HonorScale 2 -älyvaaka55025146

 • Älyvaaka, jolla saat jopa 11 eri mittaustulosta
 • Toimii Huawei Health -sovelluksella
 • Profiilit jopa 50 henkilölle

VäriValkoinen

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  Honor Scale 2 -älyvaaka

  Honor Scale 2 -älyvaaka toimii yksinkertaisesti: astu vaa'alle ja katso tarkat tiedot kehosi koostumuksesta puhelimeen ladatusta sovelluksesta. Scale 2 -älyvaaka näyttää jopa 11 terveyden mittaria. Nämä tärkeimmät kehon terveysmittaria ovat paino, painoindeksi, kehon rasvaprosentti, syke, luumassa, rasvaton massa, aineenvaihdunta, kehon nestepitoisuus, luun mineraalipitoisuus, proteiini ja viskeraali- eli sisäelinten rasvapitoisuus.

  Honor Scale 2 -älyvaa’an tarkan häirinnänestopiirin ansiosta vaaka havaitsee pienimmätkin painon muutokset. Voit valita näyttääkö vaaka painosi tuttavallisesti kilogrammoissa vai brittiläisissä paunoissa.

  Vaa'an tyylikkäästä piilotetusta led-näytöstä näet painon ja rasvaprosentin mittauksen aikana ja muut tulokset siirtyvät Bluetooth -yhteydellä sovellukseen luettavaksi. Sovellus tallentaa mittaushistorian, joten kehityksen seuraaminen on helppoa. Vaaka muistaa jopa 50 eri käyttäjää. Vaaka on yhdistettävissä jopa 5 älypuhelimeen, joista jokainen tukee jopa 10 käyttäjää. Se käyttää aiempia tietoja tunnistaakseen käyttäjän ja yhdistää käyttäjän sitä vastaaviin tietoihin. Honor Scale 2 -älyvaaka tukee offline-mittauksia ja se tallentaa jopa 200 datatallennetta. Vaa’assa on reaaliaikainen tietojen tarkastelu Huawei Health -sovelluksessa Bluetooth-yhteyden kautta.

  Honor Scale 2 tukee tällä hetkellä vain puhelimia, joissa on Android 4.4 tai uudempi. Honor Scale 2 ei tue tällä hetkellä iOS-puhelimia.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Tämä tuote ei ole lääketieteellinen laite. Annetut terveystiedot ja ehdotukset ovat vain viitteellisiä, eikä niitä tule käyttää lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon perustana

  Tuotetta ei suositella raskaana oleville naisille, pienille lapsille tai ihmisille, joilla on implantoituja lääkinnällisiä laitteita (kuten sydämentahdistimia ja sisäkorvaistutteita), koska tiedot voivat poiketa huomattavasti muiden käyttäjien tiedoista

  Lasipaneeli: Karkaistua lasia

  Enimmäispaino: 150 kg

  Automaattinen virrankatkaisu: Kyllä

  Muistitoiminto: Kyllä

  Bluetooth: Kyllä

  Yhteensopivuus: Android 4.4 ja uudemmat, iOS ei tuettu tällä hetkellä

  Mitat: 260 x 260 x 21,5 mm

  Paristot eivät sisälly myyntipakkaukseen

  Takuu: 24 kk

  Asiakastuki: Honorin asiakastuki p. 09 2313 8998 ma-pe klo 9-18 | https://www.hihonor.com/fi/support/

  EAN -koodi: 6901443368273

  Telian tuotekoodi: 9095666

  Valmistajan tuotekoodi: 55025146