AsusROG Gladius III Wireless -pelihiiri90MP0200-BMUA00

 • Kolmitilainen liitettävyys – yhdistä ultranopealla 2,4 GHz:n RF-signaalilla, energiatehokkaalla Bluetooth LE:llä tai langallisella USB:lla
 • Jopa 26 000 dpi, 400 IPS, 1000 Hz – virheetön ja välitön pelikokemus
 • Armoury Crate -ohjelmisto – optimoi Asus ROG Gladius lll Wireless -pelihiiri pelityylisi mukaiseksi

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 26 000

   DPI

  • 400

   IPS

  • 1000

   Hz

  • Armoury Crate

   Ohjelmisto

  Asus ROG Gladius III Wireless -pelihiiri

  Asus ROG Gladius III Wireless -hiiren ergonominen muotoilu takaa mukavuuden myös pidempien pelisessioiden aikana, ja ainutlaatuinen Push-Fit Switch Socket II -suunnittelu varmistaa yhteensopivuuden sekä mekaanisten että Omron-optisten mikrokytkinten kanssa. Hiiri on viimeistelty joustavalla ROG Paracord -johdolla ja pyöreäreunaisilla 100 % TPFE -hiirentassuilla huippusulavan liikkeen varmistamiseksi. Lisäksi Aura RGB -valaistus tuo tyylikkyyttä pelikokemukseesi.

  Klassinen epäsymmetrinen muotoilu

  Asus ROG Gladius III Wirelessin klassinen epäsymmetrinen muotoilu soveltuu erinomaisesti oikean käden otteisiin ja se tarjoaa pitkäkestoista käyttömukavuutta. Hiiri on myös 30 % kevyempi kuin edeltäjänsä, joten sen käyttäminen on entistäkin nopeampaa ja sulavampaa.

  Kolmitilainen liitettävyys

  Asus ROG Gladius III Wirelessin voi yhdistää ultranopealla 2,4 GHz:n RF-signaalilla, energiatehokkaalla Bluetooth LE:llä tai langallisella USB:llä. Valitse paras vaihtoehto pelitilanteen mukaan.

  Huipputason suorituskyky

  Huippuluokan optinen sensori täyttää tarkkuusvaatimuksesi. Asus ROG Gladius III Wireless -hiiren 100–26 000 dpi:n skaala (1 % poikkeamalla) varmistaa virheettömän käytön jopa 400 tuuman matkalla sekunnissa 50 g:n kiihtyvyydellä. 1 000 Hz:n osoittimen sijainnin päivitysnopeus 2,4 GHz:n langattomassa ja langallisessa tilassa tarjoaa viiveettömän ja välittömän käyttökokemuksen. Asus ROG Gladius III Wirelessissa on 19 000 dpi:n optinen anturi, joka on viritetty poikkeuksellisesti 26 000 dpi:n tarkkuuteen.

  Asus ROG Gladius III Wireless – välitöntä toimintaa

  Asus ROG Gladius III:ssa on ainutlaatuinen kääntyvä painikemuotoilu, jossa painike ja kytkin ovat kiinni toisissaan, mikä varmistaa välittömän toiminnan. Lisäksi optimoitu laiteohjelmisto suodattaa tahattomat hiiren napsautukset sekä mekaanisilla että optisilla mikrokytkimillä, joten saat etulyöntiaseman kilpapelaamiseen.

  Push-Fit Switch Socket II

  Push-Fit Switch Socket II -kytkinliitännän avulla voit vaihtaa nopeasti perinteisten 3-napaisten mekaanisten kytkinten ja uusimpien 5-napaisten Omron-optisten mikrokytkinten välillä. Vahvistettu liitäntä vähentää tärinää, jotta painallukset rekisteröityvät tasavarmasti.

  ROG-mikrokytkimet

  Uusilla ROG-mikrokytkimillä on 70 miljoonan napsautuksen käyttöikä ja sähköliitännät on kullattu kestävyyden parantamiseksi. Tiukat ROG-valmistusstandardit varmistavat, että jokainen yksittäinen kytkin tarkastetaan ja lajitellaan niin, että vasemmat ja oikeat kytkimet paritetaan painallusvoiman poikkeaman pitämiseksi +/- 5 gf:n sisällä yhtenäisen painallustuntuman takaamiseksi.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Yhteystekniikka: Langaton

  Langaton teknologia: RF 2,4 GHz + Bluetooth

  Langallinen liitäntä: USB

  Resoluutio: 100 dpi - 26 000 dpi

  Oikeakätinen muotoilu

  Kaapeli: 2 m ROG Paracord -kaapeli

  Ohjelmisto: Armoury Crate

  Usean laitteen liitettävyys

  Omni-hiiritassut - Integroidut 100 % teflon (PTFE) -hiiritassut

  Viisi sisäistä muistiprofiilia

  Kääntyvä painikemekanismi

  Max nopeus: 400 IPS

  Akunkesto: 55 h 2,4 GHz:n radiotaajuudella tai jopa 96 h Bluetooth-yhteydellä (akunkesto testattu ilman RGB-valaistusta)

  Mitat: 123 mm x 68 mm x 44 mm

  Paino: 89 g,

  Myyntipakkauksen sisältö: 1 x ROG Gladius III -pelihiiri, 2 x mikrokytkin, 1 x ROG switch tweezer, 1 x ROG-tarra, 4 x hiiritassut, 1 x QSG, 1 x takuukirja

  Takuu: 24 kk