AsusROG Chariot -pelituoli90GC00E0-MSG010

 • Huippulaadukas pelituoli, joka tarjoaa arvokkaan urheiluauton istuimen tuntuman kotona
 • Aura-RGB valaistus mahdollistaa jopa Fast and the Furious -tasoisen fiiliksen
 • ROG Cybertext -nauhat tuolin selkäosassa mahdollistavat pelitarvikkeiden helpon saatavuuden

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • Aura RGB

   Valaistus

  • 85-165°

   Selkänojan säätö

  • Cybertext

   ROG

  Asus ROG Chariot

  Asus ROG Chariot -pelituolissa voit kokea samanlaista mukavuutta ja tyylikkyyttä kuin arvokkaan urheiluauton kyydissä. Fast and the Furious -tasoisen fiiliksen täydentää Aura-RGB valaistus. Valoshown ohjaamiseen saat roiskesuojatun kaukosäätimen, jonka kautta voit valita valaistuksen värin, kirkkauden, tyylin ja nopeuden. Valaistus saa virtansa varavirtalähteestä, jolle on oma tasku tuolissa. Erikoisuutena tuolin takaa löytyy myös ROG Cybertext -kuvioidut nauhat, joiden lenkkeihin voit ripustaa haluamasi pelivarusteet. Tarrapikakiinnityksen avulla pidät repun, headsetin tai muut kevyet varusteet kätevästi saatavilla.

  Säädä itsellesi täydelliseksi

  ROG Chariot on luotu mukavuutta ajatellen. Sen kylmäkovetetut vaahtomuovipehmusteet ja kestävä keinonahkapinta luovat erittäin mukavan tuolin istua. Voit liu’uttaa sen säädettävän vaahtomuovisen pääntuen pystysuunnassa juuri sinulle sopivaan asentoon. Muistivaahdosta valmistettu ristiseläntuen paikka on kätevästi säädettävissä, ja sen voit tarvittaessa myös irroittaa. Neljään suuntaan säädettävät kädensijat takaavat optimaalisen asennon käsillesi. Tuolin selkänoja on kallistettavissa jopa 145 asteen kulmaan rennompaa pelaamista tai striimien katselua varten. Tuolissa on myös lukitus, jonka avaamalla se kallistuu ja keinuu. Tuolin täysteräsrunko on suunniteltu pitkää ikää ajatellen. PU-pinnoitetut pyörät tekevät liikkumisesta tuolilla sulavaa ja suojaavat myös lattiaa naarmuilta. Class 4-luokiteltu kaasujousi on suunniteltu kestämään päivittäisen käytön vaatimuksia.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Mitat: 730 x 730 x 1260 - 1350 mm

  Paino: 25,5 kg

  Selkänojan säätö: 85-165 astetta

  Renkaat: 65 mm PU-päällystetty

  Takuu: 24 kk

  Asiakastuki: Asus huolto- ja tukipalvelu ma - pe klo 10.00 - 18.00. Puh: +358 (0)9 69 37 96 90 | https://www.asus.com/fi/support/