AppleiPhone 12 ProMGMU3FS/A

 • Hämmästyttävän nopea 5G-yhteys – nauti videoista, viihteestä, peleistä ja sisällöstä nopeammin ja viiveettömämmin kuin koskaan
 • Ammattilaistason kolmoiskamerajärjestelmä Dolby Vision -videokuvauksella ja LiDAR-skannerilla vie kuvasi uudelle tasolle
 • Sähäkkä A14 Bionic -siru tarjoilee täysin uudenlaista nopeutta niin kuvatessa, surffatessa kuin päivittäisessä käytössäkin
 • IP68-tason vedenkestävyys, uudistunut muotoilu ja äärimmäisen kestävä Ceramic Shield -rakenne

VäriGrafiitti

Muisti512 Gt

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 6,1"

   Näyttö

  • 12 MP

   etukamera

  • 3 x 12 MP

   Takakameraa

  • IP68

   Vedenkestävyys

  iPhone 12 Pro

  5G nousee Pro-tasolle. A14 Bionic jättää muut älypuhelinten sirut kauas taakseen. iPhone 12 Pron kamerajärjestelmä kohottaa hämärässä kuvaamisen täysin uudelle tasolle ja Ceramic Shield tuottaa neljä kertaa paremman pudotuskestävyyden.

  Ceramic Shield: olennaisesti kestävämpi

  Ceramic Shield -materiaalissa on nano­­kokoluokan keraami­kiteitä, jotka ovat itse asiassa kovempia kuin useimmat metallit. Kiteiden tyyppiä ja kiteytymisen astetta säätelemällä on kehitetty yhdistelmä, joka maksimoi keraamin kovuuden säilyttäen sen optisesti läpi­­näkyvänä.

  Kaksinkertainen ioninvaihtoprosessi

  Kovan ja kestävän rakenteen lisäksi lasi on naarmunkestävä: takalasista tuttu kaksinkertainen ioninvaihtoprosessio tarjoaa oivan suojan säröjä, naarmuja ja päivittäisen käytön aiheuttamaa kulumista vastaan.

  Neljä kertaa parempi pudotuskestävyys

  Näyttö ulottuu puhelimen reunaan saakka, mikä auttaa suojaamaan puhelinta vieläkin paremmin. iPhone 12 Pro tarjoaa neljä kertaa edellistä sukupolvea paremman pudotuskestävyyden

  iPhone 12 Pro ottaa 5G:stä kaiken irti

  5G mullistaa iPhonen tehokkaammilla langattomilla nopeuksilla ja paremmalla suorituskyvyllä ruuhkaisissa verkoissa. Nyt voit ladata valtavia tiedostoja liikkeellä ollessasi tai striimata huippulaadukkaita HDR-elokuvia täysin ilman viivettä. Lisäksi iPhone 12 Prossa on laaja kirjo 5G-kaistoja, joten saat 5G:n käyttöösi useammissa paikoissa. Tällaiset nopeudet avaavat upeita mahdollisuuksia appien tulevaisuudelle.

  iPhone 12 Pro on suunniteltu 5G:stä varten

  Uudet antennit ja radio­komponentit saavuttavat korkean herkkyyden ja uskomattoman tehokkuuden. iPhone 12 Pro:n sisuksiin on ahdettu reilusti kaistoja, jotta saat 5G:n käyttöösi useammissa paikoissa.

  Ohjelmiston optimointi

  Ohjelmistovalikoima aina apeista järjestelmä­tason sovellus­kehyksiin on optimoitu hyödyntämään 5G:tä. Monet apit hyödyntävät 5G:tä käyttämättä enempää virtaa.

  iPhone 12 Pro säästää akkua älykkäällä datankäytöllä

  iPhonessa 5G on paitsi nopeampi, myös älykkäämpi. Kun iPhone ei tarvitse 5G-nopeuksia, esimerkiksi tehdessään päivityksiä taustalla, se käyttää automaat­tisesti LTE:tä säästääkseen akkua. Mutta heti kun vauhdilla on väliä, esimerkiksi kun lataat lempi­sarjasi kokonaista kautta, iPhone 12 Pro siirtyy 5G:hen. Voit tietysti asettaa 5G:n oletus­valinnaksi aina kun se vain on saata­villa.

  A14 Bionic -siru

  A14 Bionic on alan ensimmäinen 5 nanometrin siru. Sen edistykselliset komponentit ovat kirjaimellisesti muutaman atomin levyisiä, mikä tarkoittaa, että energia virtaa salamannopeasti niiden välillä ja hävikki matkan varrella on pienempi. Neljäkymmentä prosenttia edellistä sukupolvea suurempi transistorimäärä kiihdyttää nopeuksia. Samalla se lisää tehokkuutta, mikä takaa erinomaisen akunkeston. Lisäksi uusi kuva­­prosessori tekee mahdolliseksi Dolby Vision ‑tallennuksen. Tähän ei kykene mikään ammatti­tason elokuva­kamera, muista puhelimista puhumat­takaan.

  Neural Enginen ytimien määrä on kaksinkertaistunut kahdeksasta kuuteentoista edelliseen sukupolveen verrattuna, mikä tekee intensiivisistä koneoppimisen tehtävistä jopa 80% nopeampia.

  LiDAR-skanneri

  NASA käyttää LiDAR-tekno­logiaa seuraavassa Mars-luotaimessaan. iPhone 12 Pro käyttää LiDAR-skanneria mitatakseen, kuinka kauan valon heijastuminen takaisin esineistä kestää. Se voi luoda syvyyskartan mistä tahansa tilasta jossa olet. Koska se on erittäin nopea ja tarkka, lisätyn todellisuuden apit voivat nyt muuttaa huonetilan realistisen oloiseksi sademetsäksi tai näyttää, miten uudet lenkkarit sopivat jalkaan.

  Lisättyä todellisuutta valon nopeudella

  iPhone 12 Pro on suunniteltu alusta alkaen lisättyä todellisuutta ajatellen, ja nyt iPhone 12 Pro:n LiDAR-skanneri vie asiat aivan uusiin ulottuvuuksiin.

  Enemmän tietoa, parempi tarkkuus ja yksityiskohtainen syvyyskartta muutamassa nanosekunnissa

  LiDAR-skanneri mittaa absoluuttisen syvyyden havainnoimalla, kuinka kauan näkymättömiltä valonsäteiltä kestää kulkea lähettimestä kohteisiin ja niistä takaisin vastaanottimeen. iPhone 12 Pron LiDAR käyttää iOS 14:n syvyyden sovelluskehyksiä luoden valtavan määrän korkea­resoluutioista dataa, joka kattaa kameran koko kuva-alan. Säteet sykkivät nanosekuntien välein mitaten jatkuvasti näkymää ja tarkentaen syvyyskarttaa. Lisätyn todellisuuden kannalta tämä pistää kaiken uusiksi.

  Välitöntä lisättyä todellisuutta

  LiDAR kykenee hahmottamaan ympäristösi pinnat hetkessä. Niinpä lisätyn todellisuuden apit voivat saman tien alkaa analysoida näkymää ja luoda ainutlaatuisia kokemuksia.

  Näkymän geometria

  LiDAR muodostaa huoneesi pinnoista yksityis­kohtaisen kuvan ja pystyy siksi sovittamaan AR-sisällön realistisesti ympäristöönsä, olipa kyseessä sitten sohvannurkka, tuolin selusta tai vaikka sotkuinen työpöytä. Tämä tekee AR-apeista huomattavasti älykkäämpiä. Jos esimerkiksi olohuoneeseesi heijastetaan maisema, ruoho kasvaa ainoastaan lattialla ja ympäröi huonekalut sopeutuen tilaan täydellisesti.

  Edistyksellisempi sovittaminen näkymään

  Tarkemman syvyyskartan ansiosta iPhone 12 Pro kykenee hahmottamaan, mitkä esineet ovat toisten esineiden edessä. Jos AR-hahmot esimerkiksi juoksevat pihallasi, ne valitsevat oikean reitin autosi takaa ja puun edestä. Näin sinä voit pysyä täysin uppoutuneena kokemukseesi.

  Kamera, joka näkee pimeässä

  LiDAR avaa edistyk­sellisiä mahdollisuuksia myös iPhone 12 Pro:n kamerajärjestelmälle. Tähän sisältyy jopa kuusi kertaa nopeampi automaatti­tarkennus hämärässä. Laajakulmakameralla LiDARin syvyyskartan yksityiskohtaisuus puolestaan mahdollistaa Yötila-muotokuvat. Nyt Neural Engine voi hämärässäkin tarkentaa kuvauskohteesi tyylikkäästi pehmennettyä taustaa vasten.

  Super Retina XDR -näyttö

  Uusi suorareunainen muotoilu ja erikoisvalmisteinen, joustava OLED-paneeli mahdollistavat upeat värit, kontrastit ja kirkkauden. iPhone 12 Pron näyttö kellottaa kirkkauden jopa 1200 nitiin HDR-kuvia ja -elokuvia varten, ja 2 000 000 : 1 -kontrastisuhde tuottaa syvää mustaa ja kirkasta valkoista.

  Ammattitason kamerajärjestelmä

  Sekä laajakulma‑ että ultra­laaja­kulma­­­kameroissa on nyt Yötila, joten saat erin­­omaisia kuvia hämä­rässä paremmin kuin koskaan. LiDAR avaa mahdollisuudet yötila-muotokuville, ja laajakulmakamera päästää sisään jopa 27 prosenttia entistä enemmän valoa, joten kuviin jää enemmän yksityiskohtia ja tarkkuutta myös öisin.

  Uusi seitsemänelementtinen laajakuvalinssi lisää terävyyttä reunasta reunaan, optinen kuvanvakain tekee 5000 säätöä sekunnissa ja LiDAR mahdollistaa jopa kuusi kertaa nopeamman automaattitarkennuksen hämärässä. 65 millimetrin telekameran 2,5-kertaisella optisella zoomilla näet kohteet yksityiskohtaisen läheltä kauempaakin ja laajakulmakameran suuremmat pikselit auttavat erottamaan kuvasi hienovaraisimmatkin vivahteet jokaista piirtoa myöten, vaikka kuvaisit vallitsevassa valossa.

  Yön kasvot

  Yötila-muotokuvat (laajakulmakamera) tuottavat elävät värit sekä kauniin boke-tehosteen, joilla korostat talojen, katujen ja muun taustan valoja. Vaikka huoneessa olisi vain yksi pieni valonlähde, LiDAR ja A14 Bionic ‑siru kykenevät piirtämään esiin jokaisen etualalla näkyvän pinnan muodot ja kuviot ja tuottamaan realistiset värit koko huoneen laajuudelta.

  Laajakulma­kameran suurempi kenno nostaa varjoista esiin paljon enemmän yksityis­kohtia, ja ensimmäistä kertaa saat kuvaan dramaat­tista liikettä kuvaamalla Yötilassa timelapse-videoita jalustaa käyttäen. Nyt jopa elokuvasi elävät öisin.

  Yötila löytyy myös etukamerasta, joten saat nyt suosikki­mallistasi tarkkoja ja luonnol­lisen värisiä kuvia hämärässäkin. Myös TrueDepth-kamerasta löytyvät nyt Deep Fusion, älykäs HDR 3 ja Dolby Vision ‑kuvaus. Näytät siis loistavalta valaistuk­sesta riippumatta.

  Deep Fusion

  Deep Fusion astuu kuvaan hämärässä ja puolivaloisassa ympäristössä. Analysoimalla useita valotuksia pikseli kerrallaan Neural Engine pystyy nostamaan esiin ainutlaatuisen määrän yksityiskohtia.

  Kun otat kuvan, kamerasi itse asiassa tallentaa useita ruutuja eri valotuksilla. Kun ruudut yhdistetään HDR-kuvaksi saadaan aikaan paras valotus. Samalla huippuvaloihin ja varjoihin saadaan lisää yksityiskohtia ja kohina vähenee.

  iPhone 12 Pron Deep Fusion menee HDR:ää pidemmälle syöttäen kaikki kuvien pikselit A14 Bionic ‑sirun Neural Enginen läpi. Neural Engine valikoi parhaat osat jokaisesta pikselistä parasta terävyyttä, väriä, huippuvaloja ja varjoja silmällä pitäen. Sen jälkeen Neural Engine yhdistää valitut pikselit lopulliseksi, vivahteikkaan yksityiskohtaiseksi valokuvaksi.

  A14 Bionic ‑sirun hurjan tehon ansiosta iPhone 12 Pron Deep Fusion on parempi ja nopeampi kuin koskaan. Nyt se löytyy jokaisesta kamerasta etupuolen TrueDepth-kamera mukaan lukien. Mitä tahansa sitten kuvaatkin, näet lopullisessa otoksessasi valtaisan määrän yksityiskohtia.

  Entistä paremmat muotokuvat

  iPhone 12 Pron koneoppiminen on entistä taitavampi erottamaan kuvauskohteen taustasta. Kuvasäätimillä voit muokata taustan pehmennystä ja kasvoille lankeavaa valoa.

  Tarkempaa jälkeä tekoälyn nopeudella

  Älykäs HDR 3 hienosäätää automaat­tisesti huippuvalot, varjot ja ääriviivat. Jopa keskipäivän valossa näet kasvojen yksityiskohdat ja varjojen sävykirjon, joka ulottuu aina syvimpään mustaan. Se käyttää koneoppimista näkymien tunnistamiseen ja säätää kuvien valkotasapainoa automaattisesti.

  A14 Bionic ‑sirun Neural Engine tunnistaa ja erottaa hetkessä rakennukset taivaasta, lumiset vuorenhuiput pilvistä ja jopa ruoka-annoksen sen alla olevasta lautasesta. Se tietää siis tarkalleen, missä ja miten käyttää kontrastia tai tekstuuria, miten säätää valkotasapainoa tai miten parannella värikylläisyyttä. Näin saadaan kuvia, jotka muistuttavat sitä, mitä omin silmin näet.

  Apple ProRAW – käsittämätöntä kontrollia

  ProRAW tarjoaa kaikki tavalliset RAW-tiedot sekä Applen kuvaprosessointitiedot. Saat siis varaslähdön editointiin, sillä säädöt kohinanpoistoon ja useaan kuvaan perustuvaan valotukseen ovat jo kohdallaan. Voit itse keskittyä viimeistelemään kuvan väri- ja valkotasapainoa.

  Dolby Vision -tallennus

  iPhone 12 Pro hyppää 8:sta 10-bittiseen HDR-kuvaukseen, jonka 700 miljoonaa väriä tekevät videokuvasta paljon aidomman näköistä, ja sillä onnistuu myös elokuvastudioiden käyttämä Dolby Vision ‑kuvaus. Voit jopa editoida Dolby Vision ‑videota ja siirtää sen sitten AirPlayn kautta isolle ruudulle nähdäksesi hienoisimmatkin erot.

  Ammattilaistason videokokemus iPhone 12 Pro:lla

  iPhone 12 Pro ottaa kaksi valotusta ja käyttää ne sitten kuva­prosessorin läpi luoden histogrammin, joka on kaavio kunkin kuvan väriarvoista. Sen jälkeen tämän histogrammin pohjalta luodaan Dolby Vision ‑metadata. Tämän tekemiseen reaaliajassa tarvitaan A14 Bionic ‑sirun pitelemätön nopeus.

  Reaaliaikainen Dolby Vision -kuvaus

  Dolbyn kanssa kehitetty teknologia tarjoaa mahdollisuuden kuvata suoraan Dolby Vision ‑muodossa, kuva kuvalta.

  Dolby Vision -editointia älypuhelimella

  Editoit Dolby Vision ‑videoita helposti iPhonesi Kuvat-, iMovie‑ tai Clips-apissa heti kuvaamisen jälkeen. Luot mestari­­teoksia silmän­­räpäyksessä.

  Alusta loppuun Dolby Vision -muodossa

  iPhone 12 Pron käsittämättömän nopean sirun ansiosta voit kuvata jopa 30 FPS 4K Dolby Vision ‑videota. Editoi helposti juuri niin kuin olet tottunut, ja anna videosi sitten pauhata TV:ssä yhdellä napautuksella ja AirPlayn avulla.

  iPhone 12 Pro – yksityisyys vakiona

  iPhone on suunniteltu pitämään tietosi turvassa. Face ID:n tiedot eivät koskaan poistu laitteeltasi eikä niitä kopioida iCloudiin eikä mihinkään muualle. iOS näyttää sinulle apin tietosuoja­­­käytännöt ennen lataamista. Kun käytät Apple Payta, luotto­korttisi numeroa ei jaeta kauppiaille.

  iPhone 12 Pro – maailmanlaajuinen kattavuus

  iPhone 12 Pro:ssa on jopa 20 5G-kaistaa ja 32 LTE-kaistaa, joten se tarjoaa laajan kattavuuden kaikkialla maailmassa.

  Enemmän kuvia, vähemmän viivettä

  Napsitko kuvia vauhdilla? iPhone sopeutuu nopeuteen älykkäästi ja tehostaa prosessointia, jotta saat kaiken talteen.

  Pidä kaksi puhelinnumeroa

  iPhonessa on kaksi SIM-paikkaa, joista toinen voi olla eSIM. Sen ansiosta voit käyttää sekä omaa että työliittymää samassa iPhonessa.

  Tilaääni Dolby Atmosilla

  Ääni liikkuu ympärilläsi 3D-tilassa ja luo vaikutelman, että olisit itse tapahtumien keskellä.

  Kierrätetyt harvinaiset maametallit magneeteissa

  iPhone 12:n ja MagSafe-lisävarusteiden kaikissa magneeteissa käytetään 100-prosenttisesti kierrätettyjä harvinaisia maa­metalleja.

  iPhone_12_Pro_Gold_PDP_Image_Position-3__en-US

  Kestävyys

  Ceramic Shield -lasi ja neljä kertaa parempi pudotus­kestävyys

  iPhonen Ceramic Shield on kovempaa kuin mikään muu älypuhelimen lasi. iPhone 12:n näyttö ulottuu puhelimen reunaan saakka ja lasi on entistä naarmunkestävämpi.

  iPhone_12_Pro_Gold_PDP_Image_Position-6__WW-EN

  Kamera

  Ammattitason kamerajärjes­telmä

  47 prosenttia suurempi laajakulmakenno ja suuremmat pikselit päästävät kameraan enemmän valoa ja kuviin enemmän yksityiskohtia ja väriä. Uusi optinen kuvan­vakain vakauttaa linssin sijaan vain kennon, joten kuvasi pysyvät dynaamisina.

  iPhone_12_Black_PDP_Image_Position-5_5G_WW-EN

  5G

  Erinomainen 5G-yhteys

  iPhoneen on suunniteltu uudet antennit ja radiokomponentit, joilla saavutettiin korkea herkkyys ja tehokkuus. Puhelimessa on myös enemmän kaistoja kuin missään muussa äly­puhelimessa, jonka ansiosta 5G toimii tehokkaasti yhä useammissa paikoissa.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Yleistä

  Tuotteen tyyppi

  Älypuhelin

  Valmistajan mallinumero

  A2407

  Koko tai muoto

  Kosketus

  Suojaus

  Pölytiivis, roiskevedenpitävä, vedenkestävä

  Leveys

  71.5 mm

  Syvyys

  7.4 mm

  Korkeus

  146.7 mm

  Paino

  187 g

  Rungon väri

  Grafiitti

  Rungon materiaali

  Kirurgiseen käyttöön hyväksytty ruostumaton teräs, kuvioitu matta lasi

  SAR-arvo

  0,99 W/kg (vartalo), 0,99 W/kg (pää)

  Matkapuhelin

  Tekniikka

  CDMA2000 1X / GSM / WCDMA (UMTS)

  Mobiilidatayhteys

  5G

  Palvelun tarjoaja

  Ei määritelty

  Käyttöjärjestelmä

  iOS 14

  Älykäs apuohjelma

  Siri

  Navigointi

  GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS

  SIM-kortin tyyppi

  Nano SIM, Elektroninen SIM-kortti (e-SIM)

  SIM-korttien lkm.

  Kaksois-SIM

  Maksutekniikka

  Apple Pay

  Input-tekniikka

  Multi-touch, kapasitiivinen

  Verkko

  Tiedonsiirto

  EDGE, EV-DO, HSPA+, DC-HSDPA, VoLTE, FDD-LTE, TDD-LTE, VoWiFi, Gigabitin LTE, LAA, 5G NR FR1

  2G-kaista

  GSM 850/900/1800/1900 / CDMA2000 1X 1900/800

  4G LTE-kaista

  Kaista 1, Band 2, Band 3, Band 4, Band 5, Band 7, Band 8, Kaista 12, Kaista 13, Kaista 17, Kaista 18, Kaista 19, Band 20, Band 25, Band 26, Band 28, Band 30, Band 32, Band 34, Band 38, Band 39, Band 40, Band 41, Kaista 42, Band 46, kaista 48, Band 66

  4G LTE-taajuus

  FDD 2100, FDD 1900 PCS, FDD 1800+, FDD 1700 - 2110 AWS, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 700a, FDD 700c, FDD 700b, FDD 800 alempi, FDD 800 ylempi, FDD 800 DD, FDD 1900+, FDD 850+, FDD 700 APT, FDD 2300 WCS, FDD 1500 L, TDD 2000, TDD 2600, TDD 1900, TDD 2300, TDD 2500, TDD 3500, TDD 5150, TDD 3600, FDD 1700 - 2110 AWS-3

  5G NR-kaista

  N1, n2, n3, n5, n7, n8, n20, n28, n38, n41, n66, n77, n78, n79, n40, n25, n12

  5G NR-taajuus

  FDD 2100, FDD 1900PCS, FDD 1800, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 800, FDD 700APT, TDD TD 2600, TDD TD 2500, FDD AWS-3, TDD TD 3700, TDD TD 3500, TDD TD 4500, TDD 2300, FDD 1900, n12

  Langaton liitäntä

  NFC, Bluetooth 5.0, IEEE 802.11ax, Ultra-Wideband (UWB)

  Puhelinominaisuudet

  Puhelintoiminnot

  Kaiutinpuhelin, äänenhallinta, soiton ajastin, kokouspuhelu, lentotila, äänivalinta, värinähälytys

  Sensorit

  Kiihtyvyysmittari, ympäristön valon anturi, lähestymisanturi, kolmen akselin gyroanturi, digitaalinen kompassi, barometri, LiDAR-skanneri

  Turvalaitteet

  Kasvontunnistus

  Lisäominaisuudet

  AirDrop-toiminto, Audio zoomitoiminto, MIMO-tekniikka, Wi-Fi-puhelu, iBeacon microlocation, QuickType keyboard, Night Shift, Apple TV -tuki (2. tai uudempi), Herätä nostamalla, Next-generation Neural Engine, Express Transit-kortit varateholla, 4K HDR AirPLay peilaus, FaceTime HD (1080p), RTT/TTY-yhteensopiva

  Mediasoitin

  Tuetut digitaaliset äänistandardit

  Audible, MP3, FLAC, Apple Lossless, AC-3, AAC-LC, LPCM, HE-AAC, Audible AAX, Audible AAX+, suojattu AAC, EAC3, HE-AAC v2

  Tuetut digitaalivideostandardit

  M-JPEG, H.264, HEVC, MPEG-4 Part 2, HEIF

  Äänen parannus

  Dolby Digital Plus sound, Dolby Atmos sound -tekniikka, Dolby Digital sound

  Suoritin

  Tyyppi

  Apple A14 Bionic

  Prosessorin ydinten määrä

  6 ydintä

  Muisti

  Sisäisen muistin kapasiteetti

  512 Gt

  Etukamera

  Anturin resoluutio

  12 megapikseliä

  Linssin aukko

  F/2.2

  HDR-tila

  Älykäs HDR

  Erityistehosteet

  Luonnollinen, Studio, Contour, Stage, Stage Mono, High‑Key Mono

  Kasvojen tunnistus

  Kasvojen tunnistus

  Kameratilat

  Burst mode, Live Photos, Muotokuvatila edistyneellä bokeh-efektin ja syvyyden säädöllä, Muotokuvan valaistus, wide color capture valokuville ja Live Photo -kuville, Nopeutus (yötila), Älykäs HFR 3 näkymän tunnistuksella

  Videotarkkuudet

  1920 x 1080 (1080p) at 30 fps, 1920 x 1080 (1080p) at 60 fps, Slo-mo video 1920 x 1080 (1080p) at 120 fps, 3840 x 2160 (4K) at 30 fps, 3840 x 2160 (4K) 60 fps:llä, 3840 x 2160 (4K) 24 fps:llä

  Valolähde

  Retina Flash

  Ominaisuudet

  Automaattinen kuvantasain, Animoji, Memoji, TrueDepth-kamera, Elokuvallinen videonvakautus, laaja värien sieppaus valokuville ja Live Photo -kuvillle, Laajennettu dynaaminen alue videoille 30 flopisssa, QuickTake-video, Intervallivideo vakautuksella, Linssinkorjaus, Deep Fusion, HDR-videotallennus Dolby Visionilla, jopa 30 kuvaa/sek

  Takakamera

  Anturin tarkkuus

  12 megapikseliä

  Optinen kuvanvakain

  Dual OIS (Optical Image Stabilization)

  Linssityyppi

  Laajakulmalinssi

  Linssin aukko

  F/1.6

  Objektiivin rakenne

  7 elementtiä

  Polttovälin minimipituus

  26 mm

  Pikselikoko

  1.4 μm

  Tarkkuuden säätö

  Automaattinen

  Optinen zoomi

  4

  Digitaalinen zoomi

  10

  Erityistehosteet

  Luonnollinen, Studio, Contour, Stage, Stage Mono, High‑Key Mono

  Kameratilat

  Burst mode, Panorama, yötila, kuvat alhaisessa valossa, Live Photos, Muotokuvatila edistyneellä bokeh-efektin ja syvyyden säädöllä, Muotokuvan valaistus, wide color capture valokuville ja Live Photo -kuville, Nopeutus (yötila), Apple ProRAW

  Kasvojentunnistus

  Kasvojen tunnistus

  HDR-tila

  Älykäs HDR

  Valonlähde

  True Tone LED -salama

  Videotarkkuudet

  1920 x 1080 (1080p) at 30 fps, 1920 x 1080 (1080p) at 60 fps, 1280 x 720 (720p) at 30 fps, Slo-mo video 1920 x 1080 (1080p) at 120 fps, 3840 x 2160 (4K) at 30 fps, 3840 x 2160 (4K) 60 fps:llä, 3840 x 2160 (4K) 24 fps:llä, Slo-mo video 1920 x 1080 (1080p) at 240 fps

  Ominaisuudet

  Safiirikristallinen linssinsuojus, Cinematic-videotasapaino, Automaattinen kuvanvakain, Playback-zoomi, geoetsintä, Stereotallennus, Continuous autofocus video, 8 MP still-kuvien tallennus 4k-video, Ajastettu kuvaus vakautuksella, Slow Sync, wide color capture valokuville ja Live Photo -kuville, Kehittynyt punasilmäisyyden korjaustyökalu, Optinen kuvanvakautus videoille, HEIF-kuvankaappaus, äänen zoomaus, 100% Focus Pixels, QuickTake-video, Laajennettu dynaaminen alue videoille nopeudella 60 kuvaa/sek, Deep Fusion, Dolby Vision HDR -videotallennus, jopa 60 kuvaa/sek, Alykäs HDR 3 näkymän tunnistuksella, Maks. 6-kertainen digitaalinen zoom videolle

  Toinen takakamera

  Anturin tarkkuus

  12 Megapixel

  Linssityyppi

  Ultra-laajakulmalinssi

  Linssin avaus

  F/2.4

  Minimipolttoetäisyys

  13 mm

  Näkökenttä

  120 astetta

  Ominaisuudet

  5-osainen linssi, Linssin korjaus

  Kolmas takakamera

  Anturin resoluutio

  12 megapikseliä

  Linssityyppi

  Telekuvaobjektiivi

  Linssin aukko

  F/2.0

  Ominaisuudet

  OIS (Optical Image Stabilization), polttoväli 52 mm, 6-osainen linssi, fokus-pikselit

  Näyttö

  Tyyppi

  OLED näyttö

  Tekniikka

  Super Retina XDR Display

  Näytön koko

  6.1"

  Näytön tarkkuus

  2532 x 1170 pikseliä

  Pikselitiheys

  460 ppi

  Enimmäiskirkkaus

  800 cd/m²

  HDR

  Kyllä

  Kontrastisuhde

  2000000:1

  Suojaus

  Fingerprint-resistant oleophobic coating, Ceramic Shield

  Näytön kielet

  Tanska, hindi, heprea, unkari, Tshekki, kroatia, indonesia, thai, slovaki, Kiina (perinteinen), Kiina (yksinkertaistettu), Vietnamin kieli, Ukrainan kieli, Brasilian portugali, englanti, saksa, ranska, italia, norja, portugali, puola, suomi, ruotsi, venäjä, espanja, hollanti, kreikka, turkki, arabia, romania, katalaani, japani, korea, Malaiji, UK English, Yhdysvaltain englanti

  Ominaisuudet

  Dolby Vision, HDR10, True Tone -näyttö, Laaja värinäyttö (P3), haptinen kosketus, Hybrid Log-Gamma (HLG), 1200 nitin enimmäiskirkkaus

  Yhteydet

  Liitintyyppi

  Lightning

  Akku / paristo

  Tekniikka

  Litiumioni

  Nopea lataustekniikka

  Applen nopeasti lataava tekniikka, Apple MagSafe langaton lataus

  Langaton lataus

  Yes

  Langattomat latausnormit

  Qi

  Akunkesto

  Toisto (video): jopa 17 h

  Toisto (suoratoistovideo): jopa 11 h

  Toisto (audio): jopa 65 h

  Muuta

  Yhteensopivuusstandardit

  IEC 60529 IP68, HAC (Hearing Aid Compatible)

  Sisältyvät lisävarusteet

  Valaistus-USB-C-kaapeli

  Valmistajan takuu

  Huolto ja tuki

  Rajoitettu takuu - 1 vuosi

  Tekninen tuki - konsultointi - 90 päivää

  Ympäristötiedot

  Vedenkestävyyden maksimisyvyys

  6 m

  Vähimmäiskäyttölämpötila

  0 °C

  Enimmäiskäyttölämpötila

  35 °C

  Toimintakosteus

  5 - 95 % (ei tiivistetty)

  Takuu

  12 kk

  Asiakastuki

  Apple 0800 96372 | https://support.apple.com/fi-fi