GarminForerunner 255 Music010-02641-30

 • Monipuoliset ja edistyneet mittaustiedot ja harjoittelutyökalut, joilla saavutat tavoitteesi lempimusiikkisi tahdittamana
 • Helppokäyttöiset painikkeet ja silikonihihna sekä kestävä Corning Gorilla Glass 3 -lasi
 • Jopa 14 päivän akun kesto älykellotilassa ja GPS-tilassa jopa 30 tuntia

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 1,3"

  Näytön koko

 • 14 päivää

  Akun kesto

 • Garmin Pay

  Lähimaksu

 • Bluetooth

  Yhteys

Garmin Forerunner 255 Music

Lisää rytmiä askeleisiisi. Saat harjoittelu- ja palautumistiedot, joilla pääset uudelle tasolle, ja musiikin motivoimaan menoasi. Garmin Forerunner 255 Music antaa sinulle aamuraportin, joka sisältää yleiskatsauksen unestasi, sykevälivaihtelusi tilasta ja päivittäisen harjoituksen. Lisäksi voit heti aamusta keskittyä lataamisen sijasta harjoitteluun, sillä akun kesto älykellotilassa on jopa 14 päivää ja GPS-tilassa jopa 30 tuntia. Garmin Paylla maksat kätevästi ostokset suoraan ranteellasi. Forerunner 255 Music -urheilukellolla voit kuunnella lempimusiikkia suoraan laitteesta, myös Amazon Music-, Deezer- tai Spotify-soittolistoja (maksullinen tilaus tarvitaan). Kuuntelu tapahtuu langattomilla kuulokkeilla ilman puhelinta.

Virtaviivainen muotoilu

Garmin Forerunner 255 Music on vain 49 grammaa painava, joten se on miltei huomaamaton ranteessa. Lisäksi sen helppokäyttöiset painikkeet, silikonihihna ja kestävä Corning Gorilla Glass 3 -lasi tekee siitä täydellisen ja kestävän kumppanin kaikkeen toimintaan.

Motivoidu ja saavuta tavoitteesi

Kokeile rajojasi sisäisellä triathlon-ominaisuudella ja yli 30 suoritusprofiililla. Suunnittele strategiasi esimerkiksi päivittäisten harjoitusehdotusten ja reittitietojen avulla. Harjoittelun tueksi saat käyttöösi monipuolisia edistyneitä mittaustietoja ja harjoittelutyökaluja, joilla saavutat tavoitteesi. Lisäksi Garmin Forerunner 255 Music tarjoaa sinulle paremman yleiskuvan terveydentilastasi, palautumisestasi ja harjoittelustasi sykevälivaihtelun perusteella nukkuessasi Firstbeat Analytics -tiimin kehittämän tekniikan avulla.

Älykkäät ilmoitukset

Saat sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset suoraan kelloon, kun se on pariliitetty Apple- tai Android-älypuhelimeen. Voit jopa vastata tekstiviesteihin, jos sinulla on Android-puhelin.

Garmin-valmentaja

Garmin Forerunner 255 Music -urheilukellon mukautuvat harjoitusohjelmat sisältävät 5 000 ja 10 000 metrin sekä puolimaratonin ohjelmat, joiden sisältämä ammattivalmentajien opastus mukautuu tarpeisiisi ja tavoitteisiisi. Anna kellon motivoida sinua uusiin juoksuhaasteisiin.

Aamuraportti

Saat heti aamulla yleiskatsauksen unestasi, palautumisestasi ja harjoittelunäkymistä, ja lisäksi tiedot sykevälivaihtelun tilasta ja säästä. Voit myös mukauttaa raportissa näkyviä tietoja.

Musiikkia ranteessasi

Voit ladata Spotify-, Deezer- tai Amazon Music -tililtäsi (tarvitset tilauksen) enintään 500 kappaletta ja lisäksi soittolistoja.

Garmin Connect -sovellus

Maksuttomassa Garmin Connect -sovelluksessa voit esimerkiksi tarkastella terveys- ja kuntotietojasi, pitää yhteyttä ja kilpailla kaveriesi kanssa sekä rekisteröityä haasteisiin, joista voit ansaita ansiomerkkejä. Garmin Connect -sovelluksen kalenterissa voit tarkastella koko viikon päivittäisiä harjoitusehdotuksia, jotka mukautuvat sinulle sopiviksi joka juoksukerran jälkeen suorituskykysi ja palautumisesi perusteella. Lisäksi voit luoda ja etsiä rajattomasti reittejä tai suunnitella niitä muissa ympäristöissä (esimerkiksi Strava ja Komoot) ja synkronoida ne automaattisesti Forerunner-laitteeseen.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Näyttö

Näytön koko

1,3"

Kellotaulun koko

33 mm

Näytön tyyppi

Auringonpaisteessa luettava, transflektiivinen MIP (memory-in-pixel)

Resoluutio

260 x 260

Ranneke

Rannekkeen leveys ja pituus

Vaihdettava 22 mm Quick release -ranneke

Sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 130–205 mm

Rannekkeen materiaali

Silikoni

Runko

Rungon materiaali

Kuituvahvisteinen polymeeri

Lähimaksu

Lähimaksuominaisuudet

Garmin Pay

Yleistä

Yhteydet

Bluetooth

ANT+

Muisti

4 Gt

Kellojärjestelmä

Garmin

Yhteensopivuus

iPhone, Android

IP-luokitus

5 ATM

Akku

Käyttöaika

Älykellotila: enintään 14 päivää

Vain GPS -GNSS-tila: enintään 30 tuntia

Kaikkien järjestelmien GNSS-tila ja musiikki: enintään 6,5 tuntia

Kaikkien järjestelmien GNSS-tila: enintään 25 tuntia

Kaikkien järjestelmien GNSS ja monikaista: enintään 16 tuntia

Mitat ja paino

Mitat

45,6 x 45,6 x 12,9 cm

Paino

49 g

Myyntipakkauksen sisältö

Garmin Forerunner 255 Music, lataus-/datakaapeli, oppaat

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

Garminin asiakaspalvelu p. 0800 913 381 ark klo 9.00-17.00, https://support.garmin.com/fi-FI/

Tuotekoodit

EAN-koodi

753759279950

Telian tuotekoodi

9120282