AppleWatch Series 7MKJR3KS/A

 • Alumiinista valmistettu kuori, kaikkien aikojen iskunkestävin Apple Watchin etulasi, IP6X-pölytiiviys ja uinninkestävä rakenne
 • Aina päällä olevassa Retina-näytössä entistä enemmän näyttöalaa – kaikki sisältö entistä helpommin nähtävissä ja käytettävissä
 • Ota EKG missä ja milloin tahansa, mittaa veren happitaso, käytä mindfulnessiin ja unen seurantaan tarkoitettuja appeja sekä seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi ja kehitystäsi

VäriApilanvihreä

Valitse koko45 mm

YhteydetCellular + GPS

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 18 h

  Akunkesto

 • 32 Gt

  Tallennustila

 • GPS

  Yhteys

 • IP6X

  Pölytiivis

Apple Watch Series 7

Kaikkien aikojen suurimman ja edistyksellisimmän aina päällä olevan Retina-näytön ansiosta kaikki Apple Watch Series 7:llä sujuu entistä näyttävämmin ja paremmin. Series 7 on kaikkien aikojen kestävin Apple Watch, jossa on entistäkin iskunkestävämpi etulasi, koko päivän kestävä akku ja 33 % entistä nopeampi lataus. Edistyksellisillä toiminnoilla mittaat veren happitason, otat EKG:n milloin tahansa, ja käytät mindfulnessiin ja unen seurantaan tarkoitettuja appeja. Voit myös seurata kymmeniä eri treenejä, kuten uutuuksina taijita tai pilatesta.

Täyttä näyttöä. Valtaisa vaikutus.

Aina päällä olevassa Retina-näytössä on lähes 20 prosenttia enemmän näyttöalaa verrattuna Series 6:een. Näyttö on aina päällä, joten näet ajan ja muut kellotaulun tiedot ilman, että joudut nostamaan rannettasi tai koskettamaan näyttöä.

Inspiraatiota lähdöstä maaliin. Massiivisen motivoivaa.

Seuraa uusia taiji- ja pilates-treenejä aiempien suosikkiesi, kuten juoksemisen, joogan, uinnin ja tanssin ohella Täytä aktiivisuusympyräsi, kun saavutat omat päivittäiset tavoitteesi, ja ruoki motivaatiotasi kuuntelemalla musiikkia, podcasteja ja äänikirjoja kellostasi.  Lisäksi Apple Watch Series 7 -älykellolla on 50:n metrin vedenpitävyysluokitus (ISO-standardi 22810:2010). Voit siis käyttää kelloa matalassa vedessä, kuten uima-altaassa tai luonnonvesissä uitaessa.

Terveyden tulevaisuus. Täysnäytöllä.

Apple Watch Series 7 tarjoaa tehokkaat terveysominaisuudet ranteeseesi. Voit esimerkiksi mitata veren happitason sekä EKG:n missä ja milloin vain. Voit myös vastaanottaa korkean ja matalan sykkeen sekä epäsäännöllisen sydänrytmin ilmoitukset*. Keskity käsillä olevaan hetkeen Mindfulness-apin avulla ja saavuta nukkumistavoiteesi Uni-apilla.

*Veren happitaso apin mittaustoimintoja ei ole tarkoitettu lääketieteelliseen käyttöön, kuten omien taudinmääritysten tekemiseen tai lääkärin konsultointiin. Tiedot on tarkoitettu ainoastaan yleisen hyvinvoinnin ja kuntoilun käyttötarkoituksiin. Epäsäännöllisen sydänrytmin ilmoitus vaatii uusimman watchOS ja iOS-version. Ominaisuutta ei ole tarkoitettu alle 22-vuotiaille eikä henkilöille, joilla on todettu eteisvärinä.

Apple Watch Series 7 - GPS + Cellular

Mobiiliyhteydellä varustettu Apple Watch Series 7 GPS + Cellular pitää sinut yhteydessä itsellesi tärkeimpiin ihmisiin ja asioihin, vaikka puhelin ei olisi mukanasi. Vastaa puheluihin ja viesteihin sekä striimaa suosikkimusiikkiasi, podcasteja ja äänikirjoja. Lisäksi saat nopeasti apua Hätätila SOS:n ja kansainvälisten hätäpuheluiden avulla. 

Niin kaukana, mutta silti niin lähellä.

Käytä Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) -älykellon eSIM-valmiutta ja mobiilidataa myös ulkomailla. Kansainvälisellä roamingilla voit soittaa, lähettää tekstiviestejä, striimata musiikkia ja saada apua hätätilanteessa myös ulkomailla. Käytössäsi tulee olla iPhone 6 tai uudempi puhelinmalli sekä uusimmat ohjelmistoversiot kellossa (watchOS) sekä puhelimessa (iOS).

Huom. Apple Watch Series 7 vaatii iPhone 6s:n tai uudemman, jossa on iOS 15 tai uudempi. Apple Watch Series 7 ei sisällä virtalähdettä. Tämä on osa Applen pyrkimystä vähentää ympäristökuormitustaan. Pakkauksen mukana toimitetaan magneettinen latauskaapeli USB-C-liitännällä, jonka kanssa voit käyttää vanhaa USB-C-laturiasi tai hankkia uuden Apple-alkuperäistarvikkeen, Apple 20 W USB-C laturin.

Apple-Watch-Series-7_01

Muotoilu

Täyttä näyttöä

Yhä suurempi näyttö on luotu kellotaulun reunoja pienentämällä, tekien siitä entistä helppokäyttöisemmän. Näyttö on aina päällä, joten sinun ei tarvitse nostaa rannettasi tai koskettaa kelloa nähdäk­­sesi ajan tai muita tietoja.

Apple-Watch-Series-7_02

Kestävyys

Vaativiin suorituksiin

Series 7 on kestävin Apple Watch koskaan. Se on iskun­kestävä 50% paksummalla etulasilla, pölytiivis IP6X-sertifioinnilla sekä veden­pitävä WR50-­luokituksella. Kellossa on myös 33 % nopeampi lataus Series 6:een verrattuna.

Apple-Watch-Series-7_03

Terveys

Laajat mittaukset

Mittaa sykkeesi ja veresi happi­taso anturilla ja apilla tai ota EKG milloin vain. Uni-appi seuraa untasi ja auttaa vakiinnut­ta­maan nukkumaan­­meno­­asi. Löydä kymmeniä kuntoilu­lajeja ja seuraa kaikkea liikku­mistasi.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleinen

Tuotetyyppi

Älykello

Valmistajan mallinumero

A2476

Integroidut komponentit

Sykeanturi

Tuettu isäntälaitteen käyttöjärjestelmä

iOS 15 or later

Navigointi

GPS/GLONASS/Galileo/BeiDou/QZSS-vastaanotin

Seurantatiedot

Etäisyys, aika, poltetut kalorit, toiminta, lepotoiminta, syke, blood oxygen saturation, ECG

Äänilähtö

Kaiutin

Käyttöjärjestelmä

WatchOS 8

Käyttötyyli

Watch style

Palautetyyppi

Audio alert, tärinähälytys, visual interface, voice (intelligent assistant)

Kellonäyttö

Kyllä

Asetut tavoitteet

Kyllä

Ominaisuudet

Puhelun käsittely, musiikin etähallinta, mikrofoni, EKG tarkka sydämensyke, kalenteri-ilmoitus, tekstiviesti-ilmoitus, sähköposti-ilmoitus, kameran kauko-ohjaus, mobiili-ilmoitukset, changeable band, Kaatumisentunnistus, Hätätila SOS, epäsäännöllisen sykkeen hälytykset, perheasetus-tuki, Always-on Retina display, kiihtyvyysmittari, ympäristön valon anturi, digitaalinen kompassi, gyroanturi, barometric altimeter, optinen sydänanturi, sähköinen sydänanturi, veren happianturi

Matkapuhelin

Tekniikka

WCDMA (UMTS)

Mobiilidatayhteys

4G

Palvelun tarjoaja

Ei määritelty

SIM-kortin tyyppi

Elektroninen SIM-kortti (e-SIM)

Kansainvälinen roaming

Kansainvälinen roaming vaatii iPhone 6 tai uudemman puhelinmallin. Lisäksi käytössä tulee olla uusimmat ohjelmistoversiot kellossa (watchOS) sekä puhelimessa (iOS). Ulkomaankäytön hinnoittelu on pääliittymän mukainen.

Tallennuslaitteet

Kapasiteetti

32 Gt

Näyttö

Tyyppi

LTPO OLED - väri

Erotuskyky

352 x 430 pikseliä

Suojaus

Ion-X-lasi

Liitettävyys

3G UMTS-kaista

Kaista 1, Band 2, Band 5, Band 8, kaista 10

4G LTE-kaista

Kaista 1, Band 2, Band 3, Band 4, Band 5, Band 7, Band 8, Kaista 18, Kaista 19, Band 20, Band 25, Band 26, Band 28, Band 39, Band 40, Band 41, Band 66

Langaton liitäntä

IEEE 802.11b/g/n, Bluetooth 5.0

Input-tekniikka

Tyyppi

Kosketusnäyttö

CPU

Valmistaja

Apple

Tyyppi

S7

Ominaisuudet

W3 Apple langaton siru, U1-siru

Akku / paristo

Tekniikka

Litiumioni

Käynnistysaika (enintään)

18 tuntia

Älykellon kotelo

Kotelon muoto

Suorakulmainen

Kotelon koko

45 mm

Kruunutyyppi

Digitaalinen tuntopalautteella

Kotelo takana

Safiirilasi ja keraaminen musta

Kotelon tiedot

Midnight aluminum

Ranneke

Nimi

Urheiluranneke

Koko

Normaalikoko

Salpatyyppi

Pin-and-tuck

Materiaali

Fluoroelastomeeri

Väri

Vihreä

Internet of Things (IoT)

Internet of Things (IoT) -yhteensopiva

Yes

Älykäs avustaja

Siri

Ääniohjattu

Suora

Muuta

Esiladattu ohjelmisto

Apple Pay, GymKit

Tärisevä varoitus

Kyllä

Rungon materiaali

Lentokonelaadun alumiiniseos

Suojaus

Water-resistant, pölynkestävä, crack-resistant

Yhteensopivuusstandardit

IP6X

SAR-arvo

0,7 W/kg (pää), 1.5 W/kg (limb)

Sisältyvät lisätarvikkeet

Magnetic fast charger to USB-C cable (1 m)

Ympäristötiedot

Vedenkestävyyden maksimisyvyys

50 m

Valmistajan takuu

Takuu

12 kk

Asiakastuki

Apple asiakastuki puh. 0800 96372 | https://support.apple.com/fi-fi