AsusROG Theta Electret -pelikuulokkeet90YH02GE-B1UA00

 • Korkeatasoista ääntä tuottavat pelikuulokkeet irrotettavalla mikrofonilla
 • ROG Hybrid -pehmusteet tarjoavat erinomaisen äänieristyksen tehden kuulokkeiden käytöstä erittäin mukavan
 • Laaja yhteensopivuus – PC, MAC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, mobiililaitteet

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 45 mm

   Elementin koko

  • 32 Ohm

   Impedanssi

  • 3,5 mm

   Komboliitin

  • 1,5 m

   Johdon pituus

  Asus ROG Theta Electret -pelikuulokkeet

  Viimeisintä tekniikkaa edustavien ROG Theta Electret -pelikuulokkeiden elektreettielementtiteknologia ja ilmatiiviit Essence-bassoelementit tarjoavat yhdessä poikkeuksellisen audiofiilitason äänen, joka todella tempaisee sinut pelimaailmaan ja tuo rakastamasi musiikin luoksesi. Kuulokkeet ovat täysin DAC- ja AMP-yhteensopivat. Audiofiileille ja pelaajille suunnitellut vankkarakenteiset ja huippulaadukkaat ROG Theta Electret -kuulokkeet tuottavat erittäin korkeatasoisen äänen ja vievät sinut täysin pelin maailmaan. 

  Puhdas ja aito äänimaailma

  Elektreettielementit tarjoavat huomattavasti tehokkaamman suur- ja keskitaajuusäänien toiston kuin neodyymimagneettielementit, jotka ovat muotoilunsa vuoksi alttiita tärinän aiheuttamille häiriöille. ROG Theta Electret -kuulokkeiden hifitasoinen hopeoitu kuparilanka takaa puhtaamman äänen sekä avaran ja aidontuntuisen äänikuvan. Koska hopeoidun kuparilangan energiahäviö on erittäin pieni muun tyyppisiin äänikaapeleihin verrattuna, se tuottaa laadukkaimman äänimaailman säilyttämällä lähdemateriaalin suurtaajuusalueen. ROG Theta Electret -pelikuulokkeet on varustettu irrotettavalla johtavien viestintäsovellusten sertifioimalla yksisuuntaisella sankamikrofonilla, joka on suunniteltu tuottamaan selkeä ääni pelinaikaiseen kommunikointiin. Äänisignaalin siirtoteknologia takaa, että pelinaikainen kommunikointisi sujuu ilman äänen vääristymistä. Toiseen korvakuppiin integroidun intuitiivisen hallintapainikkeen avulla voit puolestaan mykistää mikrofonin välittömästi pelaamista keskeyttämättä. 

  Käyttömukavuutta parhaimmillaan

  ROG Theta Electret -kuulokkeiden ROG Hybrid -pehmusteet tarjoavat erinomaisen äänieristyksen ja tekevät kuulokkeiden käytöstä erittäin mukavaa. Näiden uudistettujen ja entistä pehmeämmästä materiaalista valmistettujen pehmusteiden erityinen nopeasti jäähtyvä kangas ja 100-prosenttinen synteettinen proteiininahka tarjoavat yhdessä poikkeuksellista käyttömukavuutta ja äänieristystä. Nopeasti jäähtyvä muotoilu vähentää syntyvän lämmön määrää 25 prosentilla, joten voit nauttia pitkistäkin pelisessioista viileämmissä merkeissä. Pehmusteiden ergonominen käänteinen D:n muoto ja kuulokkeiden optimoitu puristusvoima takaavat, että kuulokkeet tuntuvat napakoilta ja mukavilta. Kuulokkeiden muotoilu vähentää käyttäjän päähän kohdistuvaa painetta, joten kuulokkeet soveltuvat hyvin myös silmälaseja käyttäville pelaajille ja tekevät peli- ja kuuntelukokemuksesta entistä miellyttävämmän.

  Kestävää istuvuutta

  ROG Theta Electret -kuulokkeet on varustettu kahdentyyppisillä ROG Hybrid -pehmusteilla, joista voit valita itsellesi sopivimmat. Toinen pehmustepari on valmistettu synteettisestä proteiininahasta sekä nopeasti jäähtyvästä ja hengittävästä verkkokankaasta. Nämä pehmusteet ovat myös ohuita ja pehmeitä ja soveltuvat täydellisesti liikkeellä tapahtuvaan pelaamiseen. Toiset pehmusteet ovat paksumpia, mutta niissä on toisaalta myös enemmän nopeasti jäähtyvää kangasta, mikä parantaa pehmusteiden käyttömukavuutta ja tekee niistä ihanteelliset maratonpelisessioihisi. Alumiiniseoksesta valmistetut korvakupit ja panta ovat kestävämpiä ja poistavat lämpöä tehokkaammin pitkäaikaisen pelaamisen tiimellyksessä.

  ROG Theta Electret -kuulokkeet tukevat useita erilaisia pelialustoja, kuten PC, Mac, matkapuhelin, PlayStation 4, Xbox One ja Nintendo Switch

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Yleistä

  Tuotteen tyyppi

  Kuuloke + mikrofoni - langallinen - 3,5 mm jakkiliitin

  Yhteensopivuus

  Mac, Windows

  Paino

  555 g

  Suosituskäyttö

  Pelikonsoli, kannettava elektroniikka, tietokone

  Äänilähtö

  Kuulokkeiden muoto

  Täysi koko

  Liitettävyystekniikka

  Langallinen

  Taajuusvastaus

  20 - 40000 Hz

  Impedanssi

  32 Ohm

  Himmennin

  45 mm

  Magneetin materiaali

  Neodymium-magneetti

  Ominaisuudet

  Detachable microphone

  Mikrofoni

  Tyyppi

  Tanko

  Koko tai muoto

  Mikrofonikuulokkeet

  Mikrofonin toimintamuoto

  Yksisuuntainen

  Herkkyys

  -40 dB

  Taajuusvastaus

  100 - 10000 Hz

  Kaukosäädin

  Säädöt

  Mikrofoni päällä/vaimennus

  Yhteydet

  Liitintyyppi

  Kuulokkeet (miniliitin: stereo, 3,5 mm)

  Kaapeli

  Kaapelin pituus

  1.5 m

  Muuta

  Sisältyvät lisävarusteet

  2 korvatyynyä

  Kaapelitiedot

  Audio adapteri - 1.2 m

  Valmistajan takuu

  Takuu

  24 kk

  Asiakastuki

  Asus huolto- ja tukipalvelu ma - pe klo 10.00 - 18.00. Puh: +358 (0)9 69 37 96 90 | https://www.asus.com/fi/support/