AsusROG Strix Scope TKL -pelinäppäimistö90MP01N0-BKNA00

 • Kompakti ja kehyksetön muotoilu – vapauttaa tilaa työpöydältä sekä jättää tilaa laajemmille hiiren liikkeille
 • Aura Sync -valaistuksella luot pelikokemuksestasi entistä persoonallisemman
 • Alumiininen etulevy kestää päivittäistä käyttöä ja erottuu tyylikkyydellään

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • Aura Sync

  Valaistus

 • Armory II

  Ohjelmisto

 • Anti-ghosting

  Kyllä

 • USB 2.0

  Liitäntä

Asus ROG Strix Scope TKL -pelinäppäimistö

ROG Strix Scope TKL on Xccurate Design -täsmämuotoilulla varustettu kompakti, mekaaninen näppäimistö ilman numeronäppäimistöä. Erityisen laaja Ctrl-näppäin on helposti tunnistettavissa ja löydettävissä FPS-vimmasta. Cherry MX -kytkimillä ja kokoalumiinisella etulevyllä saat peleihisi optimaalisemman tuntuman ja luotettavuuden. ROG-näppäimistön Aura RGB -valaistus on entistä mukautettavampi, joten voit pelata Strix Scope TKL -pelinäppäimistöllä kuin ammattilainen ja nousta taistelukentän väkijoukon yläpuolelle.

Kompakti muotoilu

Asus ROG Strix Scope TKL -pelinäppäimistön kompakti ja kehyksetön muotoilu on ihanteellinen minimalisteille tai niille, jotka haluavat enemmän vapaata tilaa pelipöydälle. Näppäimistössä on irrotettava kaapeli, jonka ansiosta se on helppo pakata ja kuljettaa turvallisesti repussa. 

Monipuoliseen käyttöön

Pikapainikkeen ansiosta Asus ROG Strix Scope TKL -pelinäppäimistö sopii hyvin sekä pelaamiseen että päivittäiseen työskentelyyn. Ylimmän rivin näppäinten käyttötarkoitusta on helppo vaihtaa mediapainikkeiden ja toiminnallisten (Fn) näppäinten välillä – tilan vaihto työn ja pelaamisen välillä on helppoa.

Yksityisyyttä napin painalluksella

Asus ROG Strix Scope TKL -pelinäppäimistön piilotuspainike piilottaa kaikki sovellukset ja hiljentää äänet saman tien. Näin voit varmistaa yksityisyytesi tarpeen vaatiessa. Painamalla näppäintä toisen kerran, pääset jatkamaan suoraan siitä mihin jäit.

Personoi valaistus

Asus ROG Strix Scope TKL -pelinäppäimistö on täynnä eloisaa RGB-valaistusta, jota voit säätää haluamallasi tavalla. Jokaisen näppäimen alla on RGB-LED, RGB-lukitusosoittimet ja RGB ROG -logo. Se jopa projisoi pysäyttävän RGB-alavalaisimen alhaalta laajentaen valaistusta näppäimistön ulkopuolelle. Aura Sync -valaistuksen ansiosta käytössäsi on koko värispektri ja laaja valikoima dynaamisia valotehosteita, joten voit luoda oman ainutlaatuisen järjestelmäsi. Pelinäppäimistön valaistus on myös helposti synkronoitavissa laajan Aura-ekosysteemin kanssa.

Armory II

Armory II on parannettu ajuripohjainen ohjelmisto, joka tarjoaa laajemmat ohjausmahdollisuudet. Intuitiivisen käyttöliittymän avulla voit virittää Asus ROG Strix Scope TKL -pelinäppäimistön helposti peleihisi mukaan – luo profiileja, mukauta värejä ja valaistustehoja, yhdistä näppäimiä, tallenna makroja ja paljon muuta. Lisäksi voit seurata laitteistotilastoja ja analysoida tietoja pelaamisen aikana.

Cherry MX RGB -mekaaniset kytkimet

Cherry MX RGB -kytkimillä varustettu Asus ROG Strix Scope TKL -pelinäppäimistö tarjoaa tarkan mekaanisen tuntuman, jota pelaajat ja harrastajat rakastavat. Huippulaatuiset kytkimet on valmistettu Saksassa, ja ne tunnetaan optimaalisesta käyttötuntumastaan jokaisella painalluksella.

Monipuoliset ominaisuudet

Sisäisen muistin avulla voit tallentaa jopa viisi mukautettua profiilia oletuskonfiguraation rinnalle ja käyttää niitä milloin ja missä tahansa. Voit myös tallentaa makrot lennossa ja liittää ne täysin ohjelmoitaviin näppäimiin. Pelinäppäimistön jokainen näppäily kirjataan tarkasti riippumatta siitä kuinka nopeasti pelaat. Windows-lock-näppäimellä voit poistaa Windows-näppäimen käytöstä ja nauttia peleistä ilman häiriöitä.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Kytkimet: Cherry MX RGB -mekaaniset kytkimet

Valaistus: Aura Sync -valaistus

Layout: TKL

Muisti: Sisäänrakennettu – jopa 5 profiilia

Ohjelmisto: Armoury II

Anti-ghosting: 100 %, N-Key rollover

Liitäntä: USB 2.0

Ohjelmoitavat painikkeet: Kyllä

Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows 10

Mitat: 356 x 136,2 x 39,7 mm

Paino (kaapelin kanssa): 880 g

Myyntipakkauksen sisältö: 1 x ROG Strix Scope TKL -pelinäppäimistö, 1 x USB-A to USB-C -kaapeli, 2 x ROG-tarra, 1 x pika-aloitusopas, 1 x takuukirja

Takuu: 24 kk

Asiakastuki: Asus asiakaspalvelu puh. +358 969 379 690 (ark klo 9-18) | https://www.asus.com/fi/support/