Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Joululahjaideoita pukin konttiin

Joulu on taas, joulu on taas. Tutustu valikoimaamme ja löydä parhaat joululahjat 2019 jälleen Telia Kaupasta.

joululahjat kuusen alle

Joulu lähestyy vääjäämättä ja kolkuttelee taas pian ovella. Parhaat joululahjat kuusen alle löydät ostamalla ne ajoissa ilman viimehetken stressiä.

Ilahtuisiko joululahjan saaja vaikkapa uusista kuulokkeista, puhelimesta tai tabletista? Meiltä löydät saman katon alta tuotteita mm. seuraavilta valmistajilta: Samsung, Apple, Asus, Sony ja Huawei. Tsekkaa myös ammattipelaajien suosittelemat esports-välineet kaiken tasoisille pelaajille.

KUULE TARJOUKSISTA ENSIMMÄISENÄ

Tilaa uutiskirje, niin pidämme sinut ajan tasalla joulun tarjouksista ja muista kiinnostavista uutisista.

Joululahjavinkit 2019

Tilaa joulun toivotuimmat joululahjat helposti ja vaivatta verkkokaupastamme. Voit tilata joululahjat vaikka kotiin asti edullisella toimituksella tai noutaa tilauksesi kätevästi haluamastasi Telia Kaupasta.

Kun olet liikkeellä ajoissa, pääset tekemään huikeita lahjalöytöjä edullisesti vuoden odotetuimmasta kausialesta. Jouluale kattaa valtavan valikoiman tuotteita aina viimeisimmistä uutuustuotteista jo hyväksi havaittuihin luottoelektroniikkatuotteisiin asti.

Huippuelektroniikan lisäksi löydät joulualen valikoimasta myös kattauksen muita tuotteita. Tee löytöjä ja tartu esimerkiksi edulliseen liittymään tai alennetun hintaiseen kanavapakettiin.

Joulualesta järkihintaan tehty lahjaostos ilahduttaa paitsi saajaa, myös lahjan antajaa. Tutustu joulualen laajaan valikoimaan ja tee säästöjä!

Tutustu tarjouksiin

Toivotut joululahjat

Joululahjat tarjousvalikoimasta

Löydä lisää joululahjaideoita