AppleWatch S4 Recycled9097974

 • Suurelle 44 millin näytölle mahtuu reilusti informaatiota toiminnastasi
 • Huolehdi terveydestäsi – kaatumisentunnistus, SOS-hätätila ja rutkasti erilaisia tapoja mitata treenituloksia joogasta patikointiin tai juoksulenkkien askeltiheyteen
 • Pysy motivoituneena ja tavoitettavissa – saavuta asettamasi kuukausihaasteet, täytä päivittäiset aktiivisuusympyrät ja soita puheluita suoraan ranteesta
 • Laitteessa voi olla vähäisiä käytön jälkiä, mutta ei mitään silmiinpistävää. Älykello toimii kuin uusi.

VäriTähtiharmaa / Musta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 44 mm

   Näyttö

  • 16 Gt

   Tallennustila

  • 18 h

   Akunkesto

  • Bluetooth 5.0

   Yhteys

  Apple Watch S4 Recycled

  Apple Watch on aktiivinen elämänkumppani tilanteeseen kuin tilanteeseen. Suuri 44 millimetrin näyttö toistaa terävänä kaiken tarvitsemasi, ja lukuisten treeni- ja mittaustilojen lisäksi kello tuottaa tarkkaa dataa sydämesi kunnosta. Päivitetty sykemittari ilmoittaa esimerkiksi jos sykkeesi nousee tai laskee poikkeuksellisesti.

  Pitää huolta terveydestäsi, monella tavoin

  Apple Watch Series 4 -kellosta löytyy lukuisia toimintoja, joiden avulla motivoida pitämään terveydestään parempaa huolta. Kello tekee sitä myös konkreettisesti: jos kaadut, kello tunnistaa sen ja ottaa yhteyttä hätänumeroon automaattisesti, mikäli et erikseen hylkää soittoa. Henkisestä terveydestäsi huolta pitää kellon hengitysharjoitussovellus.

  Ei lajilla väliä, mutta liikunnalla on

  Olitpa maratonaari tai satunnaisuimari, joogaaja tai patikoija, vedenkestävästä Apple Watch Series 4 -kellosta löytyy entistä useammalle lajille räätälöityjä treenisovelluksia, joiden kautta seuraat tavoitteidesi täyttymistä ja kalorien palamista. Jos taas olet intohimoisen pikkutarkasti juoksemiseen suhtautuva treenaaja, on sinullekin hyviä uutisia: kello mittaa myös vauhtiasi suhteessa tavoiteaikaan ja askeltiheyttäsi. Lajirajoista piittaamattomille hyötyliikkujille ehdottaa sopivaa treenitilaa suoritusta mittaamaan.

  Pysy motivoituneena ja tavoitettavissa

  Kellon ruudulla olevista kolmesta aktiivisuusympyrästä näet koko ajan, kuinka lähellä päivän aktiivisuustavoitteidesi täyttyminen on, eli milloin on aika nousta penkistä ylös, kiriä päivän askelmääräsuositus kiinni tai huhkia päivän kuntoiluminuutit täyteen. Päivittäisten tavoitteidesi saavuttamisen tukena on luonnollisesti rannekokoinen personal trainer, joka kertoo sinulle edistymisestäsi ja jakaa päivän päätteeksi vinkkejä aktiivisuusympyröidesi sulkemiseksi.  Ja koska mikään ei motivoi liikkumaan kuin pieni haaste, voit haastaa Apple Watchia käyttävän kaverisikin täyttämään päivän aktiivisuustavoitteitanne kilpaa.

  Kun sinulla on asiaa, Apple Watch kuuntelee

  Kun olet liikkeessä, voit soittaa puheluita ja lähettää viestejä suoraan kellosta tai kysyä Siriltä vaikka lähimmän kuntosalin aukioloaikoja matkoillasi.

  Ekologinen ja edullinen älykello

  Telia Recycled on tarkistettu, kunnostettu ja vuoden takuulla varustettu kierrätyslaite. Laitteen akun kunto sekä toiminnot on testattu ammattilaisten toimesta, ja ennen pakettiin päätymistä kello on myös puhdistettu perusteellisesti käytön jäljistä. Käytetty älykello on hyvä valinta, mikäli haluat nauttia älykellon näppäristä ominaisuuksista kohtuuhintaan.

  Kaikki käytetyt kellot käyvät läpi huolellisen tarkistus- ja kunnostusprosessin ennen kuin ne pakataan Telia Recycled -pakkauksiin. Käytetyn älykellon hankkiminen on ekologinen valinta. Se että käytetty kello huolletaan ja uusiokäytetään, säästää luontoa kun laite ei päädy kaatopaikalle.

  Kierrätetyn tuotteen hinta on luonnollisesti pakasta vedettyä mallia edullisempi, mutta edut ovat samat kuin uudellakin. Voit maksaa älykellon kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja. Telia Recycled -kierrätystuotteet ovat myynnissä valituissa myyntipisteissämme sekä verkkokaupassamme.

  recycled_highlight_800x534_3

  Ekologinen

  Edullinen ja ekologinen valinta

  Käytetyn laitteen hankkiminen on ekologinen valinta. Se että käytetty laite huolletaan ja uusiokäytetään, säästää luontoa kun se ei päädy kaatopaikalle. Kierrätetyn laitteen hinta on luonnollisesti myös edullisempi.

  recycled_highlight_640x400_2

  Tarkistettu

  Vuoden takuulla varustettu

  Telia Recycled on tarkistettu, kunnostettu ja vuoden takuulla varustettu kierrätyslaite. Mahdollisissa kunnostuksissa käytämme vain valmistajan alkuperäisiä tarvikeosia. Laite on puhdistettu perusteellisesti käytön jäljistä.

  recycled_highlight_640x400_1

  Kuntoluokka

  Erinomainen

  Myymme ainoastaan erittäin hyvässä kunnossa olevia laitteita. Taataksemme laitteiden erinomaisen toiminnallisen kunnon edellytämme, että käytetyt laitteet ovat läpäisseet perusteellisen testauksen. CE-merkintä ja EU-hyväksyntä.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Ominaisuudet

  GPS, GLONASS, Galileo ja QZSS

  Barometrinen korkeus­mittari

  Vedenpitävä 50 metriin saakka

  Sähköinen sykeanturi (EKG-appi)

  Optinen sykeanturi

  Kiihtyvyysanturi, joka mittaa jopa 32 G:n kiihtyvyyksiä

  Gyroskooppi

  Ympäristön valoisuuden tunnistin

  16 Gt tallennustilaa

  Keramiikka- ja safiirilasitausta

  Näyttö

  44 mm

  368 x 448 pikseliä

  Näytön ala 977 mm²

  LTPO OLED Retina ‑näyttö Force Touchilla

  Kirkkaus 1 000 nitiä

  Siru

  S4 ja 64‑bittinen 2-ytiminen prosessori

  W3 (Applen langaton siru)

  Yhteydet

  Wi‑Fi 802.11b/g/n 2,4 GHz

  Bluetooth 5.0

  Virta

  Sisään­rakennettu ladattava litium­ioniakku

  Akunkesto jopa 18 tuntia

  Laitteessa on minimissään 85 % akun kapasiteetti.

  Magneettinen latauskaapeli

  Mitat

  Korkeus: 44 mm

  Leveys: 38 mm

  Syvyys: 10,7 mm

  Kuoren paino: 36,7 g

  Takuu

  12 kk

  Asiakastuki: Apple asiakastuki puh. 0800 96372 | https://support.apple.com/fi-fi

  EAN -koodi: 6105043966444

  Telian tuotekoodi: 9097974

  Valmistajan tuotekoodi: 9097974