AsusROG Chariot Core -pelituoli90GC00D0-MSG010

 • Tyylikäs, kestävä ja turvallinen pelituoli ensiluokkaisista materiaaleista
 • 4D-säädettävät kädensijat ja lukittava kallistusmekanismi jopa 145 asteeseen saakka
 • Runko tukevaa terästä, ristiseläntuki mukavaa muistivaahtoa, pinnoite hengittävää keinonahkaa

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 4D

   Kädensijat

  • Teräs

   Runko

  • Keinonahka

   Pinnoite

  Asus ROG Chariot Core -pelituoli

  Asus ROG Chariot Core -pelituolissa voit tuntea samanlaista tyylikkyyttä ja nautintoa kuin ensiluokkaisen urheiluauton ratissa. Sen ominaisuuksiin kuuluvat vaahtomuovinen pääntuki, muistivaahdosta valmistettu ristiseläntuki, hengittävä keinonahkapinta, 4D-säädettävät kädensijat, lukittava kallistusmekanismi ja erittäin kestävät osat. Chariot Core tuo turvaa, käyttömukavuutta ja tyylikkyyttä – voit keskittyä rauhassa peliareenan tapahtumiin.

  Suunniteltu mukavuus edellä

  Säädettävän vaahtomuovisen pääntuen voi liu’uttaa vaivattomasti pystysuunnassa juuri sopivaan asentoon. Ominaisuus on saatavilla ensimmäistä kertaa pelituolissa. Chariot Coren muistivaahdosta valmistetun ristiseläntuen paikka on kätevästi säädettävissä, ja sen voi myös halutessaan irrottaa.

  4D-säädettävät kädensijat

  Kummankin kädensijan korkeus, syvyys, vaaka-asento ja kulma ovat helposti säädettävissä portaattomasti, joten voit säätää ne itsellesi täydellisiksi.

  Nosta, laske, kallista, keinu tai lukitse

  Tuoli on hetkessä kallistettavissa jopa 145 asteen kulmaan ja takaisin pystyasentoon, joten voit vaihdella silmänräpäyksessä rennon ja valppaan asennon välillä. Voit myös nostaa tai laskea korkeutta tarpeen mukaan. Kun optimaaliset kulmat ovat löytyneet, voit helposti lukita asetukset. Lukituksen avatessasi Chariot Core kallistuu ja keinuu kehosi mukana huolehtien mukavasta asennosta samalla kun itse syvennyt peliin.

  Kaikki käsillä

  ROG Chariot Coren takana on kätevä lenkki, johon voit ripustaa tarvitsemasi pelivarusteet. Nopean ja jämäkän tarrakiinnityksen avulla pidät repun, kuulokemikrofonin tai muut kevyet varusteet kätevästi tallessa.

  Tehty kestämään

  ROG Chariot Coren kylmäkovetetut vaahtomuovipehmusteet ja kestävä keinonahkapinta varmistavat erittäin hyvän käyttömukavuuden, ja hengittävä pinta on myös helppo pitää puhtaana. Tuolin täysteräsrunko on suunniteltu pitkäkestoiseen käyttöön, ja PU-pinnoitetut pyörät tekevät tuolin liikkeistä sulavia ja suojaavat lattiaa vaurioilta.

  Lujatekoinen ja turvallinen

  ROG Chariot Coren turvallisuus varmistetaan käyttämällä vain laadukkaita osia. Tukeva viisisakarainen ristikkojalka on tehty vahvasta alumiiniseoksesta, ja korkealuokkainen Class 4 -luokiteltu kaasujousi on tehty kestämään päivittäisen käytön vaatimuksia.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Mitat: 730 x 730 x 1260-1350 mm (pituus x leveys x korkeus)

  Paino: 25,5 kg

  Alusta: viisisakarainen alumiiniseosjalka

  Käsinojien tyyppi: 4D

  Lukitus: kyllä

  Säätökulma: 85 - 165 astetta

  Kaasujousi: Chassis 4

  Pyörät: 65 mm, PU-pinnoite

  Takuu: 24 kk

  Asiakastuki: Asus huolto- ja tukipalvelu ma - pe klo 10.00 - 18.00. Puh: +358 (0)9 69 37 96 90 | https://www.asus.com/fi/support/