E-WayE-5045 -sähköpotkulauta601452

 • Tehokas sähköpotkulauta 500 W:n moottorilla ja jopa 25 km/h huippunopeudella
 • Taitettava rakenne ja painoa vain 15,1 kg – kulkee kätevästi mukanasi kaikkialla
 • Täydellä akulla ajat jopa 45 km matkan ja selkeältä AI-LED -näytöltä seuraat kätevästi akun varaustilaa

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 25 km/h

   Huippunopeus

  • 500 W

   Moottori

  • 15,1 kg

   Paino

  • 8,5”

   Honeycomb-renkaat

  E-Way E-5045 -sähköpotkulauta

  Tehokas ja kompaktin kokoinen E-Way E-5045 sähköpotkulauta kuljettaa sinut paikasta toiseen niin lyhyiden kuin keskipitkien matkojen osalta. Voit ajella sähköpotkulaudalla täydellä akulla optimiolosuhteissa jopa 45 km ja normaaliolosuhteissa n. 25–45 km. Akku latautuu täyteen n. 6–7 tunnissa. Lisäksi E5045:n käyttöönotto on erittäin helppoa ja nopeaa, joten pääset ajelemaan laudalla käden käänteessä.

  Tehokas moottori

  E-Way E-5045 mallissa on tehokas 500 W:n hiiliharjaton moottori, jonka hetkellinen huipputeho yltää jopa 900 W:iin. Tehokkaan moottorinohjausjärjestelmän ansiosta akusto pystyy antamaan moottorille tehoa enemmän kuin useimmissa sähköpotkulaudoissa markkinoilla. Huomaat tehon erityisesti vauhtina ylämäissä ja liikkeelle lähtiessäsi.

  Kätevä näyttö

  Näet isolta AI-LED -näytöltä kaiken tarvittavan, kuten sähköpotkulaudan nopeuden ja akun varaustilan. Näyttö on suunnattu viistosti, joten näet tiedot helposti nopealla vilkaisulla. Näyttö on sijoitettu nopeuden säätimien yhteyteen, jotta sinun olisi mahdollisimman helppo säätää siitä eri ajotiloja ja etuvalon toimintaa.

  Jarrutusjärjestelmä

  E-Way:ssa on kaksi erillistä jarrutusjärjestelmää, jotka molemmat aktivoituvat, kun puristat jarrukytkimestä. Tehokas levyjarru taka-akselilla toimii pääasiallisena jarruna, ja sen rinnalla sitä tehostaa moottorissa oleva aktiivinen moottorinjarru, joka samalla kerää talteen jarrutuksesta syntynyttä energiaa ja varastoi sitä takaisin akkuihin. Näin saadaan virtaa talteen myös ajon aikana. Vahvan jarrutusjärjestelmän ansiosta sähköpotkulauta pysähtyy erittäin tehokkaasti, mikä lisää sähköpotkulaudan turvallisuutta. Taka-akselilla olevaa levyjarrun tehokkuutta pystyy myös helposti itse säätämään, joten voit tehdä siitä juuri itsellesi sopivan.

  8,5” Honeycomb-renkaat

  E-Way E-5045:ssa käytetään kestäviä Honeycomb-renkaita, joissa ei ole helposti rikkoutuvaa sisäkumia. Renkaat ovat kestävät, joten sinun ei tarvitse huolehtia mahdollisista rengasrikoista. Uusien tehokkaampien valojen ja lisättyjen heijastimien avulla näet ja näyt myös pimeällä.

  Kestävä ja taitettava runko

  E-Way E-5045 on valmistettu erittäin kestävästä valetusta alumiinista, mutta silti se painaa vain n. 15 kg. Voit siis huoletta ottaa sähköpotkulaudan mukaasi ja kantaa sitä aina silloin, kun et itse aja sillä. Lisäksi kuljetusta helpottaa sen kokoontaitettava runko, jonka ansiosta saat sähköpotkulaudan kompaktiin tilaan. Laudan runkoon on myös lisätty erillinen lukitusrengas, jonka läpi U- tai vaijerilukon läpivienti on helppoa ja turvallista. Lisäksi E-Way E-5045:n latauspistoke sijoitettuna näytön yhteyteen, joten sinne ei mene likaa tai rapaa maantasolta.

  E-Way-sovellus

  E-Way E-5045 on yhteensopiva E-Way mobiiliapplikaation (Android / IOS**) kanssa, jonka avulla voit säädellä useimpia laitteen ominaisuuksia. Voit hallita esimerkiksi eri ajotiloja, joilla määritetään potkulaudan kiihtyvyyttä ja käytössä olevaa tehoa. Lisäksi näet kaiken datan sähköpotkulaudan käytöstä ja käyttöhistoriasta.

  wilfa_e_way_e5045_highlight_600x400_3

  Näyttö

  Kätevä AI-LED -näyttö

  Tarkkaile ajonopeuttasi ja akun varaustilaa sekä säädä ajotiloja kätevästi ja helposti ohjaustankoon sijoitetulta AI-LED -näytöltä. Näyttö on sijoitettu viistosti ohjaustankoon, joten se on koko ajan ulottuvillasi.

  wilfa_e_way_e5045_highlight_600x400_2

  Renkaat

  8,5" Honeycomb-renkaat

  Kestävät 8,5" Honeycomb-renkaat kuljettavat sinut perille turvallisesti maastosta riippumatta. Renkaiden sisäkumit ovat kestävät ja ne palvelevat sinua myös haastavilla alustoilla pehmentäen samalla teiden epätasaisuuksia.

  wilfa_e_way_e5045_highlight_600x400_1

  Runko

  Kokoontaitettava runko

  E-Way E-5045 -sähköpotkulaudassa on kokoontaitettava muotoilu, jonka ansiosta voit kuljettaa sitä vaivattomasti paikasta toiseen. Painoa laudalla on vain 15,1 kg, joten nappaat sen helposti kainaloon julkisissa liikennevälineissä.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Nopeus

  Säädettävä, huippunopeus jopa 25 km/h

  Toimintamatka

  35–45 km

  Näyttö

  Monipuolinen AI-LED näyttö laajalla informaatiolla

  Moottori takapyörällä

  500 W, yli 900 W (huipputeho)

  Akku

  37V, 12,2Ah (451Wh) Li-ion

  Latausaika

  6–7 h

  Suojaus

  IP54

  Maks.nousukulma

  20%

  Renkaat

  8,5" Honeycomb renkaat – ei helposti puhkeavaa sisärengasta

  Jarru

  Takana E-ABS energian talteenotolla, edessä rumpujarru

  Maks.käyttäjänpaino

  125 kg

  Muut ominaisuudet

  Lukitusrengas U- tai vaijerilukon turvallisempaan läpivientiin, kantokoukku esim. repun kannatteluun (max. 5kg), soittokello, hyvät heijastimet lisäävät näkyvyyttä pimeässä, E-ABS, tehokas ledvalo edessä, takajarru ledvalo ja tukijalka

  Mitat

  113 x 43 x 118 cm (ajokunnossa), 113 x 43 x 48 cm (kokoontaitettuna)

  Paino

  15,1 kg.

  Valmistajan takuu

  Rajoitettu takuu 2 vuotta. Akun takuu 1 vuosi.

  Huoltotilaukset, huoltoon ja tekniseen tukeen liittyvät kysymykset

  tuki@gossenordic.com, 020 722 94 31 (arkisin klo 8.00 – 16.00)