AppleiPhone 14 Pro Max Leather Case -MagSafe-suojakuoriMPPQ3ZM/A

  • Tyylikäs nahkakuori on suunniteltu iPhone 14 Pro Max:lle, joten se istuu täydellisesti laitteen muotoihin
  • Ohut, kevyt ja miellyttävä kädessä
  • Ulkopinta erityisparkittua ja -viimeisteltyä eurooppalaista nahkaa

VäriUmbra

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

Apple iPhone 14 Pro Max Leather Case -MagSafe-suojakuori

iPhone 14 Pro Max:lle suunniteltu nahkakuori MagSafella on tyylikäs tapa suojata iPhonesi. Kuoren ulkopinta on valmistettu erityisparkitusta ja -viimeistellystä eurooppalaisesta nahasta. Suojakuori tuntuu kädessäsi pehmeältä ja se patinoituu ajan mittaan luonnostaan. Suojakuori napsahtaa paikalleen helposti eikä se juurikaan kasvata iPhonesi mittoja.

Kuoren sisällä olevat magneetit kohdistuvat täydellisesti iPhoneen, joten sen kiinnittäminen ja irrottaminen on aina yhtä vaivatonta. Täydellisesti kohdallaan olevat magneetit tekevät langattomasta lataamisesta aiempaa nopeampaa ja helpompaa. Kun on latauksen aika, voit antaa iPhonen olla kuoressaan ja kiinnittää siihen MagSafe-laturin tai asettaa sen Qi-laturille. Kuten kaikkia Applen suunnittelemia kuoria, tätäkin kuorta on testattu tuhansia tunteja suunnittelu ja valmistusprosessin aikana. Sen lisäksi että se näyttää upealta, se suojaa iPhoneasi naarmuilta ja kolhuilta.

Leather Case -MagSafe-suojakuori on valmistettu laadukkaasta ja taipuisasta nahasta. Nahka on luonnonmateriaali, jotenkuten laadukkaaseen nahkavyöhönkin, suojakuoreenkin voi ajan mittaan tulla jälkiä, naarmuja tai patinaa. MagSafe-lisävarusteiden käyttö jättää kuoreen vähäisiä jälkiä.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Valmistajan takuu

Takuu

12 kk

Asiakastuki

puh. 0800 96372 | https://support.apple.com/fi-fi

Tuotekoodit

EAN-koodi

194253345787

Telian tuotekoodi

9110817