E-WayE-3530 -sähköpotkulauta601440

 • Kompakti sähköpotkulauta 350 W:n moottorilla ja jopa 25 km/h huippunopeudella
 • Taitettava rakenne ja painoa vain 13,1 kg – helppo kuljettaa ja kantaa
 • Täydellä akulla ajat jopa 30 km matkan ja selkeältä AI-LED -näytöltä seuraat kätevästi akun varaustilaa

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 25 km/h

  Huippunopeus

 • 350 W

  Moottori

 • 13,1 kg

  Paino

 • 8,5”

  Honeycomb-renkaat

E-Way E-3530 -sähköpotkulauta

Tehokas ja kompaktin kokoinen E-Way E-3530 sähköpotkulauta kuljettaa sinut paikasta toiseen niin lyhyiden kuin keskipitkien matkojen osalta. Voit ajella sähköpotkulaudalla täydellä akulla optimiolosuhteissa jopa 30 km ja normaaliolosuhteissa n. 15–30 km. Akku latautuu täyteen n. 4–5 tunnissa. Lisäksi E-3530:n käyttöönotto on erittäin helppoa ja nopeaa, joten pääset ajelemaan laudalla käden käänteessä.

Tehokas moottori

E-Way E-3530 mallissa on tehokas 350 W:n hiiliharjaton moottori, jonka hetkellinen huipputeho yltää jopa 700 W:iin. Tehokkaan moottorinohjausjärjestelmän ansiosta akusto pystyy antamaan moottorille tehoa enemmän kuin useimmissa sähköpotkulaudoissa markkinoilla. Tehon huomaat erityisesti kun ajat ylämäkiä tai kun lähdet sähköpotkulaudalla liikkeelle.

Kätevä näyttö

Isolta AI-LED -näytöltä näet kätevästi kaiken tarvittavan, kuten sähköpotkulaudan nopeuden ja akun varaustilan. Näyttö on asetettu ohjaustankoon viistosti, joten näet tiedot helposti nopealla vilkaisulla. Näyttö on sijoitettu nopeuden säätimien yhteyteen, joten pystyt helposti säätämään siitä eri ajotiloja ja etuvalon toimintaa.

Tehokas jarrutusjärjestelmä

E-Way:ssa on kaksi erillistä jarrutusjärjestelmää, jotka molemmat aktivoituvat, kun puristat jarrukytkimestä. Tehokas levyjarru taka-akselilla toimii pääasiallisena jarruna, ja sen rinnalla sitä tehostaa moottorissa oleva aktiivinen moottorinjarru, joka samalla kerää talteen jarrutuksesta syntynyttä energiaa ja varastoi sitä takaisin akkuihin. Näin saadaan virtaa talteen myös ajon aikana. Vahvan jarrutusjärjestelmän ansiosta pystyt pysähtymään sähköpotkulaudalla erittäin tehokkaasti, mikä lisää sähköpotkulaudan turvallisuutta. Taka-akselilla olevaa levyjarrun tehokkuutta pystyy myös helposti itse säätämään, joten voit tehdä siitä juuri itsellesi sopivan.

8,5” Honeycomb-renkaat

E-Way E-3530:ssa käytetään kestäviä Honeycomb-renkaita, joissa ei ole helposti rikkoutuvaa sisäkumia. Renkaat ovat kestävät, joten sinun ei tarvitse huolehtia mahdollisista rengasrikoista. Uusien tehokkaampien valojen ja lisättyjen heijastimien avulla näet ja näyt myös pimeällä.

Kestävä ja kokoontaitettava runko

E-Way E-3530 on valmistettu erittäin kestävästä valetusta alumiinista, mutta silti se painaa vain n. 13,1 kg. Voit siis huoletta ottaa sähköpotkulaudan mukaasi ja kantaa sitä aina silloin, kun et itse aja sillä. Lisäksi kuljetusta helpottaa sen kokoontaitettava runko, jonka ansiosta saat sähköpotkulaudan kompaktiin tilaan. Laudan runkoon on myös lisätty erillinen lukitusrengas, jonka läpi U- tai vaijerilukon läpivienti on helppoa ja turvallista. Lisäksi E-Way E-3530:n latauspistoke sijoitettuna näytön yhteyteen, joten sinne ei mene likaa tai rapaa maantasolta.

E-Way-sovellus

E-Way E-3530 on yhteensopiva E-Way mobiiliapplikaation (Android / IOS**) kanssa, jonka avulla voit säädellä useimpia laitteen ominaisuuksia. Voit hallita esimerkiksi eri ajotiloja, joilla määritetään potkulaudan kiihtyvyyttä ja käytössä olevaa tehoa. Lisäksi näet kaiken datan sähköpotkulaudan käytöstä ja käyttöhistoriasta.

wilfa_e_way_e3530_highlight_600x400_3

Näyttö

Kätevä AI-LED -näyttö

Tarkkaile ajonopeuttasi ja akun varaustilaa sekä säädä ajotiloja kätevästi ja helposti ohjaustankoon sijoitetulta AI-LED -näytöltä. Näyttö on sijoitettu viistosti ohjaustankoon, joten se on koko ajan ulottuvillasi.

wilfa_e_way_e3530_highlight_600x400_1

Renkaat

8,5" Honeycomb-renkaat

Kestävät 8,5" Honeycomb-renkaat kuljettavat sinut perille turvallisesti maastosta riippumatta. Renkaiden sisäkumit ovat kestävät ja ne palvelevat sinua myös haastavilla alustoilla pehmentäen samalla teiden epätasaisuuksia.

wilfa_e_way_e3530_highlight_600x400_2

Runko

Kokoontaitettava runko

E-Way E-3530 -sähköpotkulaudassa on kokoontaitettava muotoilu, jonka ansiosta voit kuljettaa sitä vaivattomasti paikasta toiseen. Painoa laudalla on vain 13,1 kg, joten nappaat sen helposti kainaloon julkisissa liikennevälineissä.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Nopeus

Säädettävä, huippunopeus jopa 25 km/h

Toimintamatka

15–30 km

Näyttö

Monipuolinen AI-LED näyttö laajalla informaatiolla

Moottori

350 W, yli 700 W (huipputeho)

Akku

37 V, 9,2 Ah (339 Wh) Li-ion

Latausaika

4–5 h

Suojaus

IP54

Maks.nousukulma

20%

Renkaat

8,5" Honeycomb renkaat – ei helposti puhkeavaa sisärengasta

Jarru

Edessä E-ABS energian talteenotolla, takana levyjarru

Maks.käyttäjänpaino

125 kg

Muut ominaisuudet

Lukitusrengas U- tai vaijerilukon turvallisempaan läpivientiin, kantokoukku esim. repun kannatteluun (max. 5kg), soittokello, hyvät heijastimet lisäävät näkyvyyttä pimeässä, E-ABS, tehokas ledvalo edessä, takajarru ledvalo ja tukijalka

Mitat

108 x 43 x 115 cm (ajokunnossa), 108 x 43 x 48 cm (kokoontaitettuna)

Paino

13,1 kg.

Valmistajan takuu

Rajoitettu takuu 2 vuotta. Akun takuu 1 vuosi.

Huoltotilaukset, huoltoon ja tekniseen tukeen liittyvät kysymykset

tuki@gossenordic.com, 020 722 94 31 (arkisin klo 8.00 – 16.00)

Tuotekoodit

EAN-koodi

7044876014405

Telian tuotekoodi

9107664