GarminFenix 6 Pro010-02158-02

 • Ylitä rajasi - Garmin Fenix 6 Pro on suunniteltu urheilijoiden kokemusten perusteella
 • Kellossa on 47 mm kellotaulu, PVD-pinnoitetut ruostumattomat metalliosat sekä uusinta teknologiaa hyödyntäviä ominaisuuksia
 • Parannellulla sykeanturilla saat yksityiskohtaista tietoa treenistäsi

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 47 mm

   Näyttö

  • 72 h

   Akunkesto

  • 32 Gt

   Muisti

  • 72 g

   Paino

  Garmin Fenix 6 Pro

  Keskity aktiivisuuteen – Garmin Fenix 6 Pro hoitaa muun puolestasi. Kaikki Garminin Fenix kellomallit ovat läpäisseet Yhdysvaltain armeijan lämmönkestävyys, iskunkestävyys sekä vesitiiviysstandardin, joten liikut missä olosuhteissa tahansa, Garmin on tehty kestämään. 

  Kellon linssi on Corning Gorilla Glass DX kellolasia, joka ei ole moksiskaan, olit sitten extreme-lajien parissa viihtyvä hurjapää tai kaupungin kovin maratoonari.  

   Ulkoilmakäyttöön optimoidussa kellossa on terävä ja tarkka näyttö, jonka koko on vaikuttavat 1,3 tuumaa. Näytön luettavuus pysyy hyvänä myös auringonpaisteessa.

  Kestävä kello, kestävä akku

  Garmin Fenix 6 Pron akku kestää yhtäjaksoisesti jopa 9 päivää. GPS-tilassa virta riittää 36 tunniksi. Voit vaikuttaa virrankulutukseen asetuksilla – virtaa säästävien muutosten tekeminen on helppoa.

  Latausten välillä pystyy vaeltamaan pitkiä matkoja – Expedition GPS-virransäästötilassa akku kestää useita viikkoja.  

  Ammattilaistason tietoa treeneistäsi

  Enää et tarvitse valmentajaa - entistäkin paremmalla optisella rannesyketekniikalla seurataan harjoittelun tehokkuutta sekä sykevaihtelua. Tietojen avulla laite laskee käyttäjän stressitason, ja vesiurheilua ajatellen ominaisuus toimii myös veden alla ilman erillistä sykevyötä.

  Pulse Ox2 -anturi seuraa veren happisaturaatiota ja unen laatua. Body Battery -energiatason seuranta optimoi kehon energiavarannot hyödyntämällä sykevaihtelua, stressitilaa ja muita laitteen keräämiä tietoja. Garmin Fenix 6 Pro kertoo, milloin olet valmis aktiivisiin suorituksiin ja milloin tarvitset lepoa. 

  Garmin Fenix 6 Pro – aina kartalla

  Käyttämällä Garmin Fenix 6 Pron useaa maailmanlaajuista satelliittijärjestelmää (GPS, GLONASS ja Galileo) paikannus sujuu myös haastavammissa ympäristöissä.

  Navigoi seuraava reittisi ABC-antureilla, joihin kuuluvat korkeusmittari, ilmanpainemittari sään seurantaan ja kolmiakselinen sähköinen kompassi.

  Laskettele. Golfaa. Mitä ikinä haluat. 

  Garmin Fenix 6S sisältää esiladatut lajiprofiilit eri lajeihin. Löytät esimerkiksi juoksun, uinnin, pyöräilyn, vaelluksen, soudun, laskettelun ja golfin. Kellon monipuoliset laskettelukartat sisältävät 2000 laskettelukohteen rinteiden nimet ja vaikeusasteet eri puolilla maailmaa.

  Mikäli golf on lajisi - golfaajille on tarjolla yli 41 000 eri puolilla maailmaa sijaitsevan golfkentän värilliset CourseView -kartat kosketustähtäys- ja PlaysLike Distance -toiminnoilla. 

  Kaikki irti treeneistäsi – Garmin Fenix 6 Pro

  Kun asetat matkan pituuden, laite ehdottaa reittejä, jotka päätyvät takaisin lähtöpisteeseen. Suosioon perustuva Trendline -reititys auttaa löytämään parhaat paikalliset reitit ja polut

  ClimbPro -toiminto tuottaa reaaliaikaista tietoa tämänhetkisistä ja tulevista nousuista – seuraa kätevästi kaltevuutta, matkaa ja kokonaisnousua reitilläsi. 

  Jos tunnet olosi turvattomaksi tai jos laite havaitsee jonkin tapahtuman, avustus- ja tapahtumarekisteröinti lähettää sijaintitietosi valituille yhteyshenkilöille napin painalluksella. 

  Yksi laite – tuhat ominaisuutta

  Näet puhelut, tekstiviestit sekä kalenterihälytykset suoraan kellon näytöltä. Voit jättää puhelimen ja lompakon kotiin, sillä Garmin Fenixiin voit ladata musiikkia kuunneltavaksi ilman puhelinta. Voit tallentaa enintään 2 000 kappaletta tai käyttää suoratoistosovelluksia yhteensopivista palveluista joita ovat esimerkiksi Spotify, Deezer ja Amazon Music, ja kuunnella kuulokkeilla Bluetooth -tekniikan avulla. 

  Garmin Pay – huoletonta maksamista

  Nyt voit lenkkeillä suoraan kauppaan ilman huolta siitä, missä kuljetat lompakkoasi. Helpota maksamista käyttämällä kellossa toimivaa Garmin Pay -lähimaksua. Toimii mm. Mastercard- ja Visa -kortilla.

  Sinun näköisesi – Garmin Fenix 6 Pro

  Silikonista, nahasta, nylonista tai titaanista valmistetuilla QuickFit -rannekkeilla kellon tyyliä on helppo muuttaa. Rannekkeen vaihtoon ei tarvita työkaluja.

  Tee älykellostasi itsesi näköinen - lataa mukautettuja kellotauluja, lisää tietokenttiä ja hanki sovelluksia ja widgetejä Garminin Connect IQ -kaupasta.

  Garmin-Fenix-6-pro_01

  Muotoillu

  Laadukkaasti suunniteltu

  Jykevässä kellossa on suuri 1,3″ näyttö ja Yhdysvaltain sotilasstandardin mukainen lämmön-, iskun- ja vedenkestävyys. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun kellon akunkesto on enintään 14 päivää älykellotilassa ja 10 h GPS-tilassa.

  Garmin-Fenix-6-pro_02

  Urheilu

  Suoritusta uudella tasolla

  Voit käyttää esiladattuja suoritusprofiileja esimerkiksi polku- ja ratajuoksuun, uintiin, juoksuun, pyöräilyyn, patikointiin, soutuun, hiihtoon ja golfiin. Voit myös seurata animoituja harjoituksia mm. joogan ja kardion parissa.

  Garmin-Fenix-6-pro_03

  Terveys

  Suorituskyvyn seuraus

  Tarkastele edistyneitä harjoittelutietoja, jotka sisältävät esimerkiksi juoksun dynamiikkatietoja, maksimaalisen hapenottokyvyn, palautumisohjauksen sekä sykkeen seurauksen. Saat myös halutessasi päivittäisiä juoksu- ja ajoehdotuksia.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Laitteen mitat (leveys x syvyys x korkeus): 47 x 47 x 14,7 mm

  QuickFit™-kellonhihnat: Sisältyy (22 mm)

  Sopii seuraavan kokoisiin ranteisiin: Silikonihihna: 125-208 mm (mukana) Nahkahihna: 132-210 mm Kangashihna: 132-210 mm Metallihihna: 132-215 mm Näytön koko: 1,3" (33,02mm)

  Näytön tarkkuus: 260 x 260 pikseliä

  Näytön tyyppi: Auringonpaisteessakin luettava, transflektiivinen MIP (memory-in-pixel)

  Paino: 72g

  Muisti: 32gb

  Akun kesto: GPS-tila:  36 tuntia, GPS ja musiikki: 10 tuntia, GPS akunsäästötilassa: 72 tuntia. 

  Kellonlasin materiaali: Corning Gorilla Glass DX 

  Vesitiiviys: kyllä (uinti) 10 ATM

  Takuu: 24 kk

  Asiakastuki: Garminin asiakaspalvelu p. 0800 913 381 ark klo 9.00-17.00, https://support.garmin.com/fi-FI/

  EAN -koodi: 753759232726

  Telian tuotekoodi: 9074518

  Valmistajan tuotekoodi: 010-02158-02