AsusROG Strix Scope TKL Deluxe -pelinäppäimistö90MP00N5-BKNA00

 • Kompakti ja tyylikäs pelinäppäimistö ilman numeronäppäimistöä
 • Cherry MX Silent Red -mekaaniset kytkimet
 • Magneettikiinnitteinen rannetuki lisää ergonomiaa

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • USB 2.0

   Liitäntä

  • Armoury II

   Ohjelmisto

  • 100 %

   Anti-ghosting

  • Windows 10

   Tuki

  Asus ROG Strix Scope TKL Deluxe -pelinäppäimistö

  ROG Strix Scope TKL Deluxe on kompakti, mekaaninen näppäimistö ilman numeronäppäimistöä, jossa on Xccurate Design -täsmämuotoilu – erityisen laaja Ctrl-näppäin, joka on helpompi tuntea ja löytää FPS-vimmasta. Cherry MX Silent Red -kytkimillä saadaan optimaalisempi tuntuma ja luotettavuus, kokoalumiinisella etulevyllä vahvuus ja tyyli sekä entistä mukautettavammalla Aura RGB -valaistuksella ROG-näppäimistöön, joten voit pelata Strix Scope TKL Deluxella kuin ammattilainen ja nousta taistelukentän väkijoukon yläpuolelle. Alumiininen etulevy, jossa ikonisella ROG-leikkaus estetiikka kestävyyttä varten ja tyyliä. 

  Tehty siirrettäväksi

  ROG Strix Scope TKL Deluxe -näppäimistön kompakti ja kehyksetön muotoilu on ihanteellinen minimalisteille tai niille, jotka vain yksinkertaisesti tarvitsevat enemmän tilaa. Näppäimistössä on irrotettava kaapeli, jonka ansiosta saat se helposti pakattua ja kuljettua turvallisesti repussa. C-tyypin johto toimii myös mobiililaitteittesi latausjohtona matkalla.

  Valmiina mihin vain

  Pikapainikkeen ansiosta ROG Strix Scope TKL -pelinäppäimistö sopii hyvin sekä pelaamiseen että päivittäiseen työskentelyyn. Ylimmän rivin näppäinten käyttötarkoitusta on helppo vaihtaa mediapainikkeiden ja toiminnallisten (Fn) näppäinten välillä – joten tilan vaihto työstä ja peliin on helppoa. Näppäimistössä on alumiininen etulevy, joka kestää päivittäistä käyttöä ja erottuu edukseen tyylikkyydellään. ROG Strix Scope TKL Deluxe -pelinäppäimistön piilotuspainikkeen nopea painallus piilottaa kaikki sovellukset ja hiljentää äänet saman tien. Näin voit varmistaa yksityisyytesi tilanteen niin vaatiessa. Näppäimessä on helposti tunnistettava hupullinen hahmo. Kun painat sitä toisen kerran, pääset jatkamaan siitä, mihin jäit.

  Cherry MX RGB -mekaaniset kytkimet

  Cherry MX RGB -kytkimillä varustettu ROG Strix Scope TKL -pelinäppäimistö tarjoaa tarkan mekaanisen tuntuman, jota pelaajat ja harrastajat rakastavat. Huippulaatuiset kytkimet on valmistettu Saksassa, ja ne tunnetaan optimaalisesta käyttötuntumastaan jokaisella painalluksella. 

  Sisäinen muisti

  Tallenna jopa viisi mukautettua profiilia oletuskonfiguraation rinnalle ja käytä niitä milloin ja missä tahansa. Tallenna makrot lennossa ja liitä ne täysin ohjelmoitaviin näppäimiin. 

  Aura Sync -valaistus

  ROG Strix Scope TKL -näppäimistö on täynnä eloisaa RGB-valaistusta, jota voit komentaa. Jokaisen näppäimen alla on RGB-LED, RGB-lukitusosoittimet ja RGB ROG -logo. Se jopa projisoi pysäyttävän RGB-alavalaisimen alhaalta, laajentaen valaistusta näppäimistön ulkopuolelle. Aura Sync -valaistuksen ansiosta käytössäsi on koko värispektri ja laaja valikoima dynaamisia valotehosteita, joten voit luoda oman ainutlaatuisen järjestelmäsi. ROG Strix Scope TKL Deluxen valaistus on myös helposti synkronoitavissa laajan Aura-ekosysteemin kanssa, joten on helppo rakentaa peliympäristö, joka todella paistaa.

  Magneettinen ja ergonominen rannetuki

  ROG Strix Scope TKL Deluxe -pelinäppäimistön mukana toimitetaan ergonominen rannetuki, jossa on pehmeä pehmuste. Keinonahalla päällystetty tuki tuntuu miellyttävän viileältä ja muotoutuu luonnollisesti kätesi asentoon. Vahvat magneetit pitävät pehmustetun tuen paikallaan pelin aikana. Se on myös helppo irrottaa silloin, kun joudut muuttamaan hyökkäysasentoasi tai pakkaat näppäimistön mukaasi. 

  Armory II -ohjelmisto

  Armory II on parannettu ajuripohjainen ohjelmisto, joka tarjoaa laajemmat ohjausmahdollisuudet. Intuitiivisen käyttöliittymän avulla voit virittää ROG Strix Scope TKL Deluxen helposti pelillisyytesi mukaan – luoda profiileja, mukauttaa värejä ja valaistustehoja, yhdistää näppäimiä, tallentaa makroja ja paljon muuta. Lisäksi voit seurata laitteistotilastoja ja analysoida tietoja pelaamisen aikana.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Yleistä

  Laitteen tyyppi

  Näppäimistö

  Taustavalaisu

  RGB

  Liitäntä

  USB

  Syötelaite

  Lokalisointi ja suunnittelu

  Pohjoismaat

  Näppäimistötekniikka

  Mekaaninen

  Näppäinkytkintyyppi

  CHERRY MX Silent Red

  Rannetuki

  Kyllä

  Irrotettava kaapeli

  Yes

  Leveys

  35.6 cm

  Syvyys

  13.6 cm

  Korkeus

  4 cm

  Paino

  860 g

  Laajennus / Kytkeytyvyys

  Liitännät

  USB 2.0

  Muuta

  Väri

  Harmaa, musta

  Sisältyvät lisävarusteet

  Palm rest, ROG logotarra

  Ohjelmisto & Järjestelmävaatimukset

  Vaadittu käyttöjärjestelmä

  Windows 10 (32/64 bits)

  Valmistajan takuu

  Takuu

  24 kk

  Asiakastuki

  Asus huolto- ja tukipalvelu ma - pe klo 10.00 - 18.00. Puh: +358 (0)9 69 37 96 90 | https://www.asus.com/fi/support/