AsusChromeBook CX1 14"CX1400CNA-EB0163/T

 • Täydellinen liikkuvaan käyttöön – painoa vain 1,45 kg ja paksuutta 1,87 cm
 • Virtaa koko päiväksi – jopa 12 tunnin akunkesto
 • Kestävä runko suojaa kovemmassakin käytössä iskuilta ja kolhuilta

VäriHopea

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 14"

  Näytön koko

 • Intel Celeron

  Suoritin

 • 8 Gt

  Keskusmuisti

 • 64 Gt

  Tallennustila

Asus ChromeBook CX1 14"

Tyylikäs 14” ChromeBook-kannettava on varustettu nopealla ja helppokäyttöisellä Chrome OS -käyttöjärjestelmällä. Kannettava soveltuu erinomaisesti niin opiskeluun, kevyeen työskentelyyn kuin päivittäiseen kotikäyttöön. Tietokoneessa on Intel Celeron N3350 -suoritin, 8 Gt DDR4-keskusmuistia ja 64 Gt eMMC -tallennustilaa.

Tehoa ja vapautta

Asus ChromeBook CX1 parantaa tuottavuuttasi ja tekee liikkeellä olosta entistä hauskempaa. Se on kevyt ja erittäin helposti kannettava ja se saa tehonsa kaksiytimiseltä Intel -Celeron N3350 -suorittimelta, minkä ansiosta suosikkisovellustesi käyttö sujuvaa ja nopeaa. Kun käytät lisäksi Google Workspacea ja muita Google Play Storen tuottavuussovelluksia, selviät päivän töistä vikkelästi paikasta riippumatta. ChromeBook CX1:n pitkä, jopa 12 tunnin akunkesto tuo elämääsi lisää vapautta. Kapean kehyksen ansiosta kompaktiin laitteeseen on saatu mahtumaan laajempi näyttö, joka mahdollistaa tehokkaan moniajon ja mukaansatempaavan viihteestä nauttimisen. Lisäksi laite tarjoaa pääsyn Googlen laajaan tarjontaan, kuten Google Play Storen monipuoliseen työ- ja viihdekäyttöön tarkoitettujen sovellusten valikoimaan. Tehokkaan suorituskyvyn, vankan tietoturvan ja näppärien ominaisuuksiensa ansiosta Asus ChromeBook CX1 soveltuu erinomaisesti niin opiskelijoille kuin muillekin kätevää kannettavaa kaipaaville.

Tuottavuutta tukeva kuva

Asus ChromeBook CX1 -kannettavassa on ultrakapea kehys, joten sen kompaktiin runkoon on saatu mahtumaan jopa 14” tuuman näyttö immersiivisellä 77 % näyttö-runkosuhteella. Koska laitteen himmeä, heijastamaton pinta vähentää häiritseviä heijastuksia, voit keskittyä paremmin käsillä olevaan tehtävään ja saada enemmän aikaan myös liikkeellä ollessasi. Heijastamattoman pinnan ansiosta kannettava selviää loistavasti myös haastavassa valaistuksessa.

Täydellinen liikkuvaan käyttöön

Kompakti, vain 1,45 kg painoinen ja 1,87 cm paksu Asus ChromeBook CX1 -kannettava kulkee kevyesti mukanasi niin koulussa, työmatkoilla kuin vapaa-ajalla. HD-webkameran ja Wifi 5 -yhteyden ansiosta voit osallistua kätevästi videopalavereihin tai etäluennoille missä ja milloin tahansa.

Chrome OS helpottaa elämääsi

Chrome OS on fiksu käyttöjärjestelmä, joka on tehty helpottamaan elämääsi. Se on helppo asentaa ja se hoitaa puolestasi kaikki päivitykset taustalla ilman, että joudut keskeyttämään puuhiasi ja käynnistämään konetta uudelleen. Sinun ei tarvitse huolehtia myöskään turvallisuudesta, sillä Chromebookissa on sisäänrakennettu virustorjunta ja Google Security Chip -turvasiru. Käytössäsi on myös Google Play Storen loputon sovellus- ja pelivalikoima.

Asus ChromeBook CX1 – kestää haastavampiakin olosuhteita

Rakenteeseen tehtyjen vahvistusten myötä Asus ChromeBook CX1 -kannettavan runko on entistä kestävämpi ja se selviää kovemmassakin käytössä. Lisäksi runko kestää alan johtavat ja Yhdysvaltain armeijan vaatimat MIL-STD 810H -testit, jotka ovat tiukemmat ja vaativammat kuin koskaan ennen. Laitteen kestävyys varmistetaan myös tiukoilla sisäisillä testeillä, kuten paneelin painetestillä, iskutestillä ja pudotustestillä. Voit siis luottaa siihen, että laite kestää käytössäsi niin arkiset iskut kuin kolhutkin.

Asus_chromebook_02

Suorituskyky

Työ sujuu kuin leikki

Chromebook saa tehonsa Intel-prosessorilta, minkä ansiosta suosikkisovellustesi käyttö on erittäin sujuvaa. Kun käytät lisäksi Google Workspacea ja muita Play Storen sovelluksia, selviät päivän töistä vikkelästi.

Asus_chromebook_01

Näyttö

Mukaansatempaava kuva

Chromebook -kannettavassa on ultrakapea kehys sekä mattapinta, joka vähentää harmittavia heijastuksia. Tuloksena on kannettava tietokone 77-78% näyttö/runko-suhteella, mikä minimoi koon tuottavuuden maksimoimiseksi.

Asus_chromebook_03

Sarana

Vaivatonta ideoiden jakamista

Chromebook voidaan 180°:n saranan ansiosta avata täysin litteäksi pöydälle. Kun laite on tässä asennossa, ideoiden, kuvien ja suunnitelmien jakaminen käy helposti ystävien, kollegoiden tai asiakkaiden kanssa työskennellessä.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Näytön koko: 14"

Resoluutio: FHD (1920 x 1080)

Paneeli: FHD, 250 nits, Anti-glare display

Kosketusnäyttö: Ei

Suoritin: Intel Celeron N3350

Suorittimen teho: 1,1 GHz (2 Mt välimuisti, turbo jopa 2,4 GHz, 2 ydintä)

Käyttöjärjestelmä: Chrome OS

Keskusmuisti: 8 Gt DDR4

Näytönohjain: Integroitu Intel HD Graphics 500

Ääni: Sisäänrakennettu kaiutin

Web-kamera: 720 p HD-kamera

Akku: 38 WHrs, 2S1P, kaksikennoinen litiumioniakku, jopa 12 tunnin akunkesto

Muistikorttipaikka: MicroSD-kortinlukija

Liitännät: 2 x USB-A 3.2 Gen 1, 2 x USB-C 3.2 Gen 1, 1 x 3,5 mm kuuloke-/mikrofoniliitäntä

Wifi: Wifi 5 (802.11ac)

Bluetooth: 4.2 (Dual band) 2*2

Kiintolevy: 64 Gt eMMC

Optinen asema: Ei optista asemaa

Mitat: 32,65 x 22,87 x 1,87 ~ 1,87 cm

Paino: 1,45 kg

Myyntipakkauksen sisältö: Asus Chromebook CX1 14" -kannettava, virtalähde

Takuu: 24 kk

Asiakastuki: Asus huolto- ja tukipalvelu ma - pe klo 10.00 - 18.00. Puh: +358 (0)9 69 37 96 90. https://www.asus.com/fi/support/