Uutuus

E-WayE-6075FRS -sähköpotkulauta601449

 • Tehokas sähköpotkulauta 600 W:n moottorilla, 25 km/h huippunopeudella ja kestävillä 10” Honeycomb-renkailla
 • Taitettava rakenne ja painoa 21 kg – kulkee kätevästi mukanasi kaikkialla
 • Täydellä akulla ajat jopa 75 km matkan ja selkeältä AI-LED -näytöltä seuraat kätevästi nopeutta ja akun varaustilaa

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 25 km/h

   Huippunopeus

  • 600 W

   Moottori

  • 21 kg

   Paino

  • 10”

   Honeycomb-renkaat

  E-Way E-6075FRS -sähköpotkulauta

  E-Way E-6075FRS -sähköpotkulauta tarjoaa nopean kiihtyvyyden ja voiman myös jyrkimpiin ylämäkiin jopa 25% nousukulmalla. E-6075FRS sopii niin lyhyille kuin keskipitkille matkoille, ja voitkin ajella sillä optimiolosuhteissa jopa 75 km. Normaaliolosuhteissakin taitat laudalla 45 – 75 km matkan. Sähköpotkulaudan tehokas jousitus sekä etu- että takaosassa tekee ajosta miellyttävää myös epätasaisilla alustoilla.

  25 km/h huippunopeus

  E-Way E-6075FRS -sähköpotkulaudassa on järeä hiiliharjaton moottori, jonka hetkellinen huipputeho on jopa 1200W ja nimellisteho 600W. Tehokas 48V:n akku ja voimakas moottori takaavat kiihtyvyyden 25 km/h huippunopeuteen nopeasti. Huomaat laudan tehon etenkin liikkeelle lähtiessäsi sekä ylämäkiä ajaessasi. Moottori on myös sijoitettuna takapyörälle, joten saat varmasti kaiken tehon käyttöösi.

  Tehokas akku

  E-6075FRS-sähköpotkulaudan tehokkaan 48V:n akun ansiosta taitat laudalla jopa 45 – 75 km matkan. Akun korkeamman jännitteen ansiosta akun hyötysuhde on parempi kuin useimmissa markkinoilla olevissa sähköpotkulaudoissa. Saat ladattua akun tyhjästä täyteen n. 8 – 9 tunnissa. Akku saavuttaa täyden kapasiteettinsa muutaman latauskerran jälkeen.

  Suuri AI-LED-näyttö

  E-Way E-6075FRS on varustettu isolla AI-LED-näytöllä, josta näet kaiken tarvittavan helposti. Voit seurata siitä muun muassa nopeutta ja akun varaustilaa. Näyttö on suunnattu viistosti, joten se on kätevästi nähtävissä. Nopeuden säätimen yhteyteen sijoitetun valitsimen avulla voit säätää eri ajotiloja sekä etuvalon toimintaa. Lisäksi laudan latauspistoke on sijoitettuna näytön yhteyteen, joten se on suojassa lialta.

  Kestävät Honeycomb-renkaat

  E-Way E-6075FRS sähköpotkulaudassa on isot 10” Honeycomb-renkaat kestävällä sisäkumilla varustettuna. Lisäksi siinä on etu- ja taka-akselilla erillinen jousitus pehmentämässä teiden epätasaisuuksia. Työmatkat taittuvat mukavasti ja turvallisesti tällä sähköpotkulaudalla ilman huolta rengasrikoista.

  Turvallinen jarrutusjärjestelmä

  E-6075FRS sähköpotkulaudassa on kolme erillistä jarrutusjärjestelmää: Edessä on rumpujarru omalla jarrukahvalla. Takana on myös omalla jarrukahvalla varustettu tehokas levyjarru ja aktiivinen moottorin jarru, joka kerää samalla talteen jarrutuksesta syntynyttä energiaa ja varastoi sitä takaisin akkuihin. Vahvan jarrutusjärjestelmän ansiosta sähköpotkulauta pysähtyy erittäin tehokkaasti. Muista säätää jarrut tarpeidesi mukaan heti ensimmäisellä käyttökerralla.

  Kätevä E-Way-sovellus

  E-Way E-6075FRS on yhteensopiva E-Way-mobiiliapplikaation (Android** / IOS**) kanssa, jonka avulla voit säädellä useimpia laitteen ominaisuuksia. Voit hallita esim. eri ajomoodeja, joilla määritetään mm. potkulaudan kiihtyvyyttä ja käytössä olevaa tehoa. Lisäksi näet kaiken datan sähköpotkulaudan käytöstä ja käyttöhistoriasta.

  Taitettava runko

  E-Way E-6075FRS on valmistettu erittäin kestävästä alumiinista, jota käytetään tunnetusti myös ilmailualalla sen kevyen mutta erittäin vahvan rakenteensa ansiosta. E-6075FRS painaa hieman yli 21 kiloa, joten se kulkee helposti mukana vaikka julkisissa liikennevälineissä. Lisäksi kokoontaitettavan rungon ansiosta saat sen mahtumaan kompaktiin tilaan. Laudan runkoon on myös lisätty erillinen lukitusrengas, jonka läpi U- tai vaijerilukon läpivienti on helpompaa ja turvallisempaa. E-Way E-6075FRS on suunniteltu kestämään < 125 kg painon.

  E_Way_E6075FRS_Electric_Scooter_highlight_640x400_1

  Näyttö

  Kätevä AI-LED-näyttö

  Tarkkaile ajonopeuttasi ja akun varaustilaa sekä säädä ajotiloja kätevästi ja helposti ohjaustankoon sijoitetulta AI-LED-näytöltä. Näyttö on sijoitettu viistosti ohjaustankoon, joten se on koko ajan ulottuvillasi.

  E_Way_E6075FRS_Electric_Scooter_highlight_640x400_2

  Renkaat

  10" Honeycomb-renkaat

  Isot ja kestävät 10" Honeycomb-renkaat kuljettavat sinut perille turvallisesti maastosta riippumatta. Renkaiden sisäkumit ovat kestävät ja ne palvelevat sinua myös haastavilla alustoilla pehmentäen samalla teiden epätasaisuuksia.

  E_Way_E6075FRS_Electric_Scooter_highlight_640x400_3

  Runko

  Taita kätevästi kasaan

  E-Way E-6075FRS -sähköpotkulaudassa on kokoontaitettava muotoilu, jonka ansiosta voit kuljettaa sitä vaivattomasti paikasta toiseen. Painoa laudalla on 21 kg, joten nappaat sen helposti kainaloon julkisissa liikennevälineissä.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Nopeus

  Jopa 25 km/h

  Toimintamatka

  45–75 km

  Näyttö

  Monipuolinen AI-LED näyttö laajalla informaatiolla

  Moottori takapyörällä

  600 W, 1200 W (huipputeho)

  Akku

  48V, 15,3 Ah (734 Wh) Li-ion

  Latausaika

  7–8 h

  Suojaus

  IP54

  Maks.nousukulma

  25%

  Renkaat

  Isot 10" Honeycomb renkaat – ei helposti puhkeavaa sisärengasta

  Jarru

  Takana E-ABS energian talteenotolla, edessä rumpujarru

  Maks.käyttäjänpaino

  125 kg

  Muut ominaisuudet

  E-ABS, 4W ledvalo edessä, ledvalo takana ja tukijalka, soittokello, kantokoukku (max. 5 kg), heijastimet

  Mitat

  126 x 62 x 120 cm (ajokunnossa), 116 x 20 x 53 cm (kokoontaitettuna)

  Paino

  16,5 kg

  Valmistajan takuu

  Rajoitettu takuu 2 vuotta. Akun takuu 1 vuosi.

  Huoltotilaukset, huoltoon ja tekniseen tukeen liittyvät kysymykset

  tuki@gossenordic.com, 020 722 94 31 (arkisin klo 8.00 – 16.00)