E-WayE-600 -sähköpotkulauta601432

 • Tehokas sähköpotkulauta 600 W:n moottorilla ja jopa 25 km/h huippunopeudella
 • Taitettava rakenne ja painoa hieman yli 16 kg – kulkee kätevästi mukanasi kaikkialla
 • Täydellä akulla ajat jopa 45 km matkan ja selkeältä AI-LED -näytöltä seuraat kätevästi akun varaustilaa

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 25 km/h

   Huippunopeus

  • 600 W

   Moottori

  • 16 kg

   Paino

  • 10”

   Honeycomb-renkaat

  E-Way E-600 -sähköpotkulauta

  E-Way E-600 on tehokas ja taitettava sähköpotkulauta, jolla kuljet kätevästi paikasta toiseen. Se on varustettu 600 W:n hiiliharjattomalla moottorilla, jonka huipputeho on jopa 1200 W. Voit nauttia jopa 25 km/h nopeudesta ja huippuluokan kiihtyvyydestä. Moottori sijaitsee takapyörällä, joten renkaat eivät pyöri tyhjää ja saat laudan kaiken tehon käyttöösi. E-600 on valmistettu erittäin kestävästä 6061-T6 valetusta alumiinista, mikä tekee sähköpotkulaudasta luotettavan kumppanin arjen menoihin. E-Way E-600 on monipuolisen IP54-luokituksensa ansiosta täydellinen Suomen olosuhteisiin.

  Toimintamatka yhdellä latauksella 30-45 km

  E-600 nousee jyrkimmätkin mäet jopa 25 % nousukulmalla. Tehokkaan akun ansiosta matkaat E-Way E-600 -sähköpotkulaudalla optimiolosuhteissa jopa 45 km. Akku latautuu täyteen tehoonsa 4–5 tunnin latauksella. Latauspistoke sijaitsee kätevästi ohjaustangon läheisyydessä, joten se pysyy turvallisesti puhtaana ajojen aikana. Akku saavuttaa täyden kapasiteettinsa muutaman latauskerran jälkeen.

  Taitettava runko ja kätevät ominaisuudet

  Helpon taittomekanisminsa ansiosta E-Way E-600 -sähköpotkulauta kulkee kätevästi mukanasi myös silloin, kun et aja sillä – vaikka julkisissa kulkuvälineissä. Painoa laudalla on hieman yli 16 kg, joten sen voi napata mukaan minne ikinä liikutkin. Viistosti sijoitetulta digitaaliselta näytöltä voit seurata muun muassa ajonopeutta ja akun varaustilaa, minkä lisäksi voit säätää siitä ajotilaasi. Tehokkaat LED-ajo- sekä takavalot auttavat näkemään ja näkymään hämärän tullen.

  Helppo käyttöönotto

  Saat E-600 -sähköpotkulaudan käyttöösi helposti ja nopeasti kiinnittämällä ohjaustangon näyttöineen neljällä pultilla mukana tulevan kuusiokoloavaimen avulla ja laite on valmiina käytettäväksi. Ennen ensimmäistä ajoa akku on hyvä ladata kokonaan täyteen. Tämän lisäksi jarrujen toiminnan tarkastaminen ja säätäminen omaan tarpeeseen kannattaa tehdä heti ensimmäisellä ajokerralla.

  Isot 10” Honeycomb-renkaat

  E-Way E-600 -sähköpotkulaudassa on isot 10” renkaat, joiden ansiosta matka sujuu mutkattomasti myös haastavalla mukulakivialustalla. Renkaiden sisäkumit ovat kestävät, joten sinun ei tarvitse huolehtia rengasrikoista. Lisäksi sen taka-akselilla on erillinen jousitus pehmentämässä teiden epätasaisuuksia.

  Turvallinen jarrutusjärjestelmä

  E-Way:ssa on kaksi erillistä lukkiutumatonta jarrutusjärjestelmää. Edessä on rumpujarru, jolle on oma jarrukahvansa. Takana on aktiivinen moottorin jarru, joka kerää samalla talteen jarrutuksesta syntynyttä energiaa ja varastoi sitä takaisin akkuihin. Vahvan jarrutusjärjestelmän ansiosta sähköpotkulauta pysähtyy erittäin tehokkaasti.

  E-Way -sovellus

  E-Way E-600 on yhteensopiva E-Way mobiiliapplikaation (Android / IOS**) kanssa, jonka avulla voit säädellä useimpia laitteen ominaisuuksia. Voit hallita esimerkiksi eri ajotiloja, joilla määritetään potkulaudan kiihtyvyyttä ja käytössä olevaa tehoa. Lisäksi näet kaiken datan sähköpotkulaudan käytöstä ja käyttöhistoriasta. Sovelluksen avulla pystyt myös kätevästi lukitsemaan laitteen digitaalisesti.

  e_way_e_600_highlight_600x400_3

  Näyttö

  Kätevä AI-LED-näyttö

  Tarkkaile ajonopeuttasi ja akun varaustilaa sekä säädä ajotiloja kätevästi ja helposti ohjaustankoon sijoitetulta AI-LED -näytöltä. Näyttö on sijoitettu viistosti ohjaustankoon, joten se on koko ajan ulottuvillasi.

  e_way_e_600_highlight_600x400_1

  Renkaat

  10" Honeycomb-renkaat

  Isot ja kestävät 10" Honeycomb-renkaat kuljettavat sinut perille turvallisesti maastosta riippumatta. Renkaiden sisäkumit ovat kestävät ja ne palvelevat sinua myös haastavilla alustoilla pehmentäen samalla teiden epätasaisuuksia.

  e_way_e_600_highlight_600x400_2

  Taittuva runko

  Taita kätevästi kasaan

  E-Way E600 -sähköpotkulaudassa on kokoontaitettava muotoilu, jonka ansiosta voit kuljettaa sitä vaivattomasti paikasta toiseen. Painoa laudalla on 16,5 kg, joten nappaat sen helposti kainaloon julkisissa liikennevälineissä.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

  Tekniset tiedot

  Nopeus

  Jopa 25 km/h

  Toimintamatka

  30–45 km

  Näyttö

  Monipuolinen AI-LED näyttö laajalla informaatiolla

  Moottori takapyörällä

  600 W, 1200 W (huipputeho)

  Akku

  48V, 9,6Ah (460Wh) Li-ion

  Latausaika

  4–5 h

  Suojaus

  IP54

  Maks.nousukulma

  25%

  Renkaat

  Isot 10" Honeycomb renkaat – ei helposti puhkeavaa sisärengasta

  Taka-akselilla erillinen jousitus

  Jarru

  Takana E-ABS energian talteenotolla, edessä rumpujarru

  Maks.käyttäjänpaino

  100 kg

  Muut ominaisuudet

  E-ABS, 4W ledvalo edessä, takajarru ledvalo ja tukijalka

  Pyörän soittokello

  Mitat

  126 x 62 x 120 cm (ajokunnossa), 116 x 20 x 53 cm (kokoontaitettuna)

  Paino

  16,5 kg

  Valmistajan takuu

  Rajoitettu takuu 2 vuotta. Akun takuu 1 vuosi.

  Huoltotilaukset, huoltoon ja tekniseen tukeen liittyvät kysymykset

  tuki@gossenordic.com, 020 722 94 31 (arkisin klo 8.00 – 16.00)