AsusROG Strix Impact II -pelihiiri90MP01E0-B0UA00

 • Suorituskykyinen 6 200 DPI:n sensorilla varustettu pelihiiri
 • Sopii sekä vasen- että oikeakätiselle
 • AuraSync RGB -valaistus

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 6200 DPI

   Liiketarkkuus

  • 220 IPS

   Nopeus

  • 1000 Hz

   Päivitysnopeus

  • 5

   Painiketta

  Asus ROG Strix Impact II -pelihiiri

  ROG Strix Impact II on kevyt ja monipuolinen molempikätinen pelihiiri, joka toimii erittäin sujuvasti. Hiiren kääntyvät painikkeet ja pehmeä kumijohto mahdollistavat nopeat napsautukset, herkän reagoinnin ja sujuvat liikkeet. Lisäksi 6 200 DPI:n sensori takaa äärimmäisen tarkkuuden. Impact II -pelihiiren ainutlaatuiset push-fit-kytkinliitännät pidentävät käyttöikää, nelitasoinen DPI-kytkin helpottaa herkkyyden säätämistä pelitapaasi sopivaksi ja osittain läpikuultava kuori viimeistelee tyylin.

  Erittäin tarkka työkalu

  ROG Strix Impact II -hiiri on suunniteltu yhteistyössä ammattipelaajien kanssa, ja tuloksena on muotoilultaan molempikätinen ja kevyt (vaivaiset 79 grammaa painava) suorituskykyinen hiiri, josta saa mukavan otteen. Hiiren 6 200 DPI:n tarkkuudella varustettu sensori seuraa kätesi liikkeitä jopa 220 IPS:n nopeudella, ja osoittimen 1 000 Hz:n päivitysnopeus takaa nopean vasteen ja tarkan hallinnan ilman jälkeäkään viiveestä. Lisäksi Impact II -pelihiiressä on viisi ohjelmoitavaa painiketta, joiden avulla voit tehdä pelisi tai pelityylisi mukaisia säätöjä.

  Kääntyvä painikemekanismi

  Koska lyhyemmät liikeradat mahdollistavat nopeammat napsautukset, on ROG Strix Impact II -hiiri varustettu kääntyvillä painikkeilla. Mekanismi tasapainottaa painikkeet jousien ja metallisaranoiden avulla ja minimoi samalla painikkeiden ja kytkimien välisen etäisyyden. Näin liikeradat ja vasteajat pysyvät mahdollisimman lyhyinä, joten pääset jokaisella napsautuksella nauttimaan ylivoimaisesta nopeudesta, vasteesta ja johdonmukaisesta reagoinnista.

  Pehmeä kumijohto

  ROG Strix Impact II on varustettu pehmeällä kumijohdolla. Johdon pehmeä kuminen rakenne ja sileä viimeistely minimoivat vastuksen ja maksimoivat liikkeiden sujuvuuden, mikä tarkoittaa vähemmän ongelmia ja enemmän voittoja.

  Nopeakäyttöinen DPI-painike

  ROG Strix Impact II -pelihiiren DPI-painikkeen avulla voit vaihtaa nopeasti neljän eri herkkyysasetuksen välillä kolmessa kustomoitavassa profiilissa. Tämän lisäksi integroitu Aura RGB -valaistus vaihtaa väriä valintasi mukaisesti ja antaa visuaalisen merkin välittömästi, kun olet saavuttanut halutun herkkyystason.

  Ainutlaatuiset Push-Fit -kytkinliitännät

  Kytkinliitäntöjen ainutlaatuinen push-fit-muotoilu tekee ROG Strix Impact II -hiiren kytkimien vaihtamisesta helppoa. Tämän ominaisuuden ansiosta voit asentaa hiireen haluamasi kytkimet ja muokata samalla painallusvoimaa ja -vastetta. Myös kuluneiden ja rikkoutuneiden kytkimien vaihtaminen käy helposti, mikä pidentää hiiren käyttöikää.

  Armoury II ja Aura Sync RGB -valaistus

  Asus Armoury II on tehostettu ajuripohjainen oheislaitteiden konfigurointiin tarkoitettu apuohjelma, joka tarjoaa monipuolisia säätömahdollisuuksia. Intuitiivisen käyttöliittymän avulla voit helposti muuttaa ROG Strix Impact II -hiiresi asetukset omien mieltymystesi mukaisiksi. Voit säätää esimerkiksi suorituskyky- ja pintakalibrointiasetuksia, ohjelmoida painikkeita ja määrittää niille toimintoja sekä kustomoida hiiren valoefektejä. Lisäksi voit seurata laitteistotilastoja ja analysoida tietoja pelaamisen aikana. ROG Strix Impact II loistaa logoon, vierityspyörään ja hiiren etuosaan integroidun Aura RGB -valaistuksen ansiosta koko mitaltaan ja valaisee samalla taistelutantereesi. Käytössäsi on lähes loputon määrä eri värivaihtoehtoja ja dynaamisia valoefektejä sekä jopa kolme tallennettavaa profiilia, joiden avulla valitsemasi kokonaisuus pysyy aina mukanasi.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Yleistä

  Laitteen tyyppi

  Hiiri

  Suunnistus

  Oikea- ja vasenkätiselle

  Leveys

  6.25 cm

  Syvyys

  12 cm

  Korkeus

  3.95 cm

  Paino

  79 g

  Väri

  Musta

  Syötelaite

  Liitettävyystekniikka

  Langallinen

  Liitäntä

  USB

  Liikkeen havaitsemistekniikka

  Optinen

  Painikkeiden määrä

  5

  Liiketarkkuus

  6200 dpi

  Suorituskyky

  30 G maksimaalinen kiihdytys, seurantanopeus 220 ips

  Ominaisuudet

  Ohjelmoitavat painikkeet, vierityspyörä, on-the-fly DPI-kytkin, OMRON-kytkimet, 4 DPI-tasoa, 1000 Hz:n kyselytaajuus, ASUS Aura Sync RGB LED, 3 RGB-vyöhykettä

  Laajennus / Kytkeytyvyys

  Liitännät

  1 x USB - 4 nastan USB- A

  Ohjelmisto / Järjestelmävaatimukset

  Mukana tulevat ohjelmistot

  ROG Armoury

  Yhteensopivuustiedot

  Suunniteltu malleihin

  ASUS ROG Strix G GL531GU WB53

  ASUS ROG Strix G15 G512LU-AL041T, G512LW-WS74

  ASUS ROG Strix G17 G712LU-H7015T, G712LU-H7023T, G712LV-EV023T, G712LV-H7074T, G712LV-H7077T

  ASUS ROG Zephyrus G14 GA401II-025T

  ASUS ROG Zephyrus M15 GU502LV-HC049T, GU502LW-HN138T

  ASUS ROG Zephyrus S15 GX502LWS-HF020T

  ASUS ROG Zephyrus S17 GX701LWS-HG052T

  ASUS TUF Gaming F17 FX706LI-AU022T, FX706LI-H7010T

  ASUS TUF Gaming FX505DT BQ000T, HN565T, HN571T, WB72

  ASUS TUF Gaming FX505DV

  ASUS TUF505DV HN232T

  Valmistajan takuu

  Takuu

  24 kk

  Asiakastuki

  Asus huolto- ja tukipalvelu ma - pe klo 10.00 - 18.00. Puh: +358 (0)9 69 37 96 90 | https://www.asus.com/fi/support/