Joululahjaideoita pukin konttiin

Joulu on taas, joulu on taas! Ihana joulun aika on taas täällä. Selaa joululahjaideoita sekä valikoimaamme, ja löydä parhaat joululahjat 2023 jälleen Telia Kaupasta.

Joululahja kuusen alle

Löydät parhaat joululahjat kuusen alle ostamalla ne ajoissa ilman viimehetken stressiä. Tekemällä lahjaostokset ennakkoon, voit myös tehdä edullisia löytöjä tarjousvalikoimastamme, sekä kampanjoista kuten Singles' Day tai Black Week -sesonkiin kuuluvat Black Friday sekä Cyber Monday. Poimi hyviä joululahjoja itsellesi, isälle, äidille tai muulle lähipiirille.

Ilahtuisiko joululahjan saaja vaikkapa uusista kuulokkeista, puhelimesta tai tabletista? Meiltä löydät saman katon alta tuotteita valtavan monipuolisen valikoiman tuotteita.

Vilkaise myös yhteen kokoamamme joululahjavinkit läpi, ja olet valmis joulupukin apulaiseksi.

Kuule tarjouksista ensimmäisenä

Tilaa uutiskirje, niin pidämme sinut ajan tasalla joulun tarjouksista ja muista kiinnostavista uutisista.

Kuule tarjouksista ensimmäisenä

Tilaa uutiskirje, niin pidämme sinut ajan tasalla joulun tarjouksista ja muista kiinnostavista uutisista.

Joululahjaideat joulualesta?

Tilaa joulun toivotuimmat joululahjat helposti ja vaivatta verkkokaupastamme. Voit tilata joululahjat vaikka kotiin asti edullisella toimituksella tai noutaa tilauksesi kätevästi haluamastasi Telia Kaupasta. Tilaa siis joululahja netista helposti Telialta ja nopealla toimituksella viime hetken lahjatkin tulevat perille.

Kun olet liikkeellä oikeaan aikaan, pääset tekemään huikeita lahjalöytöjä edullisesti vuoden odotetuimmasta kausialesta, joulualesta. Joulualemme kattaa valtavan valikoiman tuotteita aina viimeisimmistä uutuustuotteista jo hyväksi havaittuihin luottoelektroniikkatuotteisiin asti.

Huippuelektroniikan lisäksi löydät joulualen valikoimasta myös kattauksen muita tuotteita. Tee löytöjä ja tartu esimerkiksi edulliseen liittymään tai alennetun hintaiseen kanavapakettiin. Aineeton joululahja tuo iloa arkeen ja joulualesta järkihintaan tehty lahjaostos ilahduttaa paitsi saajaa, myös lahjan antajaa. 

Parhaiten saat tiedon joulualen alkamisesta tilaamalla uutiskirjeemme. Tutustu joulualen alkamista odotellessa ajankohtaisiin tarjouksiimme: Tutustu tarjouksiin

Joululahjaideoita 2023

Kaksi lahjaa #yhdessä

Anna tänä jouluna kaksi lahjaa: joululahja läheiselle – ja tukesi pienyrittäjälle.

Kaksi lahjaa #yhdessä

Anna tänä jouluna kaksi lahjaa: joululahja läheiselle – ja tukesi pienyrittäjälle.

Suosittuja tuotteita

Älykellot pukin konttiin

Kaikki joululahjat pelaamiseen

Joululahjat tarjousvalikoimasta

Tutustu tämänhetkisiin tarjouksiimme, ja tee edullisia joululahjalöytöjä:

Löydä lisää joululahjaideoita

Muut kausikampanjamme