GarminZumo XT -moottoripyöränavigaattori010-02296-10

 • Erittäin kirkas ja selkeä 5,5" näyttö joka kestää erilaisia sääolosuhteita ja ohjaustangon tärinää
 • Hallitse ja tarkastele reittejä, jälkiä ja reittipisteitä Garmin Explorer -sovelluksella Zumo XT -navigaattorissa, älypuhelimessa tai tietokoneella
 • Saat hälytykset reitin vaaroista, kuten jyrkistä mutkista ja nopeusrajoituksen muutoksista sekä valvontakameroista

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 5,5"

  Näytön koko

 • HD

  Resoluutio

 • 6 h

  Käyttöaika

 • 272 g

  Paino

Garmin Zumo XT -moottoripyöränavigaattori

Kestävä zūmo XT -moottoripyöränavigaattori on suunniteltu seikkailuihin. Sen 5,5 tuuman erittäin kirkasta, vedenkestävää näyttöä on helppo käyttää käsine kädessä. Laite kestää kaikentyyppisiä sääolosuhteita, äärimmäisiä lämpötiloja ja tärinää. Teitä ajaessasi voit valita jännittäviä reittejä käännös käännökseltä opastuksella. Maastoajossa käytössäsi ovat topografiset kartat ja BirdsEye -satelliitti-kuvat. Tilausta ei tarvita. Varoitukset kuljettajalle auttavat valmistautumaan mm. tiukkoihin mutkiin ja tasoristeyksiin. Reittien, jälkien ja reittipisteiden hallinta ja tarkastelu on helppoa Garmin Explore -sovelluksella moottoripyöränavigaattorissa, älypuhelimella ja tietokoneella. Moottoripyöränavigaattorin voi pariliittää yhteensopivaan inReach -satelliittiviestintälaitteeseen (lisävaruste) interaktiivisten SOS-viestien lähettämistä, kaksisuuntaista viestintää ja sijaintijakoa varten. Sen erittäin kirkas 5,5-tuumainen näyttö on käsinekäyttöinen ja sateenkestävä ja näyttää vaihtelevia reittejä niin teillä kuin maastossa.

Erittäin kirkas näyttö

5,5-tuumainen näyttö on kirkkaampi kuin aiemmissa malleissa ja näkyy erinomaisesti kaikissa valaistusolosuhteissa. Lisäksi se on käsinekäyttöinen, ja sen HD-tarkkuus on terävä niin vaaka- kuin pystysuunnassa.

Vankka rakenne

Voit ajaa luottavaisena, kun navigaattori kestää kaikki sääolosuhteet (IPX7) ja rankimmatkin maastot.

Kestävää tehoa

Kun taustavalon kirkkaus on 100 %, akun virta riittää enintään 3,5 tunniksi, ja normaaliasetuksilla jopa 6 tunniksi. Kiinteän virtaliitännän kautta voit varmistaa jatkuvan virransaannin pitkillä seikkailuilla.

BirdsEye Direct -satelliittikuvia

Voit käyttää BirdsEye Direct -satelliittikuvia kaikkialta maailmasta lataamalla niitä suoraan laitteeseen Wi-Fi-yhteydellä ilman vuositilausta.

Esiladatut tiekartat

Olet aina valmis lähtöön koko Euroopan esiladattujen katukarttojen ansiosta. Sisältää karttapäivitykset.

Esiladatut maastokartat

Esiladatut topografiset maastokartat kannustavat ajoon vaihtelevissa maastoissa.

Vaihda karttaa helposti

Voit vaihtaa nopeasti tiekarttojen, topografisten karttojen ja BirdsEye Direct-satelliittikuvien välillä, joten voit käyttää aina juuri sopivinta karttaa ajaessasi.

Garminin reititys vaihtelevassa maastossa

Valitsemalla haluamasi tiet voit muuttaa suoraviivaiset ajot vaihteleviksi, haastaviksi seikkailuiksi.

Jäljen tallennus

Kun tallennat reittisi jäljen tallennustoiminnolla, voit tallentaa tai jakaa sen tulevia seikkailuja varten.

Jaa suosikkiajosi

Voit helposti lähettää GPX-tiedostoja puhelimesta zūmo XT -laitteeseen tai jakaa GPX-tiedostoja muiden ajajien kanssa Garmin Drive -sovelluksen kautta.

TripAdvisor

Voit lukea TripAdvisor-arvioita reitin varrella tai määränpään lähellä olevista hotelleista, ravintoloista ja nähtävyyksistä.

Tutustu nähtävyyksiin helposti

zūmo XT sisältää iOverlander-kohdepisteitä ja miljoonia suosittuja paikkoja Foursquare-palvelun kautta.

Ajajan hälytykset

Saat hälytykset reitin vaaroista, kuten jyrkistä mutkista ja nopeusrajoituksen muutoksista. Lisäksi saat ilmoituksen edessäpäin olevista valvontakameroista.

Hallinnoi jälkiä ja reittejä

Garmin Explore -sovelluksen avulla voit hallita ja tarkistaa helposti reittejä, jälkiä ja reittipisteitä niin navigaattorissa, älypuhelimessa kuin tietokoneessa.

Garmin Real Directions

Kuulet käännöskohtaiset ohjeet yhdistetyn kypärän tai kuulokkeen kautta. Ne opastavat hyvän kaverin tavoin käyttäen kadunnimiä, kauppojen nimiä ja tunnistettavia maamerkkejä.

Musiikki

Voit suoratoistaa musiikkia älypuhelimesta zūmo XT -navigaattorin kautta tai toistaa navigaattoriin tallennettuja MP3-tiedostoja yhdistetyn kypärän tai kuulokkeiden kautta.

Handsfree-puhelut

Bluetooth-tekniikan ansiosta voit soittaa handsfree-puheluita. Pariliitettynä puhelimen Garmin Drive -sovellukseen näet älykkäät ilmoitukset suoraan zūmon näytössä.

Reaaliaikaiset liikenne- ja säätiedot

Voit käyttää kahta reaaliaikaista liikenne- ja sääpalvelua, jakaa reittejä muiden ajajien kanssa ja tarkastella puhelinilmoituksia Garmin Drive -sovelluksen kautta.

inReach-pariliitos

Pariliittämällä zūmo XT -laitteen yhteensopivaan inReach-satelliittiviestintälaitteeseen saat käyttöösi kaksisuuntaiset viestit, sijainnin jaon ja hätätapauksiin SOS-toiminnot.

Tapahtumailmoitukset

Jos jotakin tapahtuu, sijaintitietosi lähetetään automaattisesti tekstiviestillä etukäteen määrittämällesi yhteyshenkilölle.

Langattomat päivitykset

Sisäisen Wi-Fi-yhteyden kautta voit pitää kartat ja ohjelmistot helposti ajan tasalla ilman tietokonetta. Näyttöön tulee ilmoitus, kun uusia päivityksiä on saatavilla.

Ryhmälenkit

Tietokoneen Group Ride -lisävarusteen (myydään erikseen) voi pariliittää zūmo XT -navigaattoriin, ja sillä voi seurata enintään 20 ajajan sijaintia6 ryhmässäsi.

Lisävarusteiden hallinta

Pariliittämällä zūmo XT:n yhteensopivaan digitaaliseen Garmin PowerSwitch -kytkentärasiaan (myydään erikseen) voit hallita moottoripyörän 12-volttisia sähkölaitteita – kuten sumuvaloja ja hätävilkkuja laitteen näytössä.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Ääniominaisuudet

Varoitukset

Mukana tuleva ohjelmisto

Garmin Drive

Yhteensopiva ohjelmisto

Garmin BirdsEye Satellite Imagery

Ominaisuudet

Kiihtyvyysmittari

Muistikortti

microSD (lisävaruste)

Näyttö

Näytön tyyppi

Kapasitiivinen

Näytön koko

5,5"

Resoluutio

1280 x 720 HD

Akku

Akun tyyppi

Ladattava litiumioni

Käyttöaika

Jopa 6 tuntia (3,5 tuntia 100 % taustavalolla)

Mitat ja paino

Mitat

148 x 86 x 24 mm

Paino

272 g

Muuta

Myyntipakkauksen sisältö

Garmin Zumo XT, moottoripyöräteline ja tarvikkeet, moottoripyörän virtajohto, USB-johto, käyttöohjeet

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

Garminin asiakaspalvelu p. 0800 913 381 ark klo 9.00-17.00, https://support.garmin.com/fi-FI/

Tuotekoodit

EAN-koodi

753759256340

Telian tuotekoodi

9118580