AsusVivobook Go 14 14"E1404GA-NK050WS

 • 14” Full HD -näyttö tarjoaa sisällöt kirkkaina ja terävinä
 • Kompakti ja kevyt – alle 18 mm paksu ja painoa vain 1,38 kg
 • Intel N100 -suoritin, 4 Gt keskusmuistia ja 128 Gt tallennustilaa

VäriHarmaa

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 14"

  Näytön koko

 • N100

  Intel

 • 4 Gt

  Keskusmuisti

 • 128 Gt

  Tallennustila

Asus Vivobook Go 14 14"

Kevyen ja kompaktin Asus Vivobook Go 14 -kannettavan avulla niin työ- kuin viihdekäyttökin käy sujuvasti missä tahansa. Vivobook Go 14 sisältää 180°:ta kääntyvän saranan, webkameran suojuksen ja monia muita fiksuja fyysisiä ominaisuuksia, joten voit käyttää laitetta huoletta juuri siellä, missä haluat. Mukana tulevan vuoden Microsoft Office 356 Personal -lisenssin ansiosta opiskelu ja työt hoituvat huoletta.

Tasaista tehoa

Vivobook Go 14 -läppärin avulla tehtävä kuin tehtävä hoituu sujuvasti. Läppäri on tyylikäs ja luotettava valinta päivittäiseen työ- ja viihdekäyttöön. Se on varustettu tehokkaalla Intel N100 -suorittimella, nopeatoimisella 4 Gt:n muistilla, vikkelällä 128 Gt:n UFS-asemalla sekä WiFi 6E -tuella, joten suorituskyky riittää suurenkin tehtävämäärän selättämiseen.

Ylivoimaisen tarkka kuva

Vivobook Go 14:n näyttö on todella tarkka, ja kapeiden NanoEdge kehysten ansiosta näyttötilaa on tavanomaista enemmän. Moniajo on siis entistäkin sujuvampaa ja katselukokemus mukaansatempaavampi. Näytölle on myös myönnetty TÜV Rheinland -sertifiointi, minkä ansiosta se rasittaa silmiäsi tavanomaista vähemmän pitkäkestoisen käytön aikana.

Avaa ja jaa

Vivobook Go 14 -kannettavassa on huolellisesti suunniteltu 180°:n sarana, jonka avulla laite voidaan avata litteäksi kuin kirja, mikä esimerkiksi helpottaa tiimityötä ja sisältöjen näyttämistä muille läsnäolijoille.

Upeat äänet – kuule koko maailma

Vivobook Go 14:n tehokas Asus SonicMaster -järjestelmä tuottaa kristallinkirkkaan äänen DTS-äänenkäsittelyn avulla. Ihanteellinen laitteiston ja ohjelmiston yhdistelmä mahdollistaa suuremman äänenvoimakkuuden sekä parantaa äänenlaatua ja kuuntelukokemusta poistamalla turhaa kohinaa.

Asus ErgoSense-näppäimistö

On tärkeää, että läppäriä on mukava käyttää. Siksi Vivobook Go 14 -kannettavan ErgoSense-näppäimistö tuntuu uskomattoman miellyttävältä ja sen näppäintuntuma ja -liike on hiottu huippuunsa. ErgoSense-näppäimistöllä työnteko sujuu kuin leikiten.

Asus NumberPad 2.0

Vivobook Go 14 on varustettu Asus NumberPad 2.0 -numeronäppäimistöllä, jonka avulla numeroiden pyörittely käy entistäkin näppärämmin – napauta vain kosketuslevykuvaketta, kun haluat syöttää numeroita.

Tyylikäs yksityiskohtia myöten

Vivobook Go 14 tarjoaa kattavan valikoiman liitäntöjä. Näihin lukeutuvat esimerkiksi USB-C 3.2 Gen 1-liitäntä, USB 3.2 Gen 1 Type-A -liitäntä, USB 2.0-liitäntä, HDMI-liitäntä sekä kuuloke-/mikrofoniliitäntä, joten voit vaivatta kytkeä laitteeseen vanhemmankin oheislaitteen, näytön tai projektorin.

Webkameran suojus

Vivobook Go 14 suojaa yksityisyyttäsi ja pitää tietosi turvassa. Kannettava on varustettu sisäänrakennetulla webkameran suojuksella, jonka voit liu’uttaa kameran linssin päälle, kun haluat suojautua uteliailta katseilta ja välttää häiriöitä.

Pikalataus

Vivobook Go 14 tukee pikalatausta, minkä ansiosta saat ladattua sen lähes nollasta 60 prosenttiin vain 49 minuutissa. Pääset siis takaisin hommiin nopeasti.

Kannettava tietokone, joka kestää

Vivobook Go 14 -kannettava on suunniteltu poikkeuksellisen kestäväksi ja testattu Yhdysvaltain armeijan MIL-STD-810H-standardin mukaisesti. Kannettavan kestävyys varmistetaan 12 tiukalla testillä ja 26 koettelevalla menetelmällä, joten se ylittävät kirkkaasti alan yleiset vaatimukset. Tuloksena on kannettava, joka on tunnettu luotettavuudestaan ja kestävyydestään. Lisäksi nämä ominaisuudet pidentävät läppärin käyttöikää ja parantavat samalla vastuullisuutta. Voit siis olla varma siitä, että Vivobook Go 14 -kannettavasi palvelee sinua luotettavasti niin töissä, matkoilla kuin vapaa-ajallakin – nyt ja tulevaisuudessa.

YO-yhteensopiva

Tämä laite on testattu valmistajan toimesta yhteensopivaksi sähköisen ylioppilastutkinnon käyttöjärjestelmän (Abitti / DigabiOS) kanssa.

windows-s-mode-generic-highlight

Käyttöjärjestelmä

Windows S Mode

Windows S mode -tila on Windowsin versio, jonka suojaus ja suorituskyky on tehty yksinkertaiseksi, mutta joka tarjoaa kuitenkin tutun Windows-kokemuksen. Suojauksen parantamiseksi se sallii sovellukset vain Microsoft Storesta.

windows-s-mode-generic-highlight-2

Käyttöjärjestelmä

Muutettavissa normaaliksi Windows-versioksi

Siirtyminen S mode -tilasta normaaliin Windows-käyttöjärjestelmään on helppoa ja nopeaa. Huomioi kuitenkin, että jos teet vaihdon, et voi palata takaisin S mode -tilaan.

microsoft-office-365-personal-vuodeksi

Microsoft

Office 365 Personal vuodeksi

Saat tietokoneen mukana Microsoft Office 365 Personal -lisenssin vuodeksi maksutta. Saadaksesi maksuttoman lisenssin käyttöön on se aktivoitava 6 kuukauden sisällä tietokoneen käyttöönotosta.

23-10-Teliafi-Ecom-Ylioppilaskoe-tietokone-highlight-640x400

Ylioppilaskoe

Yo. yhteensopiva

Tämä laite on testattu valmistajan toimesta yhteensopivaksi sähköisen ylioppilastutkinnon käyttöjärjestelmän (Abitti / DigabiOS) kanssa.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Näyttö

Näytön koko

14"

Resoluutio

FHD (1920 x 1080)

Paneeli

60 Hz, anti-glare

Käyttöjärjestelmä

Windows 11 Home in S mode

Suoritin

CPU

Intel N100

Suorittimen teho

0.8 GHz (6MB Cache, up to 3.4 GHz, 4 cores, 4 threads)

Näytönohjain

Intel UHD Graphics

Muisti

Keskusmuisti

4 Gt DDR4

Kiintolevy

128 Gt UFS 2.1

Ääni

SonicMaster

Sisäänrakennettu mikrofoni

Web-kamera

720p HD -kamera sisäänrakennetulla webcam suojalla, sisäänrakennettu mikrofoni

Akku

42 WHrs, 3S1P, 3-cell Li-ion

Liitännät

1 x USB 3.2 Gen 1 Type-A

1 x USB 3.2 Gen 1 Type-C

1 x USB 2.0 Type-A

1 x HDMI 1.4

1 x 3,5 mm kuuloke-mikrofoniliitäntä

1 x DC-in

Yhteydet

Wifi

Wi-Fi 6E(802.11ax) (Dual band) 1*1

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Optinen asema

Ei

Mitat

32,45 x 21,39 x 1,79 cm

Paino

1,38 kg

Muuta

Sisältyvät ohjelmistot

Microsoft Office 365 Personal vuoden maksuton tilaus (aktivoitana 6 kk sisällä tietokoneen käyttöönotosta)

Myyntipakkauksen sisältö

Asus Vivobook Go 14, laturi

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

Asus huolto- ja tukipalvelu ma - pe klo 10.00 - 18.00. Puh: +358 (0)9 69 37 96 90. https://www.asus.com/fi/support/

Tuotekoodit

EAN-koodi

4711387065808

Telian tuotekoodi

9113884