AsusROG Strix Scope TKL -pelinäppäimistö90MP01N0-BKNA00

 • Kompakti ja kehyksetön muotoilu – vapauttaa tilaa työpöydältä sekä jättää tilaa laajemmille hiiren liikkeille
 • Aura Sync -valaistuksella luot pelikokemuksestasi entistä persoonallisemman
 • Alumiininen etulevy kestää päivittäistä käyttöä ja erottuu tyylikkyydellään

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • Aura Sync

   Valaistus

  • Armory II

   Ohjelmisto

  • Anti-ghosting

   Kyllä

  • USB 2.0

   Liitäntä

  Asus ROG Strix Scope TKL -pelinäppäimistö

  ROG Strix Scope TKL on Xccurate Design -täsmämuotoilulla varustettu kompakti, mekaaninen näppäimistö ilman numeronäppäimistöä. Erityisen laaja Ctrl-näppäin on helposti tunnistettavissa ja löydettävissä FPS-vimmasta. Cherry MX -kytkimillä ja kokoalumiinisella etulevyllä saat peleihisi optimaalisemman tuntuman ja luotettavuuden. ROG-näppäimistön Aura RGB -valaistus on entistä mukautettavampi, joten voit pelata Strix Scope TKL -pelinäppäimistöllä kuin ammattilainen ja nousta taistelukentän väkijoukon yläpuolelle.

  Kompakti muotoilu

  Asus ROG Strix Scope TKL -pelinäppäimistön kompakti ja kehyksetön muotoilu on ihanteellinen minimalisteille tai niille, jotka haluavat enemmän vapaata tilaa pelipöydälle. Näppäimistössä on irrotettava kaapeli, jonka ansiosta se on helppo pakata ja kuljettaa turvallisesti repussa. 

  Monipuoliseen käyttöön

  Pikapainikkeen ansiosta Asus ROG Strix Scope TKL -pelinäppäimistö sopii hyvin sekä pelaamiseen että päivittäiseen työskentelyyn. Ylimmän rivin näppäinten käyttötarkoitusta on helppo vaihtaa mediapainikkeiden ja toiminnallisten (Fn) näppäinten välillä – tilan vaihto työn ja pelaamisen välillä on helppoa.

  Yksityisyyttä napin painalluksella

  Asus ROG Strix Scope TKL -pelinäppäimistön piilotuspainike piilottaa kaikki sovellukset ja hiljentää äänet saman tien. Näin voit varmistaa yksityisyytesi tarpeen vaatiessa. Painamalla näppäintä toisen kerran, pääset jatkamaan suoraan siitä mihin jäit.

  Personoi valaistus

  Asus ROG Strix Scope TKL -pelinäppäimistö on täynnä eloisaa RGB-valaistusta, jota voit säätää haluamallasi tavalla. Jokaisen näppäimen alla on RGB-LED, RGB-lukitusosoittimet ja RGB ROG -logo. Se jopa projisoi pysäyttävän RGB-alavalaisimen alhaalta laajentaen valaistusta näppäimistön ulkopuolelle. Aura Sync -valaistuksen ansiosta käytössäsi on koko värispektri ja laaja valikoima dynaamisia valotehosteita, joten voit luoda oman ainutlaatuisen järjestelmäsi. Pelinäppäimistön valaistus on myös helposti synkronoitavissa laajan Aura-ekosysteemin kanssa.

  Armory II

  Armory II on parannettu ajuripohjainen ohjelmisto, joka tarjoaa laajemmat ohjausmahdollisuudet. Intuitiivisen käyttöliittymän avulla voit virittää Asus ROG Strix Scope TKL -pelinäppäimistön helposti peleihisi mukaan – luo profiileja, mukauta värejä ja valaistustehoja, yhdistä näppäimiä, tallenna makroja ja paljon muuta. Lisäksi voit seurata laitteistotilastoja ja analysoida tietoja pelaamisen aikana.

  Cherry MX RGB -mekaaniset kytkimet

  Cherry MX RGB -kytkimillä varustettu Asus ROG Strix Scope TKL -pelinäppäimistö tarjoaa tarkan mekaanisen tuntuman, jota pelaajat ja harrastajat rakastavat. Huippulaatuiset kytkimet on valmistettu Saksassa, ja ne tunnetaan optimaalisesta käyttötuntumastaan jokaisella painalluksella.

  Monipuoliset ominaisuudet

  Sisäisen muistin avulla voit tallentaa jopa viisi mukautettua profiilia oletuskonfiguraation rinnalle ja käyttää niitä milloin ja missä tahansa. Voit myös tallentaa makrot lennossa ja liittää ne täysin ohjelmoitaviin näppäimiin. Pelinäppäimistön jokainen näppäily kirjataan tarkasti riippumatta siitä kuinka nopeasti pelaat. Windows-lock-näppäimellä voit poistaa Windows-näppäimen käytöstä ja nauttia peleistä ilman häiriöitä.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Kytkimet: Cherry MX RGB -mekaaniset kytkimet

  Valaistus: Aura Sync -valaistus

  Layout: TKL

  Muisti: Sisäänrakennettu – jopa 5 profiilia

  Ohjelmisto: Armoury II

  Anti-ghosting: 100 %, N-Key rollover

  Liitäntä: USB 2.0

  Ohjelmoitavat painikkeet: Kyllä

  Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows 10

  Mitat: 356 x 136,2 x 39,7 mm

  Paino (kaapelin kanssa): 880 g

  Myyntipakkauksen sisältö: 1 x ROG Strix Scope TKL -pelinäppäimistö, 1 x USB-A to USB-C -kaapeli, 2 x ROG-tarra, 1 x pika-aloitusopas, 1 x takuukirja

  Takuu: 24 kk

  Asiakastuki: Asus asiakaspalvelu puh. +358 969 379 690 (ark klo 9-18) | https://www.asus.com/fi/support/