AppleWatch Ultra Trail-rannekkeellaMNHK3KS/A

 • Valmiina tositoimiin – kaikkein järein ja kyvykkäin Apple Watch, joka on suunniteltu vaelluslajeihin, vesiurheiluun ja kestävyysharjoitteluun
 • Tehty äärimmäisiin olosuhteisiin – avaruusteollisuustason titaanista valmistettu 49 mm kuori, huikea akun kesto, edistyksellisten anturien kanssa toimivat erikoisapit ja uusi muokattava Toiminto-painike
 • Suuri ja kirkas Apple Watch -näyttö – aina päällä oleva Retina-näyttö on helppolukuinen kaikissa olosuhteissa

VäriKelta-beige

Valitse kokoS/M (130–180 mm)

YhteydetGPS + Cellular

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 49 mm

  Kuori

 • GPS+Cellular

  Yhteydet

 • IP6X

  Luokitus

 • Jopa 36 h

  Akun kesto

Apple Watch Ultra Trail -rannekkeella

Kello, joka rikkoo rajoja. Urheilijoille, jotka rikkovat ennätyksiä. Valmiina tositoimiin. Tutustu kaikkien aikojen järeimpään ja kyvykkäimpään Apple Watchiin. Siinä on vahva titaanikuori, tarkka kaksitaajuuksinen GPS, jopa 36 tunnin akunkesto, mobiiliyhteydet ja kolme erikoisranneketta kaikenlaisille urheilijoille ja seikkailunhaluisille.

Trail‑ranneke. Pitkässä juoksussa mukavin.

Suunniteltu kevyeksi, ohueksi ja joustavaksi. Siinä on vaivaton lenkkikiinnitys, jota voi säätää nopeasti treenien aikana. Tekstiilin joustavuuden ansiosta optimaalisen istuvuuden säätäminen käy kätevästi.

Uraauurtavaa suunnittelua

Apple on rakentanut ylivertaisen urheilukellon, jonka jokainen yksityiskohta on hiottu pikkutarkasti, ennätyk­sellinen suorituskyky mielessä. Kellossa käytetyssä titaanissa keveys, lujuus ja korroosion­kestävyys ovat täydellisessä tasapainossa. Uudelleen muotoillun kuoren korkea reuna ympäröi tasaista safiirilasia ja suojaa sitä reunaan kohdistuvilta iskuilta. Digital Crownia ja sivupainiketta on suurennettu, joten niitä on helpompi käyttää vaikka käsineet kädessä.

Isoin ja kirkkain Apple Watchin näyttö tähän mennessä

Suora auringonvalo ei ole mikään ongelma aina päällä olevalle Retina-näytölle, jonka kirjjaus on huimat 2000 nitiä, mikä on kaksinkertainen määrä muihin Apple Watch -malleihin verrattuna. Ja isommalla näytöllä on enemmän tilaa treenitiedoille ja yksityiskohtaisille kellotauluille. Erityisesti Apple Watch Ultralle tarkoitetussa Suunnannäyttäjä-kellotaulussa on kello, joka muuntuu reaaliajassa toimivaksi kompassiksi ja jossa on tilaa kahdeksalle komplikaatiolle. Hämärissä valo-olosuhteissa voit aktivoida yötilan Digital Crownia pyörittämällä ja kellotaulu muuttuu kirkkaan­punaiseksi.

Oikopolku toimintoihin

Uudesta Toiminto-painikkeesta pääset nopeasti käyttämään erilaisia toimintoja. Se on muokattavissa haluamallasi tavalla, ja pääset sen kautta muun muassa treeniasetuksiin, merkkaamaan Kompassin reittipisteitä tai aloittamaan sukelluksen. Se on täynnä potentiaalia, – aivan kuten sinäkin.

Kaikki paikoillaan ja valmiina

Apple Watch Ultra on hyödyllinen ja monipuolinen, ranteessa kulkeva työkalu. Sen uskomattomat kyvyt mahtuvat hämmästyttävän pieneen tilaan.

GPS-antenni: Tarkka kaksi­taajuuksinen GPS antaa täsmälliset sijainti­tiedot matkan, vauhdin ja reittien laskemiseen.

Kaksi kaiutinta: Toinen kaiutin parantaa äänenvoimakkuutta puheluita ja Siriä varten.

Turvaoranssin värinen Toiminto-painike: Valitse, haluatko merkitä painikkeella Kompassin reittipisteen, aloittaa reitin jäljityksen, vaihtaa treeniasetuksia tai vaikka aloittaa sukelluksen. Aktivoi sireeni pitämällä painiketta pohjassa.

Sireeni. Tuottaa 86 desibelin äänimerkin hälyttäessään apua. Ääni kuuluu jopa 180 metrin päähän.

Sivupainike: Käytä turvaominaisuuksia sivupainikkeella. Soita hätäpuhelu pitämällä painettuna, hae SOS-tietosi tai käytä sireeniä. Se on hiukan koholla kuoresta, jotta sitä voi käyttää käsineet kädessä.

Kolmen mikrofonin järjestelmä: Mukautuva algoritmi valitsee tuulisissa olosuhteissa äänen kannalta parhaan mikrofonin. Koneoppiminen suodattaa kohinan pois, jotta ääni on mahdollisimman selkeä.

Syvyysmittari: Mittaa reaaliaikaisesti veden lämpötilan ja syvyyden 40 metriin saakka.

Digital Crown: Suurempi halkaisija ja karheampi uritus tekevät siitä helppokäyttöisemmän.

Käyttölämpötila: -20–55 °C Käyttö­lämpötila kellon ollessa ranteessa. Kestää niin hyiset vuorenhuiput kuin polttavan autiomaan kuumuuden.

Akunkestoa päiväkausiksi

Kun olet toista päivää vaeltamassa, triathlonin viimeisellä osuudella tai sukeltamassa koralliriutalla, et halua pelätä akun loppumista. Kaikkien aikojen pisimmän akunkeston ansiosta voit tehdä lähes mitä vain ja virtaa jää silti ylikin. Jopa 36 tuntia normaalikäytössä. Jopa 60 tuntia alhaisen virran tilassa.

Numerot puolellasi

Urheilijana kehittyminen vaatii tarkkaa dataa ja sen ymmärtämistä. Treeni-appiin tehdyt päivitykset, kuten uudet näkymät ja mittarit, tarjoavat kaiken tarvitsemasi tiedon, jotta voit yltää huipputuloksiin – ja myös ylittää ne. Isommalle näytölle mahtuu jopa kuusi mittaustietoa yhteen näkymään.

Sykealueet: Näet lukemasi nopeasti. Harjoittelu­alueet lasketaan automaat­tisesti ja muokataan sopiviksi terveys­tietojesi perusteella, tai voit luoda ne itse manuaali­sesti.

Juoksumittari: Voit seurata, miten taloudellisesti juokset lisäämällä näkymiisi askeleen pituuden, maakosketusajan ja pystyliikkeen.

Juoksuteho: Välittömästi toimintaasi mittaava Juoksuteho auttaa pysyttelemään tasolla, jota jaksat pitää yllä.

Toiminto-painike: Juokse kellontarkasti. Voit mitata edistymistäsi äärimmäisen tarkasti muokkaamalla Toiminto-painikeen säätämään treenivalintojasi, merkitsemään juoksu­osuuksia tai siirtymään seuraavaan intervalliin.

Todellinen edelläkävijöiden GPS

GPS:n suorituskyky on ratkaisevan tärkeä urheilijoille, jotka haluavat treenitietonsa mahdollisimman tarkasti niin kaupungin kaduilla kuin luonnossa. Apple Watch Ultrassa on uusi tarkka kaksi­taajuuk­sinen GPS-järjestelmä, joka tarjoaa vaikuttavaa täsmällisyyttä kaikkein vaikeimmissakin olosuhteissa.

Kompassin uusi suunta

Tarkka kompassi on yhtä oleellinen luonnossa suunnistaessa kuin kunnolliset jalkineetkin. Uudelleen suunniteltu Kompassi-appi tarjoaa uudenlaisia näkymiä ja toimintoja, jotka nostavat kellon kanssa suunnistamisen seuraavalle tasolle.

Maata mullistava. Myös merellä.

Rakennettu kestämään kovaakin menoa niin vesiskootterin kyydissä kuin leijalautaillessa. Apple Watch Ultrassa on uusi syvyysmittari. Se tarjoaa myös laite- ja vapaasukelluksessa tarvittavia tietoja jopa 40 metrin syvyyteen saakka.

Täysvarusteltu sukellustietokone: Apple Watch Ultran Oceanic+‑appi tuo ranteeseesi aidon sukellus­tieto­koneen, joka on suunniteltu yhteistyössä vedenalaisista innovaatioistaan tunnetun Huish Outdoorsin kanssa. Se on tehty vapaa-ajan laitesukellukseen ja vapaasukellukseen 40 metriin saakka, ja siinä on kaikki sukeltajien tarvitsemat keskeiset ominaisuudet. Kaiken lisäksi se on virkistävän helppokäyttöinen.

Innovaatioita pintaa syvemmältä: Syvyysmittaria käyttävä Syvyys-appi sopii erin­omaisesti snorklaukseen ja vastaaviin vedenalaisiin harrastuksiin. Näet kellonajan, sen hetkisen syvyyden, veden lämpötilan, veden alla vietetyn ajan ja saavuttamasi enimmäis­syvyyden. Apin saa jopa aktivoitumaan automaat­tisesti, kun sukellat pinnan alle.

Toiminto-painike: Paikoillanne, valmiit, sukella. Helpota kellosi hallintaa vedessä ohjelmoimalla Toiminto-painike niin, että se käynnistää Syvyys-apin tai ottaa kompassisuunnan sukeltaessasi Oceanic+-apin avulla.

Monta syytä rakastua Apple Watchiin

Rajoja rikkova kello sopii myös arkikäyttöön. Sen ominaisuudet auttavat pysymään terveenä, turvassa ja yhteyksissä joka päivä.

Uusi ruumiinlämmöntunnistus: Uusi innovatiivinen ruumiinlämmön­tunnistus tuo uudenlaista tietoa terveydestä ja helpottaa kuukautiskierron seurantaa. Lisäksi se tallentaa yön aikana ilmenevät lämpötilan muutokset, jotka voit nähdä Terveys-apissa.

Unen seuranta: Tarkkaile untasi. Katso miten pitkään viivyt kussakin kolmessa unen vaiheessa, REM‑, perus‑ ja syvä uni, ja oletko heräillyt yön aikana.

EKG: EKG-appi voi tallentaa sykkeesi ja sydän­rytmisi sähköisellä syke­anturilla. Se myös ilmoittaa, esiintyykö tiedoissa eteisvärinää, joka on yksi rytmihäiriön muoto.

Sydänterveyden ilmoitukset: Saat ilmoituksia epätavallisen matalasta tai korkeasta sykkeestä ja rytmihäiriöistä.

Veren happitaso: Saat veresi happi­tasoon liittyviä lukemia. Niiden tarjoama tieto on yleisen terveyden­tilasi kannalta olennainen mittari.

Innovatiiviset turvaominaisuudet

Uusi kolarintunnistus: Uudet tunnistimet ja kone­oppimisen algoritmi havaitsevat vakavat autokolarit ja ottavat automaat­tisesti yhteyttä hätäkeskukseen. Lisäksi Apple Watch Ultra kertoo sijaintisi hätäkeskus­päivystäjille ja ilmoittaa tilanteesta ICE-yhteyshenkilöillesi.

Kaatumisen­tunnistus: Jos laite havaitsee kaatumisen etkä kykene reagoimaan, puhelu hätäkeskukseen soitetaan automaat­tisesti, olitpa sitten kotona tai vaeltamassa.

Hätätila SOS: Pitämällä sivupainiketta painettuna voit ottaa nopeasti yhteyttä hätäkeskukseen ja ilmoittaa sijaintisi. ICE-yhteyshenkilösi saavat tietyn aikaa päivitettyjä tietoja sijaintisi muuttumisesta.

Yhteys kulkee mukanasi

Soita ja tekstaile: Mobiiliyhteys on vakiona jokaisessa Apple Watch Ultrassa. Operaattori­sopimuksella voit pysyä yhteyksissä jopa 18 tuntia koko päivän akunkestolla ja LTE-yhteydellä. Se toimii lähes missä tahansa kansainvälisellä roamingilla.

Musiikki: Striimaa suosikki­musiikkiasi, podcasteja ja äänikirjoja vuoren huipulla tai kuntosalilla

Kartat: Saat reittiohjeet ja jopa napautuksen ranteeseesi, kun on aika kääntyä.

Apple Pay: Maksa melkein mitä vain Apple Paylla. Ja käytä Lompakkoa koti­avaimena, auton­avaimena tai tarkastus­korttina.

Siri: Apple Watchilla voit tehdä Siriltä kysymällä melkein mitä vain, kuten vastaanottaa reitti­ohjeita, katsoa sää­tiedot tai kuunnella haluamasi kappaleen.

App Store: Apple Watchin App Storessa on appeja lähes mihin tahansa urheiluun tai toimintaan. Lataa appeja suoraan kelloosi ilman iPhonen ottamista esille.

Niin kaukana, mutta silti niin lähellä.

Käytä Apple Watch Ultra (GPS + Cellular) -älykellon eSIM-valmiutta ja mobiilidataa myös ulkomailla. Kansainvälisellä roamingilla voit soittaa, lähettää tekstiviestejä, striimata musiikkia ja saada apua hätätilanteessa myös ulkomailla.

Apple Watch Ultra vaatii iPhone 8:n tai uudemman, jossa on iOS 16 tai uudempi.

Ympäristö

Apple vastaa tuotteidensa ympäristöjalanjäljestä niiden koko elinkaaren ajan. Heidän tavoite on tulevaisuudessa käyttää 100 % kierrätettyjä ja uusiutuvia materiaaleja kaikissa tuotteissa ja pakkauksissa. Apple Watchissa on useita ympäristökuormitusta vähentäviä ominaisuuksia.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

49 mm titaanikuori

Toiminto-painike

Digital Crown ja tunto­palaute

Sivupainike

Kaksi kaiutinta

3 mikrofonia

S8 SiP ja 64-bittinen 2-ytiminen prosessori

Näyttö

Aina päällä oleva Retina LTPO OLED ‑näyttö

Safiirilasinen näyttö

Jopa 2 000 nitin kirkkaus

Tunnistimet

Syvyysmittari ±1 m tarkkuus

Veden lämpötilatunnistin

Ruumiinlämmön­tunnistus

Veren happitason anturi ja appi

Sähköinen sykeanturi ja EKG-appi

Kolmannen suku­polven optinen sykeanturi

Korkean ja matalan sykkeen ilmoitukset

Epäsäännöllisen sydän­rytmin ilmoitus

Kompassi

Aina päällä oleva korkeusmittari

Turvallisuus

Hätätila SOS

Kansainväliset hätäpuhelut

Sireeni

Kolarintunnistus

Kaatumisen­tunnistus

Vesi‑ ja pölytiiviys

Vedenpitävyys­luokitus 100 m

Pölytiiviysluokitus IP6X

EN13319-standardin mukainen vapaa-ajan laitesukellus 40 m saakka

Testattu MIL-STD 810H ‑standardin mukaisesti: korkeus, korkea lämpötila, matala lämpötila, äkillinen lämpötilan muutos, upotus, jäätyminen/sulaminen, jää ja jäätävä sade, iskut ja tärinä.

Yhteydet ja viestintä

Tarkka kaksi­taajuuksinen GNSS: GPS, GNSS, Galileo, BeiDou

4G LTE ja UMTS9

802.11b/g/n 2,4 GHz ja 5 GHz

Bluetooth 5.3 U1-siru (Ultra Wideband)

Tallennus­kapasiteetti

32 Gt

Ympäristövaatimukset

Käyttölämpötila ranteessa: -20–55 °C

Käyttö­lämpötila (käynnistys/lataus): 0–35 °C

Ei-toiminnallinen varastointi­lämpötila: -20–45 °C

Käyttö­lämpötila sukelluksen aikana: 0–40 °C

Suhteellinen ilmankosteus: 5–90 %, ei-kondensoituva

Mitat

Korkeus: 49 mm

Leveys: 44 mm

Syvyys: 14,4 mm

Kuoren paino: 61,3 g

Rannekkeen koko: S/M, sopii 130-180 mm ranteisiin

Valmistajan takuu

Takuu

12 kk

Asiakastuki

Apple asiakastuki puh. 0800 96372 | https://support.apple.com/fi-fi