason tunnistusta ja se tarkkailee säännöllisesti SpO2-tason muutoksia päivän aikana. Käytössäsi on erillinen kortti, jonka avulla voit tarkastella historiallisia SpO2-tietoja ja pysyä ajan tasalla fyysisestä tilastasi.

Automaattinen lämpötilan seuranta

Huawei Watch 4 tukee 24/7 automaattista ihon lämpötilan seurantaa. Kello seuraa kehosi lämpötilaa jatkuvasti. Saat hälytyksen, mikäli kello havaitsee, että sinulle on kuumetta.

Huawei Watch 4 ja paremmat unet

TruSleep 2.0 tarkkailee jatkuvasti unenlaatuasi unen aikana. Se seuraa myös sykettäsi reaaliajassa ja analysoi hengityksesi laatua unen aikana sekä käyttää big data -analytiikkaa arvioidakseen unesi laatua. Huawein tekoälyteknologian avulla kello tunnistaa tarkasti kuusi yleistä unihäiriötyyppiä ja tarjoaa yli 200 ehdotusta unen parantamiseksi sekä yksilöllisiä unipalveluita (kuten meditaatio, harjoitus ennen nukkumaanmenoa ja päiväunet) parantamaan unenlaatua.

Stressin seuranta

Analysoimalla sykevaihtelua Huawei TruRelax pystyy seuraamaan stressiä reaaliajassa. Se kannustaa sinua tekemään hengitysharjoituksilla, jotka auttavat sinua vapauttamaan stressiä ja pysymään rentona joka päiväisessä elämässä.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Näyttö

Näytön koko

1,5''

Näytön tyyppi

AMOLED

Resoluutio

466 x 466, PPI 310

Ranneke

Rannekkeen leveys ja pituus

22 mm leveä, sopii 140-210 mm ranteen ympärysmittaan

Rannekkeen materiaali

Fluorikumi

Runko

Rungon materiaali

Ruostumaton teräskotelo + luja komposiittikuitutakakansi + 3D-lasinäyttö

Yleistä

eSIM

Kyllä

Yhteydet

2.4 GHz, tukee BT5.2 and BR+BLE

Käyttöjärjestelmä

HarmonyOS

Yhteensopivuus

Android 6.0 tai uudempi

HarmonyOS 2 tai uudempi

iOS 9.0 tai uudempi

IP-luokitus

5 ATM

Akku

Käyttöaika

3 päivää tyypillisessä käytössä

14 päivää erittäin pitkän akun keston tilassa

Latauksen kesto

n. 60 minuuttia

Langaton lataus

Kyllä

Mitat ja paino

Pituus

46,2 mm

Leveys

46,2 mm

Syvyys

10,9 mm

Paino

n. 47 g (ilman hihnaa)

Valmistajan takuu

Takuu

24 kk

Asiakastuki

+358(0)9 23 138 998 ma - pe klo 9-18 | https://consumer.huawei.com/fi/support/

Tuotekoodit

EAN-koodi

6941487291847

Telian tuotekoodi

9115763