AsusROG Falchion -pelinäppäimistö90MP01Y0-BKNA01

 • Sopii vaativallekin pelaajalle - ensiluokkaiset Cherry MX Red -kytkimet
 • Kaksi liitäntätapaa ja jopa 450 tunnin akunkesto
 • 65 % -kokoinen näppäimistö ei vie liikaa pöytätilaa

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 2,4 GHz RF

   Yhteys

  • 100 %

   Anti-ghosting

  • Windows 10

   Tuki

  • 450 h

   Akunkesto

  Asus ROG Falchion -pelinäppäimistö

  ROG Falchion on 65 % -kokoinen mekaaninen näppäimistö, jossa on vuorovaikutteinen kosketuspaneeli ja innovatiivinen, kaksitoiminen suojakansi. Näppäimistössä on kestävät PBT-muovista kaksoisvaletut ROG-näppäinhatut sekä mekaaniset Saksassa valmistetut Cherry MX Red -kytkimet, jotka varmistavat tarkat ja tunnokkaat painallukset. ROG Falchion käyttää pelikäyttöön suunniteltua 2,4 GHz:n RF-yhteyttä, jonka vastenopeus on 1 ms, ja sen akku kestää jopa 450 tuntia yhdellä latauksella.

  Kompakti koko interaktiivisella kosketuspaneelilla

  ROG Falchion on 65 %:n kokoluokkaa, vain 306 mm pitkä, antaen käyttöösi kaikki normaalin näppäimistön toiminnot viemättä liikaa pöytätilaa. Näppäimistön vasemmalla puolella olevan innovatiivisen kosketuspaneelin avulla voit helposti säätää äänenvoimakkuutta tai luoda pikavalintoja sovellusten vaihtoon tai kopiointiin ja liittämiseen. Voit myös ohjelmoida kosketuspaneelin makronäppäimeksi helpottamaan pelaamistasi.

  Cherry MX Red -kytkimet ROG-näppäinhatuilla

  ROG Falchion käyttää Cherry MX Red -kytkimiä, jotka antava sinulle sekä pelaajien että innokkaiden harrastajien suosiman tarkan mekaanisen tuntuman. Huippuluokan saksalaisvalmisteiset kytkimet ovat kuuluisia optimaalisesta toiminnastaan ja reagoinnistaan jokaiseen painallukseen. Laadukkaan tuntuman viimeistelevät kaksoisvaletut ROG PBT -näppäinhatut. Näppäinten suunnittelua on optimoitu käyttämällä keskikorkeita näppäinhattuja ja lyhyempää vartta, mikä vähentää näppäinten heilumista ja saat mukavamman käyttökokemuksen.

  100 % anti-ghostin ja N-key rollover varmistavat, että jokainen painallus rekisteröidään erikseen siitä, riippumatta montaako näppäintä painat. Voit halutessasi poistaa kosketuspaneelin ja Windows-näppäimen käytöstä ja nauttia pelaamisesta ilman häiriöitä.

  Kaksi liitäntätapaa ja jopa 450 tunnin akunkesto

  Voit yhdistää ROG Falchion -pelinäppäimistön, joko lähes viivettömän 2,4 GHz:n RF-yhteydellä tai langallisesti USB:llä. ROG Falchionissa on jopa 450 tunnin akunkesto ja pikalatausominaisuuden ansiosta saat ladattua jopa 32 tuntia käyttöaikaa vain 30 minuutin latauksella. 

  Innovatiivinen suojakansi ja RGB-valaistus

  Läpinäkyvä, polygarbonaatista valmistettu suojus tarjoaa erinomaista suojaa, kun laitat ROG Falchion -näppäimistösi varastoon tai otat sen mukaan laneille. Voit myös asettaa suojuksen näppäimistön alle, jolloin alapuolen RGB-valaistuksen ilme muuttuu. Aura Sync RGB:n avulla voit ohjata koko värispektriä sekä monia erilaisia dynaamisia valoefektejä, joten voit tehdä näppäimistöstäsi täysin omannäköisesi.

  Armoury Crate -ohjelmistolla voit Aura Syncin avulla synkronoida kaikki Aura sync -yhteensopivat laitteesi, jolloin saat luotua järjestelmääsi yhtenäisen valaistuksen. Armoury Cratella voit myös muokata käyttäjäprofiileja, muuttaa näppäinten toimintaa, tallentaa makroja ja jopa seurata laitteiston tietoja pelin aikana. Voit tallentaa ROG Falchion -pelinäppäimistöösi jopa kuusi profiilia, joista enintään viisi voi olla täysin muokattuja.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Yleistä

  Laitteen tyyppi

  Näppäimistö

  Taustavalaisu

  RGB

  Liitäntä

  USB, 2.4 GHz

  Syötelaite

  Tyyppi

  Langaton

  Näppäimien määrä

  68

  Hot Key -toiminto

  Volyymi, makropainikkeet, taustavalon hallinta, Windows key lock, Fn-näppäinlukko

  Näppäimistötekniikka

  Mekaaninen

  Näppäinkytkintyyppi

  CHERRY MX RGB Red

  Anti-ghosting

  Kyllä

  Irrotettava kaapeli

  Yes

  Leveys

  30.5 cm

  Syvyys

  10.1 cm

  Korkeus

  3.85 cm

  Paino

  520 g

  Muuta

  Sisältyvät lisävarusteet

  Suojakotelo

  Ohjelmisto & Järjestelmävaatimukset

  Mukana tuleva ohjelmisto

  Armoury Crate

  Akku / paristo

  Tyyppi

  Uudelleenvarattava

  Akun kesto (jopa)

  450 tunti(a)

  Valmistajan takuu

  Takuu

  24 kk

  Asiakastuki

  Asus huolto- ja tukipalvelu ma - pe klo 10.00 - 18.00. Puh: +358 (0)9 69 37 96 90 | https://www.asus.com/fi/support/