HuaweiFreeBuds Pro 3 -vastamelukuulokkeet55037053

 • Kristallinkirkas ja voimakas äänentoisto jykevällä bassolla ja moniulotteisella äänimaailmalla
 • Aktiivinen vastamelutoiminto poistaa ympäristöstä tulevat ylimääräiset äänet ja takaa selkeän musiikin toiston ja puhelut
 • IP54-luokituksen mukaisesti pölyn- ja vedenkestävät sekä jopa 31 h kokonaisakunkesto

VäriValkoinen

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • ANC

  Vastamelutoiminto

 • IP54

  Luokitus

 • Bluetooth

  Yhteys

 • 31 h

  Kokonaisakunkesto

Huawei FreeBuds Pro 3 -vastamelukuulokkeet

Huawei FreeBuds Pro 3 -nappikuulokkeet ovat täysin langattomat, True Wireless Stereo (TWS) -tekniikkaa hyödyntävät in-ear-Bluetooth-nappikuulokkeet. Huawei FreeBuds Pro 3 -kulokkeiden ominaisuuksiin kuuluvat häviötön musiikinsiirto jopa 1,5 Mbps:n nopeudella ja aktiivinen vastamelutoiminto (ANC). FreeBuds Pro 3:n kaksi kaiutinelementtiä ja digitaalinen jakosuodatin takaavat HD-äänenlaadun ja ylittävät TWS:n toistoalue- ja sointirajat. Kuulokkeissa on feedforward- ja feedback-mikrofonit aktiivista hybridivastamelua varten, Awareness-tila sekä äänentunnistus. Puhelun aikaista vastamelua tukevat myös kolmen mikrofonin järjestelmä, Voice Pick-Up (VPU) -luuanturi ja syviin neuroverkkoihin perustuvat algoritmit. Energiatehokkaissa FreeBuds Pro 3 -kuulokkeissa on pitkä akun kesto, ja kuulokkeet latautuvat latauskotelolla useita kertoja. Nappikuulokkeissa on lisäksi IP54-luokan veden- ja pölynkestävyys.

Mukautettu kuuntelukokemus

Nauti täydellisestä kuuntelukokemuksesta uraauurtavan mukautuvan taajuuskorjaimen avulla, joka optimoi äänen kaikilla taajuuksilla sen voimakkuuden, korvakäytävän rakenteen ja nappikuulokkeiden pitotavan perusteella.

Monipuolinen EQ-tyylivalikoima

Huawei FreeBuds Pro 3 ja niiden Huawei Sound -teknologia tuovat bassotehosteiden ja kristallinkirkkaan äänenlaadun avulla musiikista esiin sen kaikki vivahteet ja nyanssit. Koet varmasti alkuperäisen tallenteen aidon vetovoiman. Voit hienosäätää ääntä esimääritetyillä tyyleillä ja 10:llä EQ-taajuudella.

Puhelun aikainen vastamelu

Huawei FreeBuds Pro 3 -kuulokkeet tarjoavat TWS-nappikuulokkeiden parhaan puhelukokemuksen. Kuulokkeissa on kolmen muun mikrofonin lisäksi luujohdemikrofoni sekä Huawein oma monikanavainen syviin neuroverkkoihin perustuva vastamelualgoritmi, joka torjuu jopa 85 dBA:n melun ja varmistaa selkeä-ääniset puhelut myöt tuulisella säällä.

Älykäs ja dynaaminen ANC 3.0

Kolmen mikrofonin vastamelujärjestelmä. Kaksi korvan ulkopuolista mikrofonia yhdessä korvan sisäisen mikrofonin kanssa havaitsevat äänet niin korvan sisä- kuin ulkopuoleltakin. Uusi, älykäs ja dynaaminen ANC-vastameluteknologia havainnoi korvakäytävän rakennetta, kuulokkeiden pitotapaa ja ympäristön melua ja optimoi vastamelutilan automaattisesti olosuhteiden muuttuessa. Käytössäsi on myös oma lentomatkustamiseen suunniteltu vastamelutila, joka torjuu lentokoneen melun korvistasi. Vastamelutoiminto on suorituskyvyltään alan keskitasoa parempi, ja melua torjutaan keskimäärin jopa 50 % enemmän kuin edellisen sukupolven kuulokkeissa.

Awareness-tila ja Voice-tila

Awareness-tilan avulla havaitset ympäristön äänet tilanteissa, joissa se on turvallisuussyistä tärkeää, ja Voice-tila poistaa taustamelun, mutta antaa sinun kuulla tärkeät asiat, kuten ystäviesi äänet tai kuulutukset.

Find My Earphones -toiminto

Find My Earphones (Etsi kuulokkeet) -toiminto tallentaa tiedot paikasta, jossa kuulokkeet viimeksi irrotettiin. Sen avulla voit paikantaa kuulokkeet kartan tai äänimerkin avulla.

Älykäs pitotavan tunnistus

Nappikuulokkeet havaitsevat, milloin niitä pidetään korvissa, ja keskeyttävät äänentoiston automaattisesti kun ne poistetaan korvista. Ne myös jatkavat toistoa automaattisesti. Lisäksi voit säätää kuulokkeiden vastamelu-ominaisuutta ja äänenvoimakkuutta kätevästi nipistys- ja pyyhkäisyominaisuuksilla. Voit mukauttaa nipistystoimintoasetuksia AI Life -sovelluksesta.

True wireless stereo -teknologia

Bluetooth-laitteeseen yhdistettyinä nappikuulokkeet toistavat stereoäänen molempien kanavien kautta, kun soitat äänipuhelun tai toistat ääntä. Toinen nappikuuloke määritetään ensisijaiseksi ja toinen toissijaiseksi kuulokkeiden pitotavan ja akun varaustason perusteella.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Bluetooth

5.2

Tehollinen taajuusalue

14–48 kHz

Kaiutin

Kaksi kaiutinelementtiä: tehokas nelimagneettinen dynaaminen ohjainyksikkö + tasokalvo-ohjainyksikkö diskantteja varten

Luujohtuminen

Yksi VPU

Mikrofoni

3 mikrofonia

IP-luokitus

IP54

Mitat

Kuulokkeen mitat

29,1 mm × 21,8 mm × 23,7 mm

Latauskotelon mitat

46,9 mm × 65,9 mm × 24,5 mm

Akku

Kapasiteetti

510

mAh

Akun tyyppi

Litiumionipolymeeriakku

Latausportti

USB-C-portti

Latauksen kesto

Latauskotelo ilman nappikuulokkeita (langallinen): noin 1 tunti

Nappikuulokkeet (latauskotelossa): noin 40 minuuttia

Latauskotelo ilman nappikuulokkeita (langaton): noin 150 minuuttia

Täysien latauskertojen lukumäärä

Täyteen ladatulla kotelolla voi ladata molemmat korvanapit täyteen yli kolme kertaa tai yhden korvanapin yli kuusi kertaa.

Musiikin kuuntelu (pelkät nappikuulokkeet)

Noin 6,5 tuntia (vastamelu poissa käytöstä)

Noin 4,5 tuntia (vastamelu käytössä)

Musiikin kuunteluaika latauskotelon kanssa

Noin 31 tuntia (vastamelu poissa käytöstä)

Noin 22 tuntia (vastamelu käytössä)

Muuta

Sertifikaatit

SRRC, BQB

Lämpötila

Käyttölämpötila: 0 °C – 35 °C

Latauslämpötila: 0 °C – 45 °C

Säilytyslämpötila: -20 °C – +45 °C

Valmistajan väri

Ceramic White

Myyntipakkauksen sisältö

Huawei FreeBuds Pro 3 -kuulokkeet, latauskotelo, korvatyynyt (4 x erikokoisia), pika-aloitusopas. takuutodistus, usb-c-latauskaapeli

Valmistajan takuu

Takuu

24 kk

Asiakastuki

Asiakastuki: +358(0)9 23 138 998 ma - pe klo 9-18 | https://consumer.huawei.com/fi/support/

Tuotekoodit

EAN-koodi

6942103106224

Telian tuotekoodi

9118813